Şimdi Ara

En korkunç 5 Oyun sahnesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda en korkunç sahne bence 5. olan, yani Fear daki merdiven sahnesi. Diğerleri korkunç bile değil aslında. Özellikle 1. olan göz sahnesi, hiç korkunç değil, nasıl 1. olmuş enteresan.

Video için teşekkürler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Bu videoda en korkunç sahne bence 5. olan, yani Fear daki merdiven sahnesi. Diğerleri korkunç bile değil aslında. Özellikle 1. olan göz sahnesi, hiç korkunç değil, nasıl 1. olmuş enteresan.

Video için teşekkürler bu arada

Onların deyimine göre :)
  • oyunlarda şimdiye kadar en tırstığım an resident evil bio hazard 4 te ddenizde balıkları vurmaya çalışırken bir balina gibi büyük balığın beni yutmasıydı .
  • Criminal Origins o manken sahnesi efsane abi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nileppezzed

Criminal Origins o manken sahnesi efsane abi yaa

O oyunu hiç oynamadım bak..ne yapıyo o mankenler saldırıyormu.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: nileppezzed

Criminal Origins o manken sahnesi efsane abi yaa

O oyunu hiç oynamadım bak..ne yapıyo o mankenler saldırıyormu.. ?

hemen oynamalısın, spoiler olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metro 2033
    Doom 3 bunlardan daha korkunç diyebilirim...
  • fear korkunç falan değil. kız belirdiği zaman üstüne yürüyün. içinden geçiyosunuz. bunu yaptıktan sonra kızdan korkma gibi durumlar olmuyor. zararsız olduğunu öğreniyosunuz. istediği kadar çıksın. üstüne yürüyün. atarlı ergene uyuz oluyodum ben.
  • İyiymiş
  • Fear doom 3 metro 2033 koku manasında tırt oyunlardır ama bi silent hill ilk resident evillar gercek korku oyunlarıdır.
  • Amnesia dark descent teki zindanlar cok korkunctu elde fener giderken bitane amca peydah oluyor vöehhh diye :D en cok o oyunda korktum şahsen.
  • Beni Condemned kadar geren oyun olmadı şimdiye kadar. Korkunçluktan ziyade en beğendiğim sahnesi ise havuz sahnesiydi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.