Yıllardır bunun geyiği yapılıp durur. Genelde de birinci Cem Yılmaz çıkar. Sizce de durum aynı mıdır ? Ve bir sıralama yapacak olursanız nasıl olurdu ?
şahan beyaz ata sırasıyla gerisi foss hele cmylmz paso küfür bişe yaramaz.....
Beyazdır bence , Cem Yılmaz devri kapandı.Özellikle TTnet reklamlarıyla
beyaz artık çok güzel espiri yapıyo bence laf sokması bile komik adamın hali tavırı vesaire şahanda süper cem dönemi bitti ceyhun zaten tutmadı ata demirerde güzeldi ama bozdu şimdilerde yılmaz erdoğanda gençler arasında ezildi
hepsinin kulvarı farklı cem en ii stan-up yapıyor beyaz talkshow sunuyor yılmaz erdogan çok güzel senaryo yazıp film sunuyo şiirlerini begeniyorum o yüzden hepsini aynı kategoriye sokamazsın ama cem para ugruna resmen şaklabanlara dönderdi kendini benim tercihim beyaz olurdu 12 senedir program sunuyo halen ailemle oturup keyifle izleyebilirim 7den 70 e herkese hitap eden birisi
ben cem yilmazi hic komik bulmuyorum acikcasi
şahan gökbakar tabi ki. cem yılmaz artık eskisi kadar iyi değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
Beyazdır bence , Cem Yılmaz devri kapandı.Özellikle TTnet reklamlarıyla
Evet Bencede.
CmYlmz Devri Kapandı. Ata Demirere de "tek kişilik dev kadro" ile iyidi ama sornadan kayboldu. Beyaz ++ 12 senedir Süper. Şahan da Süper ama Daha Yeni Sıralama Yaprsak ;
soldan sağa. cem yılmaz 1. sondaki adam kimse artık() sonuncu. sanki benim için dizmişler. ata demirer'i hiç sevmem zaten.sırf taklit bülent ersoy yada emrahtan başka birşey bildiği yok.
Beyaz.
Cem Yılmaz doğaçlama süper espriler ortaya koyuyor beyaz ve ata demirer de aynı şekilde ama Şahan ve diğerleri vericen senaryo oynasınlar .