Şimdi Ara

en kolay mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet size göre en kolay mu hangisi :D onu indircemde

• BENDE ÇOK KOLAY Bİ SERVER ARIYORUM.....

MESELA Bİ GÜNDE 30 40 RES ATABİLECEK Bİ SERVER YAZARSANIZ SEVİNİRİM(tr_onur kardeş topic için saol aynı problem benimde var )
  • exp max drop max serverlar en kolay serverde bulmak zor vede bulunca 2- 3 gün açık oluyolar
  • DROP EXP KONUSUNDAN PEK ANLAMIYORUM FAKAT..

MU AMERİKA VARDI ESKİDEN BAYBON.. ONUN GİBİ ZORLUK DERECESİ OLSA GÜZEL OLUR(RATESİ KAÇDI ONU BİLMİORUM)

YANİ E NAZINDAN Bİ GÜNDE 4 5 RES ATILABİLECEK Bİ SERVER
  • yokmu bilen
  • arkadaslar ben 2 gün oldu baslayalı ama 1 gün kastım suan serverda 3. yüm 73 resim var :)gelmek isteyene her türşü yardımı ederim nickim SouLTradyhttp://redhorsemu.no-ip.org/
  • ekleyin beni konusurz soultrady@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu server de lag fılan oluyomu ?
  • ya lag yok ta oyuncu cok lugunda habire disconnect oluoz ztn bu sabah giremedim coktu heralde offline gosterio sitede acilmio
  • soul server expi kaç 1gün kasmışsın 75 res ama 1000 exp diyo sitede anlamadım ya msn açta konuşalm ekledim seni yardım etsene pls
  • soultrady arkadaşım bu servere girdim kastım daha 250 lvl zor oldu sen diyosunki 1 günde 75 res nasıl olacak bu ? yardım edermisin bari res atayım
  • soultrady ben redhorsemuyu indirdim nvidia istiyor ne yapmam gerek
  • redhorsemuda galiba akşamları kapalı oluyor server
  • hakkatten kolay bir server ama lag ve dc çok:D
  • soultrady msn plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: whit_You

exp max drop max serverlar en kolay serverde bulmak zor vede bulunca 2- 3 gün açık oluyolar

saten öyle serverlerde ancak 2-3 gün dayanır o özellikte bi serverde adam 1 günde full stat yapar char'ı
  • black in dedigi doru arkadaslar foruma baqamadım özür dilerim servera da girmiorum 4 5 günden beri kasıomusunuz serverı?
  • nası millet kolaymı server ?
  • he bu arada arkadaş haklı işte oyunun top 5 i

# Name Resets
    1. kill 134
    2. blonduBk 121
    3. dark_dan 113
    4. SouLTrady 98
    5. diGit-mG 86
  • arkadaslarhttp://gammermu.no-ip.org server experience 10.000 yaratıkların canları az yani lorenciadaki örümcege 5 fln vurunca ölüyor...Monster HP% si dusuk yani server kolay ve eglenceli tavsiye ederim versiyon 97+99l
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.