Şimdi Ara

En kolay calınabilecek araçlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kolay calınan yada en zor calınabilecek araçları sıralayabilirmiyiz acaba

Bende 2006 doblo var 2 kez kaputu acıp calmaya calışırken balkondan gördüm

Karşımdaki komşunun ise golfü calındı bulundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence en kolay Şahin.. Anahtarı neredeyse çoğu Şahin'i, Doğan'ı vb. açıyor..
  • uno. ankarada pazarında araba alacakken ne kadar uno begendiysem utaya götürdüysem bunu hırsız zorlamış dedi.
  • Tofaşlarda pinpon topunu anahtar deliğine dayayıp topa sertçe vurup patladığı zaman kilit açılıyor diye duymuştum.
    Bi 10 sene önce falan broadway imizin ön camını söküp teybini çalmışlardı. Çaldıktan sonrada camı tekrar takmaya çalışmışlar ama belli oluyordu ordan girdikleri. Polise falan bildirmiştik. Geçen sene kağıt geldi takipsizlikten bir sonuç alınamadı diye.
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    TOFAŞ'lar kolay açılır. Bazen o kilidin altına atılacak bir tekme bile yeterli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

TOFAŞ'lar kolay açılır. Bazen o kilidin altına atılacak bir tekme bile yeterli olabilir.

o bir opsiyondur ... yeni s clasda bile yok
  • Opel Cemil vardı bi ara.Opel araç çalıyordu ne oldu ona bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Opel Cemil vardı bi ara.Opel araç çalıyordu ne oldu ona bilen var mı ?

• İşi bildikten sonra hepsi.

Yeniler dahada kolay.

Teorik olarak hepsi şöyle ve böyle. Lakin eğer yolunu biliyorsanız elinizi bile sürmeye gerek yok.

Neyse k, millet olarak araştırmayı sevmediğimizden hırsızlarımız yeniler için çözüm bulamazlar bir süre...

Yinede bu iş orjinal anahtar kopyalama işinden patlar diyorum...

<senaryo>

Selamın aleyküm

- Aleyküm selam

bizim arabanın anahtarı bozuldu, yenisini yaparmısınız ? servise gidi hede bin tl dediler siz 500 e yapıyomuşunuz.

- Tabi abi hemen. ama iş bir iki saat sürer, aracı bırakın halledelim

hay hay buyrun

2saat içinde ikin bir anahtarda yapılır...

falan filan
    </senaryo>

Ha bu 2. anahtarı serviste çalışan adam da yapabilir...
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yaşıyorsunuz baya bir action varmış orda.
  • Bundan 5 sene önce şahin marka aracım vardı. Kaportaya bıraktım aracı. Ertesi gün aklıma geldi anahtarı ustaya bırakmayı unutmuşum. Sabah gittim baktım aracı başka yere çekmişler bile. Sorduğumda başka bir şahinin anahtarıyla çalıştırdığını söyledi

Bir de torosların çay kaşığıyla açılabildiğini duymuştum.
  • Bir abimize laguna almıştık.. baya eski bir modeldi.. Anahtarı kaybettiğinde aracı çay kaşığı ile açtık.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bundan 5 sene önce şahin marka aracım vardı. Kaportaya bıraktım aracı. Ertesi gün aklıma geldi anahtarı ustaya bırakmayı unutmuşum. Sabah gittim baktım aracı başka yere çekmişler bile. Sorduğumda başka bir şahinin anahtarıyla çalıştırdığını söyledi

Yorumunuzu arkadasa okuyamadim en sonunda whatsapptan yazdim . Offff off

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bundan 5 sene önce şahin marka aracım vardı. Kaportaya bıraktım aracı. Ertesi gün aklıma geldi anahtarı ustaya bırakmayı unutmuşum. Sabah gittim baktım aracı başka yere çekmişler bile. Sorduğumda başka bir şahinin anahtarıyla çalıştırdığını söyledi

Yorumunuzu arkadasa okuyamadim en sonunda whatsapptan yazdim . Offff off

Bende yazdiginizi hic anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Opel Cemil vardı bi ara.Opel araç çalıyordu ne oldu ona bilen var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_5253647/f_//tm.htm#5259427

• Benim kontak ya da kapı değil de, torpido gözü çay kaşığı ile açılabiliyor. Ama sol ön kapıdan bir şey sokup kimse giremez. O kadar iddialıyım. İsterse anahtarı vereyim yine o kapıyı açıp giremez. Çünkü kilit yuvası boşta. Sağ kapıyı kurcalamayın.

Not: Rahmetli dedem aracı bırakırken kaputu açıp buji kablosunun tekini söküp eve götürürmüş. Kaç kere girmişler arabaya ama çalıştıramayınca kaçıp gitmişler. Hatta bir seferinde sokağın başına kadar itmişler bakmışlar olmuyor bırakıp kaçmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 23 Ekim 2013; 5:30:14 >

• Eski arabam doğan slx'di Arkadaşın kartal'ı vardı arabasının anahtarı kapımı açıyordu ama çalıştırmıyordu : )
  • Bir polis TOFAŞ'ların çok kolay çalındığını söylemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.