Şimdi Ara

En kısır Worlds bu sene sanırım:P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani 2015teki şampiyon havuzuna bakıyorum bir de şimdiki havuza dağ kadar fark var.Her maç alınan pickler bir öncekinin %70 aynısı.

RITO BAN!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksiler burdan
  • Pickleri bilmem ama heyecan ve suprizler cok yasaniyor bence guzel bir worlds.Kimsenin yenilmez olmadigi bir turnuva gercekten mucadele var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pickler her zaman kısırdı, onun dışında gayet güzel geçiyor. Sırf ANX bile bu turnuvayı güzel yapmaya yetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Pickleri bilmem ama heyecan ve suprizler cok yasaniyor bence guzel bir worlds.Kimsenin yenilmez olmadigi bir turnuva gercekten mucadele var

Ona lafım yok zaten hocam ANX baya bir iş yaptı ama INTZ'e her maçta yenilsin diye küfrediyorum :)

Pick dışında güzel Worlds oluyor gerçekten.
  • Syndra ve Cassiopeia için algı yaratıyorlar ondan eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ryze lulu çok mu eğlenceliydi mid metasında bu sene matchuplar daha iyi ve zaten daha gruplarda pick göstermelerini beklememelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene çok daha fazla şampiyon seçildi kabul etmek lazım Veigar olsun Kalista, Darius, Fiora, Rumble, Anivia, Ryze, Viktor, Azir, Gnar, Renekton hatta Annie hangi birini sayalım bu sene belli şampiyonlar içinde gidip geliyor. Riot her Worldste 2 şampiyon öne çıkarmasa çok daha geniş şampiyon havuzu olur. Geçen sene Morde-GP bu sene Syndra-Nidalee bütün çeşitliliği öldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 9 Ekim 2016; 0:17:37 >
  • Geçen sene Worlds'ten önce Juggernaut yaması gelmişti ve bir sürü güçlü hero vardı. Bu sene cidden kısır. Sezon başında daha çok hero oynanıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Yasuo,Riven,Naut,Tank Rengar ne bileyim Renekton bekliyorum hala.Lulu o kadar buff aldı hala çöp sınıfında mı anlamadım gitti.
    Ayrıca gruplardan sonrada sürpriz ne kadar olur bilemiyorum.Sonuç olarak en popüler olanlar şu an meta içerisinde de güçlü olanlar umarım yanılırım ve farklı pickler görürüz...
  • Geçen yıl çok daha fazla şampiyon görmuştuk bu yıl şampiyon çeşitliliği az ama oyunlar çok daha beklenmedik sonuçlar çıkıyor. Bu da şampiyonaya heyecan katıyor. Mesela 2014 te ssw ssb fırtına estiriyordu. 2015 te skt koo tigers origen fnatic çok iyiydi ama bu yıl her takımın performansı inişli çıkışlı , takımların guç dengeleri birbirine yakın maçlarda favori yok resmen.
  • Daha turnuva bitmedi.
  • Geçen sene 74 hero oynanmıs bu sene 40 civarı ama pick/ban olarak baktığımızda bu sene %20 üstü olan 28 civarı hero varken geçen sene 26 civarı yani devamlı oynan heroların sayısı benzer fakat denenen herolar az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.