Şimdi Ara

En kısa süren ranked maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba bundan daha kısa süren ranked maçı varmıdır merak ediyorum :P

http://imageshack.us/photo/my-images/233/enksaranked.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petibör -- 11 Kasım 2011; 9:45:48 >

• 5v1 ve skor 6/9
  • Ben orda skora dikkat çekmedim zamana dikkat çektim.Herkes kulelere odaklandı soraka ile işimiz yoktu oyunu çabucak bitirmeye çalıştık...
  • o 4 kişi ne demeye oynamadı acep, bu rankta böyle dengesizler var mı?
  • Oyun başlar başlamaz gidip first kill aldık shaco oyundan çıktı.Sorakada last pick olarak solo top soraka almış normalde support olarak oynaması lazımdı.Solo top adamları vardı.Shaco ya ve soraka ya kızınca durum bu.Base de beklediler.
  • bu ne ki 5klişi support seçen takımmı dersin garip garip olaylar ranked böyle bir şey şansın varsa alırsın bak şans ın varmış ve hiç oynamadan aldın

bak dün başıma gelen olaya bak ben şampiyon seçme ekranında dedim jungle shaco gidecem diye neyse seçtim 2 kişide premade girmiş leave oldu tekrar yeniden ban pick geldi bizimki direkt shaco yu banladı neden banladın dediğimde sanane dedi neyse bi baktım en sonuncu biri noct seçti jungle gidecem dedi oyun başladı noct yazıyor bak gördunmu sen değil ben jungleye gittim sen shaco seçemedin bu 2 si premadeymiş noct demiş shaco yu banla ben jungle gidecem öyle mi dedim alt f4 çektim 15 dk sonra girdim butun turretler gitmiş yazdım gördunmu noct he gördunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 11 Kasım 2011; 13:28:57 >
  • soraka tek başına alıyormuş nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 5v0 oyun bile oynadığım için pek şaşırmadım
  • 4 kişi afk lmuş ne bekliyorsun ama soraka sizi nasıl öldürdü anlamış değilim
  • 1300 ranking için uzun bile sürmüş. :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

1300 ranking için uzun bile sürmüş. :p

2000 elo detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

1300 ranking için uzun bile sürmüş. :p

2000 elo detected

1740 şu anda, o da olur inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.