Şimdi Ara

En Karlı iş yeri ne açmak lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yapmak istiyorum bana önerebileceginiz sektör, fikir varmı arkadaşlar :)

• turizm
  • Kebap salonu ya da dönerci falan... İyi yere açarsan çok iyi para kazanırsın nasibinde varsa...
  • cadde ortasında bufe kokoreçci felan olabılır
    bu arada açarsan sole gelırız ilk muşterılerden oluruz yanı
  • ilk önce bilmek gerekir ki ;

eğitim durumun ne
    aldığı özel eğitimler neler
    ne kadar sermaye ile başlıyacaksın....

bunları bilmek lazım yazarsa yardımcı olmaya,fikirlerimizi paylaşmaya çalışırız...
  • alt katı dürümcü

üst katı küçük bir net cafe
    max 8 - 10 pc olacak 512 ağlantı paylaştıacan. Sistemlerde deep freeze, Adult madult alayı serbest, oyunlar da yüklü olacak

Tabi arada asma katta tezgahta korsan cd de olacak..

Tanesi 5 lira.. Tutturabildiğine.

misler gibi.
  • Bir seyyar arabası alıp, yazın haşlanmış mısır, kışın kestane kebap, diğer zamanlar soyulmuş hıyar satmak, çok kar getirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TIR kamyonu al, ayda 4-5 milyar net kar kalıyomuş bi kamyondan. 70-80 bin yuro bi çekici...
  • büyükçe bir dükkan alıp süpermarketlere kiraya ver.şok,migros falan.kiranı alır rahat rahat oturursun
  • tombalacılıkta iyi para var hocaaaa
  • iddaa bayii aç millet makara yapmış ama ben ciddiyim sermayen varsa bu işe gir.
  • **oksijen kafe **, dk sı 1 milyon. 10 tane hava borusu koydunmu bill gates kadar para kazanırsın yani
  • Ev yemekleri lokantası aç.Ama öğrencinin yada çalışan sayısının çok olduğu yerde olması gerekiyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.