Şimdi Ara

En Kapsamlı Shaco Rehberi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 günümü verip ugrastıgım shaco rehberimi hazırladım. Türkçeye çevirdigimde burada paylaşacagım. Mobafireda yapması daha kolay oldugu icin ilk önce orda ingilizce yapmak zorunda kaldım. Linki burda :

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/shaco-i-will-make-your-jungle-dis-s-appear-279859

Zaten birçogumuz ne yazdıgını anlayabiliyordur cünkü oldukca basit bir şekilde anlattım. Gezdigim bütün yüksek rating'li shaco rehberlerinden daha kapsamlı duruyor, özellikle gameplay videosu koymam 2 saatimi aldı. Eger begendiyseniz siteden +1 puan verebilirsiniz. Türkçeye çevirmeme yardımcı olacak işsiz arkadaşlar da mesaj atabilirler :)

• Eline sağlık çok kapsamlı olmuş. Gördüğüm en iyi türk rehberlerinden biri
  • e den sonra w maxlayınca daha fazla verim alıyordum. fear süresi 1.5 saniyeye çıkıyor bu da bildiğin ağır cc bence :D
  • Teşekkürler :) 10'dan fazla guide'ım var birkaç sitede onları paylaşacagım ileri zamanlarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

e den sonra w maxlayınca daha fazla verim alıyordum. fear süresi 1.5 saniyeye çıkıyor bu da bildiğin ağır cc bence :D

Tam olarak cc olmadıgı icin q fulluyorum. Sonucta 10 level oldugumda laning zaten bitmeye yakın oluyor ve boxlar o kadar işe yaramıyor. Q maxlayıp biraz daha damage atmak bana mantıklı geliyor özellikle de 90 saniyeden 60 saniyeye nerf geldikten sonra.. Tabi senin oyun stilin farklıdır daha cok uyuyordur bilemem :) Yorumun icin sagol
  • Güzel olmuş build tebrikler. ''Underrated, people know him as trash.'' Bu cümle beni anlatıyor Ne yapayım o kadar çok kötü Shaco var ki. İyiler samanlıktaki iğne gibi. Adam 2 ie 2 pd alınca çöp oluyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMinion

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

e den sonra w maxlayınca daha fazla verim alıyordum. fear süresi 1.5 saniyeye çıkıyor bu da bildiğin ağır cc bence :D

Tam olarak cc olmadıgı icin q fulluyorum. Sonucta 10 level oldugumda laning zaten bitmeye yakın oluyor ve boxlar o kadar işe yaramıyor. Q maxlayıp biraz daha damage atmak bana mantıklı geliyor özellikle de 90 saniyeden 60 saniyeye nerf geldikten sonra.. Tabi senin oyun stilin farklıdır daha cok uyuyordur bilemem :) Yorumun icin sagol

ben de senin gibi bayağı bir shaco rushladım :D perfects ve omishomie izledikten sonra ikisi de w fulluyordu ben de bir deniyeyim dedim . cidden daha iyi geldi . q da damage artıyor ama cd düşmüyor . w fullediğimizde ise split push daha rahat bence lane i daha rahat kontrol etmeyi sağlıyor ve facecheck yapan kişileri clone ile burstleyebiliyoruz.tabi q fullediğimiz de mana cost 50 ye düşüyor. shaco da öldüklerimin yarısı deceieve için 1 2 manamın eksik olması oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu build sitelerine hiç bir zaman bakmadım bakmıyacağımda build rakibe göre yapılır öğrenin artık şunu.

bu arada emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

şu build sitelerine hiç bir zaman bakmadım bakmıyacağımda build rakibe göre yapılır öğrenin artık şunu.

bu arada emeğine sağlık.

Rakibe göre build de var içinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMinion

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

şu build sitelerine hiç bir zaman bakmadım bakmıyacağımda build rakibe göre yapılır öğrenin artık şunu.

bu arada emeğine sağlık.

Rakibe göre build de var içinde :)

bakmadığından bilmiyor işte
    bu arada rehber güzelmiş ingilizcen de akıyor

• Teşekkürler beyler :) erynch'in de canı sagolsun ne diyelim :P İngilizce konusunda elimden geleni yaptım o kadar çok şey yazdım ki ne yazdıgını bile hatırlamıyorum :D Hep basit cümleler ve kelimeler kullanmaya çalıştım arada yaptıgım hata görürseniz düzeltebilirim :)
  • Güzel olmuş oyna ilk başladığımda hep bakardım buildleri sonra oyna göre yapmaya alıştım anılarım debreşti :D
  • Flash almadığını görünce sekmeyi kapattım hemen. Q'ya güvenme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben flashsız 50 dakkada 1kez ölüyorum. Sadece flash yok diye o kadar saatlik emegi hiçe sayıyorsan bir şey demiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Flash almadığını görünce sekmeyi kapattım hemen. Q'ya güvenme.

En Kapsamlı Shaco Rehberi !
    Hatta arada sırada ölmüyorum :)
  • Diğer rehberlerinide yolar mısın PM ile, fena olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Diğer rehberlerinide yolar mısın PM ile, fena olmamış

Yolluyorum :)
  • eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daltron

eline sağlık

Eyvallah hocam :)
  • Ellerine sağlık hocam, bende çok beğendim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.