Tvnin ve panelinin katmanları aşağıdaki örnekteki gibidir. AUO firması Sony Samsung, Philips ve diğer markalara tv paneli sağlayan meşhur bir firmadır. Kendisi tv üreticisi değildir, sadece panel üretir.
Resmin 2007 tarihli olması önemli değil , önemli olan ara katmaları görmek. Bu katmaların bir kısmı zaman içindeki gelişmeler sonucu başka şekil ve özellik almış olabilir. Yine de genel bilgilendirme açısından faydalı olacaktır.
2011 model panellerin modülleri derlenip eklense çok makbule geçerdi. nedense sitelerde veya satış yerlerinde tvlerin özelliklerinde modül isimleri belirtilmiyor, ülen "kumanda:var(siyah)" diye belirtiyorsun modülünü de belirt ona göre alalım. laptop alırken ilk önce işlemcisine bakarsın, araba alırken motoruna bakarsın, tv alırken neden "hangi dosyaları oynatıyor:"a bakayım ki?
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bu bilgiler gerçekten çok değerli.
Yeni evleneceğim, beyaz eşya konusunda çok okudum, araştırdım fakat TV konusu gerçekten farklı. Şuan için 3.500 TL bütçem var. Hangi paneller iyidir, ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: xbreakx
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bu bilgiler gerçekten çok değerli.
Yeni evleneceğim, beyaz eşya konusunda çok okudum, araştırdım fakat TV konusu gerçekten farklı. Şuan için 3.500 TL bütçem var. Hangi paneller iyidir, ne önerirsiniz?
Keşke bilgi akışı devam etse ve güncel bir veri bankası oluşturulsaydı, şu an güncel paneller için elimde veri bulunmamakta. Araştırıp bulursanız bana da haber verin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme