Şimdi Ara

EN KALİTELİ PANEL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
32.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu söylediklerinizde değerlendirip en kısa zamanda bakmam lazım:D Teşekkürler ender bey...peki s_pva panal sahip olması için arkdasındaki barkotta ne gibi bir yazı yada sayı olması lazım ....
  • LTF ile başlamalı , sonra panel ebatı inç olarak gelmeli sonra 0 (sıfır) en son olarak da panel tip kodu. LTF samsung demek.

46" C650 de kullanılan samsung panelin kodu : LTF460HJ01
  • ender bey güzel bilgiler teşekkürler...
  • teşekkürler ender bey bilgiler için
  • Panasonic-Hitachi IPS-Alpha paneller tek geçerim,pixsel eşleşmeleri dahi farklıdır,örgü yada çapraz pixsel yoktur,direkt pixsel kareler modul olarak işlenmiştir !

Buda daha kaliteli renkler ve daha iyi kontrast demektir !

Samsung-lg paneller gerçi panasonicte-sonyde Toshibada bazı serilerinde bu üreticilerin panellerini kullanıyorlar,tek özellikleri ise doygun kırmızılıklar,bu renk kalibrasyonunu ise sevmiyorum,nerdeyse kopya ürün gibiler tek farkları değişik marka olmaları !

Gerçi 2011'de panellerinde değişeceği kesin,Panasonic Liderliği tamamen eline aldı,Samsung-Lg Dünyada 1 numarayız çığırtkanlığna devam ediyorlar,işin rengi farklı Kar oranlarını yükselten Panasonic dışında firma henüz olmadı sene sonu netleşir elbetteki !

2011'de Toshiba,Sharp-Panasonic yılı olacak gibi,çok iddialı panellerle geleceklerini duyurdular !

LG ise Display adı altında artık ürün çıkaracaklarını duyurdular,her halde imaj yenilemeye ihtiyaçları var !

• quote:

Orijinalden alıntı: bons@i

arkadaşım alınmaz diye birşey yok.

aslında işin o kısmını ben kendime göre yorumlamışım.

istiyorsam alabilirsin.+yukarıda SN.Albanez demiş d25 lerde ok! dir diye.Ondanda alabilirsin.

Benim alınmaz dememin sebebi panasonic in kendi üretimi olan IPS alpha paneller sadece 37" e kadar üretiliyor. panasonic de 40-42"olanlar S_IPS olduklari için (lg üretimi) bundan dolayı alınmaz dedim.Ancak çok kötü demek değildir.

yanlızca benim bildiğim kadarı ile panasonic üretimi IPS alpha lar S_ISP lere göre, daha geniş izleme açısı olan ve daha hızlı panellerdir.Daha doğru renk üretirler diye biliyorum.

sakın bana sorma neden 40-42" panasonic üretmiyordiye işin o kısmını Albanez bilir

sen SOny için bir soru sormuşsun vede şimdi AUO kısımını karıştırmışsın. SN.ALbanez AUO yu Sony 37" lerinde kullanıyor demiş.

mesajımın o kısmını düzeltiyorum

saygılar

EK:
    TX-L32D28ES/EW/EP - TX-L37D28ES/EW
    TX-L42V20E
    TX-L32D25E - TX-L42D25E
    TX-L32G20E/ES - TX-L37G20E/ES - TX-L42G20E/ES
    TX-L32S20E/ES - TX-L37S20E/ES - TX-L42S20E
    TX-L32U2E - TX-L37U2E - TX-L42U2E
    TX-L19C20E - TX-L26C20E - TX-L32C20E
    TX-L32C2E

bu yukarda yazanlar panasonic in TR de olan LCD leridir.+V20 sersinin 37-32" olanaları TR ye gelmemiştir.Hatta panasonic başlığına bakarsan SN.Albanez' in, bu konu hakkında panasonic TR ile email yazışmasını o bölüme katarmıştır.

*****************************************************************************************************************

quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Bu durumda anladığım kadariyle:

-PANASONIC'lerde: tv ips-alpha lı tv almak istiyorsak ya 32 yada 37 inch olmalı

-AVS paneller hem performans ve dayanıklılığı bir arada düşünürsek (S_PVA daki bozulma oranlarını hesaba katarsak) TERCİH ettiğim panel oluyor.

şimdi sorum şu: bu paneli kullanan tavsiye edebileceğiniz model ve markalar nelerdir, özellikle 40 veya 42" olanlar. Mümkünse F/P seçenekleri de olabilir, çoğunluk SD yayın, XBOX 360 ve arada bir film için)

• Merhaba,

PS3 için sadece oyun amaçlı 32" bir LCD arıyorum.

Yorumları okuyup anlamaya çalıştım, burdaki üstadların yorumlarına göre; aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Ne dersiniz, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

PANASONIC VIERA TX-L32S20E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onculcan -- 18 Ekim 2010; 19:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onculcan

Merhaba,

PS3 için sadece oyun amaçlı 32" bir LCD arıyorum.

Yorumları okuyup anlamaya çalıştım, burdaki üstadların yorumlarına göre; aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Ne dersiniz, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ps3 için bütçen elveriyorsa daha büyük modellere bakarsan dibinden bile her ayrıntıyı görebilirsin bence 32 inch o zevki vermez, 46 inch aldım 2 metreden oyun oynadığımda keske daha büyük alsaydım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 18 Ekim 2010; 23:56:08 >

• Bütçem ancak ona yetiyor, ama yine de tavsiyeniz için teşekkürler...

Bir daha sorayım arkadaşlar,

Bu LCD yi PS3 için tavsiye eder misiniz?
  • bende onculcan arkadasımız gibi 32 inc lcd bakıyorum xbox için usb performansıda iyi olursa güzel olur 1500 tl ye kadar. phliphs32pf5405 almıştım usb performansından memnun kalmadığım için geri verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

LTF ile başlamalı , sonra panel ebatı inç olarak gelmeli sonra 0 (sıfır) en son olarak da panel tip kodu. LTF samsung demek.

46" C650 de kullanılan samsung panelin kodu : LTF460HJ01

Sayın ender123 peki SONY'lerde nasıldır bu kod..?
  • mrb,
    Panasonic TX-L32C20E kullanıyorum.1366*768 HD READY LCD olmasına rağmen SONY VAIO FW21E+HDMI bağlantısı ile 1920*1080 görüntüsü elde ediyorum.ama sadece denedim.oyun v.b. için değil.arka odada SD yayın için kullanıyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: nnigmus

Yukarida belirttiginiz TX-L32S20E/ES - TX-L37S20E/ES modellerini inceliyordum almayi dusunurken pc Dsub baglanti ile 1360x768 cozunurluk destekliyormus. Geriye DVI - HDMI baglanti kaliyor.

Aranizda bu IPS olan panasonic i hdmi dan 1920x1080 ile ekran goruntusu cok net diyebilecek birisi var mi veya ekran goruntusunu foto ile gonderebilecek ?

internette aradim bulamadim.
  • Mediamarkt ta 120 ekran full hd philips var sanırım 1800 tl. alınırmı?
  • Sayın konu uzmanları,

Hisense diye marka Türkiye ye Anadolu Elektronik ile girmiş. Acaba bu markanın panelleri hakkında bir bilgi var mıdır? Nedir nasıl markadır acaba?

Bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Sayın konu uzmanları,

Hisense diye marka Türkiye ye Anadolu Elektronik ile girmiş. Acaba bu markanın panelleri hakkında bir bilgi var mıdır? Nedir nasıl markadır acaba?

Bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim.

Saygılar

tr sitesinde de
    http://www.antekteknoloji.com.tr/Page/MainPage/
    ingilizce sitesinde de zaten yeterli bilgi yok
    http://www.hisense.com/en/

alan olursa bir ihtimal kullanım klavuzunda modülü yazar, işlemci ve yazılım işleyişini bu işlerden anlayan arkadaşlar test edebilir.
    yalnız naçizhane fikrim, marka eğer yükselmek istiyorsa agresif olarak fiyat kırmalı, onlar için iyi haber; şu anda çinli ama kaliteli sözü dolaşmakta. ucuz ve performanslı 2 3 ürün tutturabilirlerse sanşları açık.

• güzel konu, bayağı bilgilendirici.
  • Evet güzel konuda sanırım biraz daha canlanması gerekiyor...

Başka paneller hakkında değişik bilinmesi gerekn bilgiler var mıdır?
  • quote:

Evet güzel konuda sanırım biraz daha canlanması gerekiyor...

elime en son modüller hakkında bilgi geçerse ilk mesaja eklerim
  • Oldukça faydalı olur...

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Evet güzel konuda sanırım biraz daha canlanması gerekiyor...

elime en son modüller hakkında bilgi geçerse ilk mesaja eklerim
  • Valla insan okudukça bilgileniyor... Bu foruma hayrandım. Şimdi daha bir hayranım. Tüm üstadlara teşekkürler.. Hepsi de marka vermeden, ( özelden bile vermeden (helal) ) mantıklı bir şekilde insanları yönlendiriyorlar. Tercihlere onlara bırakıyorlar. Ne kadar saçma şeylere bakıpta TV araştırıyormuşuz meğerse.. Şimdi en önemli şey Panel.. ender123 kardeşimizin dediği Samsung panellerinde C750 tüm serisinde samsung kullanıyor dedi. tabi şimdilik.. Çok öenmli bir ayrıntı... Şİmdi SPVA derken bir üstad kardeşimizde "AVS paneller hem performans ve dayanıklılığı bir arada düşünürsek (S_PVA daki bozulma oranlarını hesaba katarsak) TERCİH ettiğim panel oluyor. " demiş...
    Vee benim günlerdir iyice karışan kafam şimdi gene karıştı...

Tam C650 C750 mi derken, şimdi de AVS panel çıktı.... Hangi üstad aydınlatacak bizi şimdi? Yardımlarınızı bekliyorum açıkcası.. Hangi paneli almalıyız... Nerden yola çıkalım artık.... Özellikle ender123 ve natbolad kardeşlerimizin yorumlarına şiddetle ihtiyacım var. Dİğer bilgili üstadlarda lütfen biz araştıran arkadaşlara yardımcı olsunlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.