Şimdi Ara

en kaliteli max 200 ytl 2.1 ses sist önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    not;ses berraklığı kalite önplandadır.watt değil..

• Watt önemsiz, Kalite ve berraklık önemliyse ve bütçede 200 YTL ise sadece 2 tercih var;
    Creative I-Trigue veya Philips SPA9300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 31 Mart 2008; 19:14:26 >
  • creative olarak ne önerirsin imperio yani i-tirigue ..bide wala arkadasım karasız kaldım biliosun 6060 beni üzdü :) sende creative kullanıon ki bende ölsem pc de creativeden sasmam derdim logitek oyuncak derdim ama wala 6060 cok üzdü beni bnm için watt değil sesler böle şıkır şıkır olacak bilmem anlataibldim mi ?? 5+1 2+1 kararsız kaldım ya..
  • Şıkır Şıkır derken sanırım senin istediğin temiz tizler...Bu da sadece Creative'in titanyum tiz sürücülerinde var. Benim I-Trigue modeli 3300, aynen sesler şıkır şıkır ve bas da gümbür gümbür, çatlama patlama yok...Ama piyasada maalesef bu model yok sanırım, nedense şu an SBS serisi gibi hep dandik modeller piyasada. Başka bi I-Trigue alabilirsin ama, fiyatları aynı hemen hemen, dolayısıyla kalitesi de aynıdır sanırım, ama dinlemek lazım mutlaka. Şimdi hepsi iyidir desem yalan olur; ama fiyatı dolayısıyla 3300 kadar iyi olacaklarını düşünüyorum....
    Arkadaşımda da SPA9300 var, tizleri 3300 kadar olsada o da gayet güzel gerçekten...
    5.1 konusuna gelince; bu fiyata istediğin gibi aşırı temiz ses verecek bi 5.1 sistem aklıma gelmiyor. Ancak 2.1 olur maalesef....
  • peki
    Creative I-Trigue 3400 2+1 bumu
    yoksa dedğin phlipsimi alayım sence.ikisinden birini düşünüom.temiz ses olsun ya ayrıntılı. 5+1 bir dedğin gibi en az 300 doları gözden cıkarmak lazım iyisi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imperio

Watt önemsiz, Kalite ve berraklık önemliyse ve bütçede 200 YTL ise sadece 2 tercih var;
    Creative I-Trigue veya Philips SPA9300

helal olsun. güzel yorum. ama logitech z4 ü gözden kaçırıyor olabilirsin. ben 3 sistemide dinledim ve şuan spa9300 ü kullanıyorum. 3 üde birbirine eş sistemler. başka seçenek yok . keşke arçelik vestel gibi bir türk markası çıkarsada onu alsak.
  • bende geçenlerde açtığım konuda 3 tane 2.1 sistem arasında kaldığımı söylemiştim ve tercihimi philips spa9300'den yana kullandım sipariş ettim, sanırım yarın elimde olur. Kullandıktan sonra yorumları da yazarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • superminator pişman olmıcaksın. özellikle mid ve bas konusunda. tizler ise tam kıvamında. açık soyliyeyim trigue de tizler biraz fazla kaçmış. ama trigue 3300 hariç. trigue 3400 ve 3600 kullandım. ikiside hoşuma gitmedi. ilk başta biraz dumur olsamda sese alıştıktan sonra pekte bir olayının olmadığını anladım. ama mesela megaworkste öyle olmadı. sese tapmam kullandığım süre boyunca devam etti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o1yasin

peki
    Creative I-Trigue 3400 2+1 bumu
    yoksa dedğin phlipsimi alayım sence.ikisinden birini düşünüom.temiz ses olsun ya ayrıntılı. 5+1 bir dedğin gibi en az 300 doları gözden cıkarmak lazım iyisi için.

3300'e kefilim ama 3400'ü dinlemedim... @Termo kardeşimin dediğine göre 3400, 3300 kadar iyi değilmiş...
    O halde 3300 şu an piyasada olmadığı için en iyi tercih SPA9300 olacak sanırım... Pek fark yok zaten; aynı şıklık, aynı kalite ve aynı berraklık....
  • kardeşler bnmde tercihim philipsten yana olacak bugun vericem siparişi işallah yanılamm.watt değil kalite istiom dediğim gibi..kısık seste bile canlı sesler olsun yeter..
  • philipsim gelior bugun umarım yanılmamışımdır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: o1yasin

philipsim gelior bugun umarım yanılmamışımdır ya

gelince yorumlarını buraya yazarsın. beğeniceğine eminim. tabi beklentine göre değişir bu.
  • yazıcam hemen tabiki. ya umarım parasının hakkını verir 2 ay içinde ikinci ses sistemi bu 6060 sattık üstüne 40 daha koyduk bunu sipariş eetik aksam 6 gibi elimde 8 gibi dinler sekiz bucukta yorumları izlenimlerimi ayrıntılı olarak anlatırım..audigy value 7.1 ses kartıda var..bakalım nolacak ya..bu arada 160 ytl ye aldım.
  • aldığın fiyat iyi. sana bir tavsiye : ürünü kutudan çıkardıktan sonra uyduların düzgünlüğüne bak. çünkü bu o setin daha önce kullanılıp kullanılmadığını yani bir anlamda geri iade olmuş yada tamirden dönen bir ürün olup olmadığını belli eder. uydulardaki metal kaplamalar en ufak bir darbede bile pürüzsüzlüğünü kaybediyor. benim philips spa9300 teşhir ürünüydü ve aldığımda uyduların üzerinde hafif çukurluklar vardı...

ben 152 ye almıştım teşhir ürünü olduğu halde. senin aldığın fiyat gayet iyi..
  • TAM BİR FİYASYO REMEN AĞLADIM AZ ÖNCE.BU RÜN NE BÖYLE ESSEK KADAR SOB BASS VAR AMA YEMİN EDİOM CREATİVE 4+1 VAR İNSPİRE DÜKKANDA BENİMKİNİN RESMEN ANASINI BELLEDİ TWETERLAR TZLER BİRBİRİNE GİRDİ..HEMEN İADE EDİYORUM PHİLİPSİ BAŞKA ÖNERİ VARSA HEMEN ALAYIM..BUNU İADE EDİYORUM.BUMUYDU TEMİZ SES..SSADECE TİZ MİD YOK NEREDEYSE BASLAR SADECE VOVVVVVVVVVVVVVVVVV DİYE ÖTÜYOR...TAM BİR FİYASKO SAKIN ALMAYIN BUNU DERİM.
  • dostum 1 nisan geçti.. hayırdır?
  • ne nisanı mayısı ya gittim 30 ytl zararına iade eetim bakacacak x540 bulursa ondan getircek üstünü vericem..resmen fiyasko bi sistem kocaman bir woofer war ama benim evdeki eski premier markadan bile daha dandik bir bas sadece uğultu..ayrıca tizler okadar cok ki midler duyulmuyor bas baska yerden calıyor tiz baska yerden..
    lanet olsun bu nedir ya
  • o zaman senin algılarında bir sorun var.

sen bu kafayla bu bilgisizlikle daha çok set değiştirirsin. öncelikle ona 4+1 değil 4.1 denir. allah bilir jak ı doğru dürüst takamamışsındır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 2 Nisan 2008; 20:09:42 >
  • bence bu şekilde yargılamayalım yorumlarımızı çünkü herkesin kulağı ve dinleme zewki birbirinden farklı birimizin beğendiğini başka birimiz beğenmiyoruz gayet normal bir durum bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

o zaman senin algılarında bir sorun var.

sen bu kafayla bu bilgisizlikle daha çok set değiştirirsin. öncelikle ona 4+1 değil 4.1 denir. allah bilir jak ı doğru dürüst takamamışsındır bile.

arkadasım bugune kadar senin yaşın kadar halk konseri.kafandaki saç kadar bar programı yapmışımdır ben elimde bir tane american fender ,,100 watt marsall amfi,, epiphone les paul gitar var .sen bana jacktan bahsediyorsun..algıdan bahsediyorsun..ben 24 kanallı mikserde mekan akustiği ayarlıyorum..pc üzeirndeki ses istemlerimde pek bir bilgim olmayailir.bunu kabul ediyorum..yardımcı olacağına hakerete varacak sözler sarf ediyorsun..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.