Şimdi Ara

!!! En Kaliteli Dosya İndirme Yöneticileri Burada !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
19.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok hosuma giden ve severek kullandıgım bi program..

Ancaaaaaaaaaaak rapid-share gibi sitelerden dosya indirirken IDM'nin IE ile olan ilişkisini kapatıyorum, IE'nin File Download (karşıdan yükleme) sistemi ile indiriyorum. Çünkü IDM ile rapid'ten dosya indirirken bir süre sonra kopuyor, hata veriyor. Ayrıca hızlı indirme konusunda rapid-share'de IDM'nin farkı yok çünkü 4 parçaya ayırıyor ve sadece 1 parçası aktif çalışıyor indiriyor.

Ama diğerlerinde IDM süperdir. Hep kullanırım Çok kullanışlı, gelişmiş, reklamsız (spyware-adware yok), gelişmiş browser ağ ayarları ilişkilendirilmesi falan var. 5.5 kullanıyorum ücretli program ama ben patch'lerle hallediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 8 Eylül 2006; 12:51:23 >

• nerden kurduk 5.05 'i

eldekinden olduk

free download manager kurdum bende

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

İyi, güzel hoş ama şimdi bunu kur sonra bunun crackini bul... Biraz zahmetli yani... 4.0 versiyonu ile biraz daha idare edelim...

Nasıl olsa aynı işi yapıyor...

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

nerden kurduk 5.05 'i

eldekinden olduk

free download manager kurdum bende

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

İyi, güzel hoş ama şimdi bunu kur sonra bunun crackini bul... Biraz zahmetli yani... 4.0 versiyonu ile biraz daha idare edelim...

Nasıl olsa aynı işi yapıyor...

• Download Accelerator Plus (DAP) 8.1

FlashGet 1.73

Free Download Manager 2.1.494 (Tavsiye Ederim)

programları eklenmiştir.

İyi Forumlar...

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Free download manager kullanıyorum gerçekten çok memnunumtavsiye ederim
    *pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : [email protected]
  • tskler.

www.kardesinisec.com

Aşk Bir Uçurumdan Düşmek Gibidir,O Yüzden Sevgiliye Yar Denilir
    Bir Damla Gözyaşımın Hakkı Ödenmez,Öldürmeyen Her Acı Beni Diriltir .
  • Free download manager

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
  • @Rietveld, flashget' e göre bir üstünlüğü var mıdır hocam? Ben uzun yıllardır FlashGet kullanıyorum. Eğer bu daha iyiyse ona da geçiş yapabilirim
  • Bildiğim kadarıyla FDM'de bir dosyayı indirirken sınırsız sayıda parçaya bölebiliyorsun. Ağ optimizasyon sihirbazını çalıştırıp 256k bağlantı seçerseniz default olarak 6 parçada indiriyor; ancak + tuşuyla parça sayısını istediğiniz kadar artırabilirsiniz. Tabi dosya boyutu ne kadar el verirse.

Ben FDM diyorum hızlı ve kullanışlı. Ve ücretsiz.

Orjinalden alıntı: soundchaser

@Rietveld, flashget' e göre bir üstünlüğü var mıdır hocam? Ben uzun yıllardır FlashGet kullanıyorum. Eğer bu daha iyiyse ona da geçiş yapabilirim

En büyük artısı ücretsiz olması.Valla tam bilmiyorum ama daha 1 gün kullandım FlashGet'i sildim.Tavsiye ederim dene hemen.

• arkadaşlar bu programlar hız olarak aşağı-yukarı aynı aralarında 2-3 kb lık farklar oluyor(bazıları yanıltıcı rakamlar veriyor dikkat)
    bence bu tür programlarda bundan sonra aranan özellik dosya sağlığı olmalı örneğin 600-700 mb lik dosya indiriyorsunuz bir bakıyorsunuz dosya bozuk
    böyle bir durumda dosyayı hangi programa emanet etmeliyiz...
  • @uranus çok doğru bir şey söylemişsin. Ben ne zaman Flashget ile Zone Alarm indirsem bozuk iniyor. Bunun sebebi nedir acaba? Gerçi artık FDM kullanıyorum şu andan itibaren Bu dosya sağlığı olayı gerçekten önemli.
    erkeğin iyisi para sahibi olunca, kadının iyisi para bitince ortaya çıkar.
  • Tşkler....

teşekkürler.

emeğe saygı...
  • Bence birbirlerinden farkları olacağını düşünümüyorum.Önemli olan dosyanın sağlam inmiş olması.Geçen gün 3gblık bir şey indirdim flashget ile dosya bozuldı inerken.Sanırım durduğumudan sonra yine başlattığımdan dolayı.Flashgetle bazı dosyaları durdurup yeniden başladığımda bozuluyor...IDM 'yide denicez bakalım çok kişi met etti.

... " Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! "

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.