Şimdi Ara

!!! En Kaliteli Dosya İndirme Yöneticileri Burada !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
19.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağol Rietveld
  • ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞ
  • Internet Download Manager'in 5.07 sürümü çıktı.

• Internet Download Manager 5.08 çıktı.

• en iyisi hangisi flash get hariç (beğenmiyorum)
  • Uzun zamandır Flashget kullanıyorum V 1.81 var çok memnunum tavsiye ederim.
  • Idm çok kalitedir.hem türkçe desteği sayesinde oldukça kullanışlı.
  • bende IDM i deniyecem hem opera yi destekliyor
  • güzel paylaşım sağol
  • Internet Download Manager'in 5.09 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Allah razı olsun Rietveld hocam. İyi çalışmalar.
  • Free Download Manager iyiye benziyor teşekkürler..
  • Internet Download Manager
  • indirme programları ile rapidden indirme yapamıyorum. niçin acaba bilen var mı yada nasıl indirilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkas

indirme programları ile rapidden indirme yapamıyorum. niçin acaba bilen var mı yada nasıl indirilir.

Çünkü Rapid bunu engelliyor.İzin vermiyor.
  • rapidden indirme yapabileceğimiz bi download progmı yok mu ? windowsla yükleniyor fakat 30 mb dan büyük dosyalarda kesilme vs olabiliyor windows kaldığı yerden resume devam edemiyor, windowsun resume download edebilmesi için bir ek program var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchuner -- 28 Mart 2007; 11:39:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: punchuner

rapidden indirme yapabileceğimiz bi download progmı yok mu ? windowsla yükleniyor fakat 30 mb dan büyük dosyalarda kesilme vs olabiliyor windows kaldığı yerden resume devam edemiyor, windowsun resume download edebilmesi için bir ek program var mı acaba?

Ben FlashGet ile indirme yapabiliyordum.Ama tek parça halinde indiriyor çok parça indiremiyor.Ayrıca indirme iptal olursa kaldığı yerden devam etmiyor.Rapid engelliyor çünkü.
  • Selamlar,

Arkadaslar bende rapid account var, ve DAP i indirdim. Rapid linklerini otomatik indirmesini nasil saglayabilirim. DAP i ucretsiz versiyonunda kullaniyorum. Premiuma cracklemem gerekir mi?

Yardimci olursaniz sevinirim.
  • Getright pro
  • BeLki çok kişi bana güLecek ama ben bu programLarın downLoad hızını bu kadar arttıracakLarına inanmıyordum.Daha önce 5 - 20 KB/s hızLa downLoad ederken şimdi 100-110 KB/s arası.
    Daha bir hafta önce indirdim ve çok süper birşey.Teşekkür ederim payLaşım için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.