Şimdi Ara

En kaliteli çikolata öneriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çoğu çikolata 10 yıl önceyken 50 kuruşken. Dolar arttı, enflasyon falan arttı hala aynı fiyattan satılıyor. Eski çikolataların tadını asla alamıyorsun şimdiler de veya dondurmaların. Hepsi şeker bombası oldu çıktı.

Ülkede ki en kaliteli çikolata bence ülkerin antep fıstıklı çikolatası. Ama onu da uzun zamandır yemiyorum inanılmaz pahalaştı.

• bana soracak olursanız eğer sütlü çikolatayı seviyorsanız milkanın tüm ürünleri

eğer yoğun bitter çikolata istiyorsanız bimde satılan %85 lik bitter çikolata

az olsun öz olsun diyorsanız ve pahallı yemek istiyorum diyorsanız goldiva ürünleri(sanırım şok da var)

misafirlere ikram edilmelik ürün arıyorsanız pelit yada kaliteli pastanenin pahallı ürünleri

illaki çikulata olsun diyorsanız bim-şok-a101 in tüm ürünleri(bimdeki tavsiye ettiğim çikulota ve a101 deki tüm çikulata ürünleri)

içi karamelli olsun falan diyorsanız ülker ece ve şölen ürünleri

• milka gerçekten bozdu şekeri çok fazla ..türkyiede böyle ama yurt dışında böyle değil

bitter arıyosan kesinlikle LİNDT

sütlü çikolatalarda elit markası ve kahve dünyasının çikolataları gerçekten başarılı bence

tobleron da güzel ama patlağını çoğu kişi sevmiyor

benim zaafım olduğu için kinder de çok seviyorum nedense ..

Hee birde ikea da satılan bi çikolata var tablet 17 tl falandı en son ama ben bayılıyorum

varsa güzel başka tavsiye bekliyorum

• Valla toblerone üzümlü aldım yılbaşı indiriminde çok iyiydi benim favorim Nestle damak Antep fıstıklı birde Ülker üzümlü fındıklı var oda guzel
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

zaten milka gibi bazı ürünler yurtdışından geliyor.sanırım ukyarna da üretiliyor milkanın ki

o dediğiniz lezzetli çıkolata yemek istiyorsanız migros,file... marketlerdeki kare boyundan en az 20₺ bütçe ayırmanız yeterli diye düşünüyorum.

• Patiswiss'in çikolatalarını ben beğeniyorum tat olarak, ambalajları da güzel yapıyorlar. Türk kahvesiyle iyi gidiyor çoğu. Umarım böyle devam ederler bozmazlar.

• Karam,Browni,Kitkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 26 Eylül 2024; 13:24:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Topitanem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Türkiye'dekiler daha kaliteli. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.