Paketlenmiş gıdalar arasında en kalitesi diyebileceğiniz çikolata nedir ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En kaliteli çikolata öneriniz ?

-
-
Goldiva , pernigotti , Milka falan iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyedekiler cikolata falan degil avrupadaki cikolatalardan yereeniz anlsrsiniz farki -
Hocam marketlerden alabileceğiniz markalarda en iyileri milka ve nestlenin çikolataları bence.
Onun dışında internetten kutu olarak alıyordum monet marka çikolatalar güzel oluyor.
-
Milka filan ucuz low cost cikolata :D
Benim bildiğim kadarıyla marka olarak bu işin kralı "Lindt"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülker çokonat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yediğiniz çikolataların çoğu fiyat artmasın diye kaliteden ödün veriyor.
Fiyatı uçuk ama toblerone.
kahve dunyasindakilerde guzel
Lindt Kendileri Elit Çikolatadır Damak tadını bilen Alır -
Ritter sport bademli çok hoşuma gitmişti.
-
Mabel Beyoğlu çikolotası
merci
-
Konuya bak alayi kulaktan dolma sacmaliklara avrupa hayrani..
Yok tr dekiler cikolata degilmis yok nestleymis bilmem ne..
Nestle dediginiz tr deki en dandik cikolata olabilir. Ulker, eti, torku gayet lezzetli. Nestle mestle hikaye.
Torku Banada mesela, nutella nin bunun yaninda merdiven alti uretim gibi tadi var.
Torku no 1 gofret ornegin.. deneyin, simdiye kadar yediginiz en lezzetli gofret olabilir.
Hatta uç bir ornek daha vereyim, madem cikolata seversiniz; a101 in kendi urunu olan butun bademli cikolatasi var, uretici firmasina bakin 'şölen' ise alin bir deneyin. Baska bir sey demiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 12 Ocak 2021; 23:1:2 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
Milka filan ucuz low cost cikolata :D
Benim bildiğim kadarıyla marka olarak bu işin kralı "Lindt"Vallahi öyle. Milkaların 1-2 euro bandında satıldığını görünce Avrupa'da çok şaşırmıştım. Tamamen yağ ve şeker zaten. Gerçekten kaliteli çikolata yiyince (o da aşırı pahalı değil 15-20 euro'ya almıştım yine norveçten Freia diye bi marka bilen vardır belki.) cidden farkı anlıyosunuz. Allah bilir 100 euroluk yeseydim bi daha çikolata yiyemeyecektim.
-
Türk markalarından uzak duruyorum çünkü denetim yok ve maliyeti düşürmek içine bir sürü kimyasal katıyorlar. Bir de gramajı düşürüp çakallık yaptıkları için boykot ediyorum. O yüzden çikolata alacağım zaman milka veya nestle alıyorum. Daha pahalı yabancı markalarda var ama markette bulunmuyor her zaman.
Bir de yurt dışındaki ürünlerle, Türkiye deki aynı marka ürünler aynı kalitede üretilmiyor.
-
-
-
Şölen :)) çikolataları iyidir iyi 🤣 -
Bim wow
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vardiyalı çalışmak
- travazol krem kaşıntıya iyi gelir mi
- müdür hikayesi
- punta cana puro
- en az kokan sigara
- bim para sayma makinesi markası
- google çizim yap
- exxen de neler var
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X