Şimdi Ara

En İyi Wireless Modem Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar abimle yanyana bitişik dublex evimiz var evlerin arasında birbirine yapışık kalın bir duvar var.

Sinyal gücü yüksek, sinyal zayıf gelirse antenini değiştirebileceğim iyi bir wireless modem almak istiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler..

bu modem senin isteklerini tamamiyle karşılıcaktır.Ayrıca takılıp cıkarabılınen antende mevcut.

Zyxel P-660HW-T1V3 802.11G Kablosuz 4 Port ADSL2+ Modem+router
    http://www.hepsiburada.com/zyxel-p-660hw-t1v3-80211g-kablosuz-4-port-adsl2-modemrouter/ProductDetails.aspx?productId=bd93075&categoryId=45

Zyxel P-660HN ADSL2+ 4 Port 300 Mbps Kablosuz Modem (N Teknolojisine Sahip)
    http://www.hepsiburada.com/zyxel-p-660hn-adsl2-4-port-300-mbps-kablosuz-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd97063&categoryId=45

Zyxel P660HN-F1Z 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM (N Teknolojisine Sahip) (Yeni)
    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyalin -- 12 Mayıs 2010; 21:46:24 >

• Araştırırsan bütün modemlerin bazı kullanıcıya karşı sorunları vardır.Benim bu modemi önermemdeki sebep markasındandır airties, zyxel, usrobotics marka modemler kullandım bana en kullanışlı ve sorun yaratmayan zyxel di özelliklede hat zayıflamasında zyxeli tek geçerim.

Önerdiğim modemin arkasındayım

http://www.zyxel.com/upload/images/news/P-660HN-F1Z_PCMagazine_YearOfTheProduct_0901_tr%281%29.jpg

http://www.chip.com.tr/galeri/CHIP-secti-2008-in-en-iyileri_715_34.html

• Zyxel P660HN-F1Z 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM (N Teknolojisine Sahip)
    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

Büyük bir ihtimalle tavsiye ettiğiniz modemi alacağım. Tek kuşkum iki evin bitişik duvarından yana (sinyal gücü)..
    İp tv en iyisi hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sinyal gücünü hiç kafana takma hani olur ya sinyal gücü, modem beğenmessin hiç hoşuna gitmez gider değiştirirsin hiç bir problem cıkmadan.Çok küçük bi ihtimal

edit:Eğer modemi alıp kullandıktan sonra buraya sonuçlarını yazarsan sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 13 Mayıs 2010; 18:52:55 >
  • hocam kafanı karıştırmak istemem ama zyxel 660 serisine hiç bulaşma derim..google bi arat görüceksin sorunları...ip alma problemi kapanıp açılma vs.airties al derim ben sana suan kullandığım sistem bi rt-205 yada rt-211 alsan ileriye yönelik bile çok faydalı olur.misal server pc kurmaya gerek kalmadan yarı prof işini görür.neyse sen yine bildigin gibi yap ben karısıklık yaratmayım ama 2 tane zyxel modem gördüm 660 serisi ikisindede sorun vardı baglanıyosun ama kopuyo koptumu baglanmıyo....airtiesın adaptörü yeter en az 100 wolt en fazla 240 woltla çalışıyo babalar gibi elektirik dalgalanması hikaye oluyo yanı....iki evin duvarı demişsin birde airties mesh ile sinyal kaybı sıfıra iniyor...mesh pahalı oluyor dersen gittigidiyordan 3 almıştım ayrı ayrı fiyatları ortalama 50 tl civarıydı cihaz ap-302...genelde bu meshi kullanıcılar pek ayarlayamıyorlar basit olmasına ragmen ama airties onada çözüm buldu TEKTUŞ...mac adreslerini tanıtıp tuşa basman yeterli başka hiç bişi yapmana gerek yok şifreyi bile o ayarlıyo..airtiesın çogu ürünü 11n teknolojisini destekliyor.ayri bir konu ise çok rahat modifiye edilebilir olay sadece sma konnektore bakar birde havye...kullandığım sistem =ttnette kullandığım 6271 buna baglı mesh ise 3 tane ap 302 var 2megabit internetim var ortalama 100 ile 160 k arası download hızım var.sorunsuz

not:oteller hastanelerdevlet daireleri çogu vs airties mesh kullanıyor...birde mesh teknolojisinde wep şifreleme kullanılıyordu ammmmmaaa oda tarih olmak üzere wpa ve wpa 2 şifreleme ile mesh artık mümkün..6271 e cıkan yeni frimware ile 6271 i wpa,wpa 2 ile mesh yapıyor fakar ap 302 henüz değil aradım airtiesı yakında üzerinde setup tuşu olan butun cihazlarda bu olucak dendi...6271 hazır sıra beklediğim ap302 yazılımı

neyse yinede hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius35 -- 13 Mayıs 2010; 23:54:16 >

• Önerilen zyxel 300 mbps modemle bir sorun yaşamazsınız, gerçekten çok güzel bir ürün. 802.11n standartlarında mesafe daha da artıyor ki zyxel ın ürünleri ile genel olarak sorun olmaz zaten, daha düşük seviyedeki ürünlerle de sorunsuz kullanabilirsiniz, en fazla bir anten aldırır size, hepsi bu.

zyxel 660hw ve rt-205 modemim var, airties ile 6 mbitle 3 4 saatte bir kopma oluyor tamamen hat zayıflaması ile ilgili fakat zyxel ile 8mbit bağlantıda "sıfır" kopma var zyxelin ttnetle cok stabil çalıstıgı acıkca ortada. Mesh teknolojisi demişsiniz 660hw modemim ile alt sokaktaki arkadasıma gıdıp laptopum ile internete bağlananıyorum ve kopma yaşamamıyorum bu bana yeterli modem alıcak arkadas ise sadece bitişik bir evle internet paylasdıgını solediği için onerdıgım modem cok rahat yeter.Şifreleme olayında ise WPA-2 ve WPA2-PSK şifreleme vardır burdada bir noksanı yok.Download hızı demişsiniz orayada gelelim 8mbit internetım var 1mb/s ile dosya cektigimi gordum stabil olarak 940kb/s cekıyor
  • bahsi gecen modemle mahalli yayın yapabiliyorsunuz yani ilginç..yazdıklarıma cewvap vermeye çalışmıssınız ama herhali ile eksik işinize gelen kısmı ayıklamışsınız sanırm...ip tv var,elektirik dalgalanması herşey sıfır düzeyde..rt 205 in yenı yazılınını yuklemezsenız kopma yapabilir.neyse sizinle atışmak gibi bir niyetim yok.teşekkür ederim engin bilgileriniz için.yazımı cevap olarak algılamayın sakın.iyi forumlar
  • Birde Alfa AWUS036NH 802.11n 2000mW Usb Wireless Adaptor siparişi verdim arkadaşlar işi garantiye almak için :) Modemi vatan'dan aldım, usb wireless adaptoru ise yurtdışından siparişini verdim, yanında 9 dbi antel ile ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyalin -- 14 Mayıs 2010; 22:52:24 >

Demekki pek birşey farketmiyormuş. Bilginize..

Orijinalden alıntı: toprakyalin

Modem geldi denedim elimdeki RT211 ile Zyxel P660HN-F1Z aynı yerde konumlandırdım veee wireless sinyali olarak sonuç ikisinde çekim gücü aynı :)

Demekki pek birşey farketmiyormuş. Bilginize..

Kaça aldınız ve kopmalar hangisinde daha fazla?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.