Bildirim
en iyi virüs koruma programı hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
www.eset.com_____________________________ -
aman yenı bır vırus krızıne daha baslamayalım nolur _____________________________ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
-
Bak kardeş ben KASPERSKY i kullanıyorum.
Ama NORTON u da öneririm.
Siteyi de hiç bilmiyosan GOOGLE da arat ARABUL.com v.s.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewim -- 25 Nisan 2005, 20:08:50 >_____________________________ -
Bilmeyen kişilere lütfen ızmayalım ve yardım edelim
Net ve anlaşılır cevaplar verelim
Kimse doğar doğmaz öğrenmedi herhalde_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sewim
Bilmeyen kişilere lütfen ızmayalım ve yardım edelim
Net ve anlaşılır cevaplar verelim
Kimse doğar doğmaz öğrenmedi herhalde
HERKESİN OKUMA VE YAZMASI VAR AMA DİİLMİ ?? SİTEDE BİRAZ YUKARIYA BAKSA ARAMA YAZISINI GÖRÜR.... GÖRÜNTÜ KİRLİLİGİ YARATIYO !!! ARKDAS ACTIGI TOPİCLE !!! YUKARDA BENDE ARATIP BULDUM VERDİYİM LİNKLERİ !!!_____________________________
-
Bence Norton İnternet Security iyidir.
Hem internet güvenliği sağlıyor, hem de virüs koruması var._____________________________ Yelkenkanat'çı. -
MKS_2005 _____________________________ -
kardeş kaspersky öneririm 5.20 personel pro.saygılar.www.kitapgibi.net _____________________________ LG GD910 - LG G3 - BMW 1990 e30 3.25 i cabrio HARTGE - Yeni Clio 2014 dci icon -
kaspersky 5.0 pro 0.20 indir!!!
trial bu cr** lersin
en iyisi budur bunun üstüne yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 26 Nisan 2005, 12:59:36 >_____________________________ -
en sonunda kaspersky de karar kıldım bi sorun yok.Tavsiye ederim _____________________________ imza olayına oldum olası karşıyımdır... -
deep freeze kur rahat et bilgisayarı kapattıın zaman bulaşmış trojan vesaire ne varsa silinip gidiyo oyun kuracağın zaman devre dışı bırakırsın _____________________________ -
Bende Mcafee'yi şiddetle öneririm...
İşyerinde7.0 kullanıyoruz...
Norton'un bulamadıgı birçok virüsü buldu_____________________________ -
Norton kadar sisteme giren bir antivirüs yok.
Mcaffee ile yapılan taramalar bence çok hızlı ve sağlıksız. Ayrıca başka virüs programlarının bulamadığı veya temizleyemedeiği virüsleri Nortonla rahatça temizliyorum. Bir virüs programının ayarlarını iyi yapamazsanız en iyisi de olsa bir şey yapamaz.
Gerçek zamanlı taramalarda ayarlarda kısıtlama yaparsanız norton veya başkası fark etmez hepsi de çakar._____________________________ Yelkenkanat'çı. -
Kaspersky'ı şiddetle öneririm. Nortonun bulamadığı virüsleri anında buldu ve yok etti.
Yalnız şunun(kaspersky) key dosyasını yollayacak biri yokmu PM den vs._____________________________ Logitech MX-518 -
quote:
Orjinalden alıntı: kamenzü
Norton kadar sisteme giren bir antivirüs yok.
Mcaffee ile yapılan taramalar bence çok hızlı ve sağlıksız. Ayrıca başka virüs programlarının bulamadığı veya temizleyemedeiği virüsleri Nortonla rahatça temizliyorum. Bir virüs programının ayarlarını iyi yapamazsanız en iyisi de olsa bir şey yapamaz.
Gerçek zamanlı taramalarda ayarlarda kısıtlama yaparsanız norton veya başkası fark etmez hepsi de çakar.
+1
NOT: pc yi cok yavaslatiyor_____________________________ -
Konfigrasyonun sağlamsa Norton antivirüs.
Kullanmayı becerebilirsen Norton internet security.Beceremezsen surf olayını unut çünkü ona girme buna bakma dio paso:Geçiş izni veremezsen uyuz olursun..._____________________________ -
Antivir öneririm _____________________________ Özel Bilgisayar Servisi -www.bilgisayarhizmeti.com
Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X