Şimdi Ara

En iyi ve en kötü su markaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
65.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bakın arkadaşlar yanlış anlamyın ama zaten bilmek zorunda değilsiniz ama işi bilmediğiniizden erikli yada başka suları iyi zannediyorsunuz. Size biraz bilgi veriyim bunuda işin içinde olmayan bilmez şimdi bir damacana su doldurma makinası saatte 1500 damacana doldurur hepsi 19 lt tir. Erikli korusu vb büyük markalar türkiye çapında sattıkları için 24 saat usulüne göre çalışır sadece damacana makinası 24 saaate 684000 lt su doldururu bu fabirkada sadece bitane damacana makşinasıda olmaz onu geçelim bunun yanında 10lt,5lt,1.5lt,0.5,0,33 ve bardak su dolumuda aynı zamanda yapılmaktadır. Bunlarda 24 saat esasına göre çalışır bunların hepsinin 24 saatte harcadıkalrı su miktarını idrak edebiliyormusunuz. Ve erikli fabrikasının olduğu mevkide uludağ adında çıkarılan 20n ye yakın fabrika vardır çeşitli markaların hepsinin çalışmasını düşünün sizce dağdan kaynayıp gelen bir suyla hepside sorsanız uludağdan besleniyor güya bu ihtiyacın mantıklı olarak karşılanması mümkünmü böyle bir ihtiyacın karşılanması için menderes gibi bir suya ihtiyaç vardır o yüzden işin bilmediğiniz noktları var. Bu gün öyle makinalar varki lağam suyunu bile size içme suyu haline getirir o yüzden işi bilmeden şu iyi bu iyi yorumlarınız sadece iyi niyettten öteye gitmez.

Vel hasıl kelam bizim milletimizin bir huyu var ne yazıkki bişey pahalı olunca kaliteli zannediliyor e tabi birazda süsleyip allayıp pullarlarsa milletin gözünü boyuyorlar nsılmı. Şöyle örnek veriyim abant suyun (kesinlikle yanlış anlamyın bu su iyiydir demiyorum hatta ortalamya göre kötü bir sudur ama kaya holding suyuydur yani arkası güçlüdür) yıllık cirosu 30 tirilyon ama eriklinin yıllık reklam bütcesi 50 tirilyon siz şimdi nasıl bir rakebet düşünebilirsinizki. Her şey ortada yorumunu siz yapın.

turkuaz yapıyor biliyordum, lağımdan filtre ile içme suyuna(?) çevirdiğini.

• en iyi korusu
    en kötü aquaturka ve saka
  • en iyi erikli
    en kotu sirma
  • En sevmediğim su HAYAT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreetWash

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bakın arkadaşlar yanlış anlamyın ama zaten bilmek zorunda değilsiniz ama işi bilmediğiniizden erikli yada başka suları iyi zannediyorsunuz. Size biraz bilgi veriyim bunuda işin içinde olmayan bilmez şimdi bir damacana su doldurma makinası saatte 1500 damacana doldurur hepsi 19 lt tir. Erikli korusu vb büyük markalar türkiye çapında sattıkları için 24 saat usulüne göre çalışır sadece damacana makinası 24 saaate 684000 lt su doldururu bu fabirkada sadece bitane damacana makşinasıda olmaz onu geçelim bunun yanında 10lt,5lt,1.5lt,0.5,0,33 ve bardak su dolumuda aynı zamanda yapılmaktadır. Bunlarda 24 saat esasına göre çalışır bunların hepsinin 24 saatte harcadıkalrı su miktarını idrak edebiliyormusunuz. Ve erikli fabrikasının olduğu mevkide uludağ adında çıkarılan 20n ye yakın fabrika vardır çeşitli markaların hepsinin çalışmasını düşünün sizce dağdan kaynayıp gelen bir suyla hepside sorsanız uludağdan besleniyor güya bu ihtiyacın mantıklı olarak karşılanması mümkünmü böyle bir ihtiyacın karşılanması için menderes gibi bir suya ihtiyaç vardır o yüzden işin bilmediğiniz noktları var. Bu gün öyle makinalar varki lağam suyunu bile size içme suyu haline getirir o yüzden işi bilmeden şu iyi bu iyi yorumlarınız sadece iyi niyettten öteye gitmez.

Vel hasıl kelam bizim milletimizin bir huyu var ne yazıkki bişey pahalı olunca kaliteli zannediliyor e tabi birazda süsleyip allayıp pullarlarsa milletin gözünü boyuyorlar nsılmı. Şöyle örnek veriyim abant suyun (kesinlikle yanlış anlamyın bu su iyiydir demiyorum hatta ortalamya göre kötü bir sudur ama kaya holding suyuydur yani arkası güçlüdür) yıllık cirosu 30 tirilyon ama eriklinin yıllık reklam bütcesi 50 tirilyon siz şimdi nasıl bir rakebet düşünebilirsinizki. Her şey ortada yorumunu siz yapın.

turkuaz yapıyor biliyordum, lağımdan filtre ile içme suyuna(?) çevirdiğini.

turkuaz su dikkat ettiyseniz üstünde sofra suyu yazardıc bunun bir anlamı var diğer doğal kaynmak yazar bu şu anlama gelir işlenmiş su demektir yani şmöyle anlatıyım bu su fabrikalrının denetlenmesi ve izin verilmesi sağlık bakanlığındadaır. Onlardada iki çeşit su yönetmeliği vardır biri doğal kaynak suyu diğeri işlenmiş sudur. Doğal kaynak suyu yönetmeliğinde derki suyu hiç bir şekilde filitre dışında başka bir müdahale yapamazsın. Filitrede hani içindeki tozu tooprağı topğlasın anlamında ama eğer makinadan geçirip işlediysen suyu ona doğal kaynak yazamazsın ona işlenmiş su yada sofra suyu yazarsın. Mesele kanuni tarafı bu fakat günümüz de hiç bir doğal kaynak suyu yokturki işlenmsein işin gerçeğide budur. Dediğiniz gibi turkuaz su hem türk insanın damak tadına aykırıydı çok sert bir suydu hemde dolum teknikleri ifşa olmuştu ve sahibi coca cola baktiki bunla yola devam edemiyecek çünkü bir ara mail kampanyası başlamıştı turkuaz suyu içmeyin diye tabi böyle bir darbe alınca coca cola hemen strateji değiştirdi fabrikayı kapattı. Yeni bir marka adıyla piysaya girdi damla su adında şimdi onla yoluna devam ediyor.

• kalabak
  • erikli hiç te iyi değil ,resmen içtikçe ağzın kuruyor eskiden böyle değildi suya doyururdu şimdi susatan su oldu
  • erikli en iyisi
  • en iyisini bilmiyorum ama en kötüsü Seğmenler ...

kesinlikle içmeyin onun yerine gidin suyu klozetten için daha iyi
  • Tadını en çok beğendiğim kalabak ve erikli var.
  • En iyi Erikli
    En kötü Damla
  • Abant su nasıl ?
  • KALABAK KALABAK
  • tabiki en güzeli kaynağından içmektir ama yaylada yaşamıyoruz, mecburen bu markalardan birisini almak zorundayız yada evimize arıtma cihazı almalıyız ki o ayrı bir konu zaten.

mevcut damacana su markalarından erikli içimi, tadı en güzel olanı bence, ama en pahalısı. (1 damacana 8.90 TL)

hamidiye ise vasatın altında (kokuyor). Abant su fena değil. Ankara'da Kızılcahamam'dan çıkan javsu var jandarma asayiş vakfının o da fena değil.
  • biçok su denedim, suya da duyarlıdır damak tadım, erikli en iyisi geliyor

birde hamidiye nin kutu suyu var 20 litrelik, dışarda satılmıyor sanırım oda epey güzel

dağın tepesinde kaynağından içmek çok farklı ama=)
  • reina su ;

Sapanca'dan.

En iyi ve en kötü su markaları
  • En iyiler; Erikli, Reina, Saka.

En kötüler; Pınar, Damla, Sağlık.
  • En iyisi tabiki Sırma'dır
  • En iyi erikli
    En kötü Hayat bildiğin guyu suyu
  • Suyun kötüsü nasıl olur onu anlayamadım.Su sudur mesela büyük marketlere gittim mi ya pınar alırım yada özsu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.