hepinize teşekürler aslında benim aradığım bi film wardı daha fantastik bi filimdi görsel efektlerin bol olduğu bi filim yani bu tarzda tawsiyeleriniz warmı
dövüş filmi demek ne kadar doğru ama jet li nin oynadığı hero konusu itibariyle ssüperdi.. bir de crouching tiger bilmem ne dragon vardı..o da güzeldi...
kung fu hustle ise favorimdir
Ip man serisini izlemeyenler bazı zevklerden mahrum olabilirler tavsiye ederim izleyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer
Ip man serisini izlemeyenler bazı zevklerden mahrum olabilirler tavsiye ederim izleyin :)
TÜrkçesi var mı ? Altyazılı var evdekilerle izleyemiyoruz sevmiyorlar altyazıyı.
Bir zamanlarda Çinde serisi de güzeldir.
Orijinalden alıntı: @RİF_D
Bir "Tony Jaa" harikası izlemeyen çok şey kaybeder
bu filmin adı ne usta ?
Orijinalden alıntı: kunglao
fragmandaki adam ne biçin konusuyor öyle. ..carken ıkınıyormus gibi sesler cıkarıyor
Orijinalden alıntı: kunglao
The Protector(2005) Koruyucu imdb puanına aldırma Ong Bak tan daha iyi bence ve işin içinde gene Fil var
"Tom Yum Goong" olarakta geçer kendi dilinde,bunuda ekliyim
Ip Man derim başka birşey demem.
kesinlikle ip man serisi,hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim,izlediğim bütün katagorilerde
Ip Man serisi değil bence. Sadece Ip Man'dir en iyi uzakdoğu dövüş filmi. Efsanedir benim için...
Kesinlikle Kan Sporu derim :) , beni dövüş sanatlarına başlatan film olmuştur. Ama aradığın fantastik unsurlar içeren bir film ise geçen sene idi sanırım sinemalara gelen ninjanın intikamı (ninja assassin) filmini mutlaka izlemelisin. Bu arada dün öylesine film bakınırken (cd olarak) Tekkeni gördüm ve aldım sonuç tam bir felaket :(
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Ip Man serisi.
Ip Man serisi değil bence. Sadece Ip Man'dir en iyi uzakdoğu dövüş filmi. Efsanedir benim için...
benim aradığım film arkadaşlar samuray shadow tarzı bi fim hatta aynı karakterler wardı
Jet Li'nin Fearless'i ve İp Man (özellikle de 1. filmi) sanırım izlediğim en iyi uzak doğu dövüş sanatlarını konu alan filmlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: tier
benim aradığım film arkadaşlar samuray shadow tarzı bi fim hatta aynı karakterler wardı
samuray shadow nasıl bilmiyorum ama Azumi olabilir mi aradığın? Güzel dövüş sahneleri olan bir anime uyarlaması.
Tai-Chi Master(Jet li) Fist Of Legend(Jet li) Who Am I(Jackie chan) Rumble İn The Bronx Thunderbolt(Jackie chan) Mr. Nice Guy(Jackie chan) Dragons Forever(Jackie chan) İp Man serisi(Donnie yen) Revenge Of The Warrior(Tony jaa) Hitman (jet li) Iron Monkey(Donnie yen) Dragon Tiger Gate(Donnie yen) Flash Point (Donnie yen) Black Mask (Jet li) Bodyguard (Jet li)
şimdilik aklıma gelenler bunlar (bence bu yazdıklarımı izleyin derim daha aklıma geldikçe yazarım)
quote:
Orijinalden alıntı: keanuu
İlk filme güzel diyen arkadaşlar sadece dövüş sahneleri için demiştir, film aynı zamanda wing chun,karate, kung fu, geleneksel çin kavramlar hakkındada bilgi içeriyor. Serinin 3. filmi legend is bornda japonların karakteristik özellikleri, karatenin başlangıç şekli( finaldeki taichinin stil değiştirmesi) vs vs. 3. film de en az 1. film kadar derin bir konuya sahip. Filmi izledikten sonra, çin kültürü, japon kültürü, çin japon çekişmesi, Karate ve kung fu birbirinden nasıl ayrılır, bir çinliyle japonu birbirinden nasıl ayırırsınız, bunları google dan araştırın, sonra filmi tekrar izleyin. Bu gibi küçük detaylara önem veriliyor 2 de ve 3 te. 2 de pek fazla yok ama.