Şimdi Ara

En iyi ücretsiz forum sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım fiyatlar bunlar...
  • Ben smf kullanıyorum ama phpbb3 çıkıtıgından beri ona geçesim var neden derseniz ilk göz ağrım phpbb ilk formumu onda kurdum manevi bir bağım var. Bayt (isim vermek sorun olmaz işallah) derğisinin bu ayki sayısında okudum smf seo konusunda sorun cıkarıyomuş yani phpbb kadar iyi değilmiş + mizahci'nin aksine ben phpbb'nin destek sitelerini smf ye göre daha iyi buluyorum smf ilk kullandığım acamilik dönemlerinde iyi bir destek sitesi bulmakta sorun yaşadım + forma attığım mesajlaran hepsini sildiler neymiş forumda bu orular yüzkere sorulmuş resman forumdan dışladılar benin aksine phpbb de webmasterlığa yeni başladığım dönemdeki attığım aptal saptak sorulara bile sabırla cevap verdiler.
  • bence phpbb3
  • quote:

Orjinalden alıntı: mizahci

https://www.vbulletin.com/order/
    Sanırım fiyatlar bunlar...

Çok pahalı bu ya sen smf kur üstte dediğim gibi
  • açık kaynak kodlu olanlar hangileri?
  • Bence SMF
  • vbulletin
  • phpBB için çok güzel tasarımlar mevcut, istediğin herhangi bir modifikasyon varsa çok rahat bulabilirsin fakat birinin dediği gibi Türkç destek siteleri çok adi o yüzden ingilizcen varsa yararlan,

ayrıca smf tasarım açısından biraz kötü...

phpBB devamlı gelişen bir yazılıma sahip...

ipB ve vBulletin ise lisanslı yazılımlardır... Bunların kaçak olarak kullanılması yasal değildir... Tabii ki kullanan çok var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralunal -- 18 Ekim 2008; 13:08:51 >
  • Discuz, fena değil ama yeterli desteği yok ilgili site sine bakabilirsin Demosu burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic -- 11 Ağustos 2008; 19:30:22 >
  • Her zaman SMF.
  • Her türlü eklentisi ve sürekli gelişime açık olması sebebi ile SMF
  • Bi de myBB ye bak.
  • SMF
    MYBB
    PHPBB

WEBWİZ
    SNİTZ
  • vBulletin , mybb Sunuluyomu bilmiyorum onuda öneririm :) mybb'ye örnek ; Leothemaster

Saygılar...
  • vbulletin'i öneriyorum.
  • forum.donanimhaber.com
  • Güvenlik açısından en güvenli olanı SMF.
  • ben yaklaşı 3 senedir smf kullanıyorum. ve hiç bir şikayetim yok. gerekli güncellemeleri ve forum bakımlarını yaparsan hiç bir problem yaşamazsın. Çünkü smf devamlı güncelleniyor ve webdende çok kolay yardım alabilirsin.Gewrkli siteler mevcut ve kafanda bir soru işareti olduğunda yönetici arkadaşlar yardım ediyorlar.
  • Arakdaşım bence phpbb 3 kullan neden dersen en iyisi en hızlısı en güvenlisi o diye bilirim smf kullandım ben ama hiç de memnun kalmadım phpbb 3'e geçtikten sonra çok rahat ettim her türlü teknik destek veriliyor kolay ve kullanışlı bir forumdur arama motorlarıylada barışıktır smf bi ara arama motorlarında sorunu vardı bence tartışmasız phpbb 3 derim
  • Smf yi kullana kullana sevdik ama temalarını hiç begenmiyorum profesyonel kişilerde çok az joomla gibi olsa keşke smf bunun için birşey yapmalı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.