Şimdi Ara

en iyi türkçe t9 klavye hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • smartkeyboard go keyboard hariç var mı ?

• swiftkey x kullanıyorum aylardır çok iyi türkçe destekli tahminleri ve kendine uyarlayabileceğin yazma modları var
  • en iyisi htc ime keyboard dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

en iyisi htc ime keyboard dur.

nereden bulabiliriz bunu? nette bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

en iyisi htc ime keyboard dur.

nereden bulabiliriz bunu? nette bulamadım

xda ya bakın orada olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC IME benim lg black telefonumda rom ile geldi, evet normal qwerty klavyede iyidir hoştur, lakin sen alphanumeric T9'cu isen,
    15 yıldır on parmak klavye kullanmana rağmen bir türlü beceremiyor gıcık oluyor, t9 ile uçuyorsan, olay TouchPal'dır.

Touchpal'in T9 layoutu daha pratiktir, silme tuşu sağ üsttedir, ki el oraya gidiyor,
    sağda 4 tane ? ! vs karakterler var, ki bunlara basılı tutup en çok kullandığın karakterleri gir,
    örneğin gülmedir loldur hmm dır 16 karaktere kadar ne istersen, tek tuşla ilk ekranda gir,
    daha da kendin keşfedersin.

hepsini htc ime dahil yükledim test ettim, hatta qwerty için de, ama t9 türkçe bir klavye için de en iyisi TouchPal.

1 sene olmuş konu açılalı, ben kendim gibi bir kaç saatini insanlar vermesin, google'da aratınca çıkıyor bir güvenip denesinler diye yazıyorum.

iyi yazmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdogu

HTC IME benim lg black telefonumda rom ile geldi, evet normal qwerty klavyede iyidir hoştur, lakin sen alphanumeric T9'cu isen,
    15 yıldır on parmak klavye kullanmana rağmen bir türlü beceremiyor gıcık oluyor, t9 ile uçuyorsan, olay TouchPal'dır.

Touchpal'in T9 layoutu daha pratiktir, silme tuşu sağ üsttedir, ki el oraya gidiyor,
    sağda 4 tane ? ! vs karakterler var, ki bunlara basılı tutup en çok kullandığın karakterleri gir,
    örneğin gülmedir loldur hmm dır 16 karaktere kadar ne istersen, tek tuşla ilk ekranda gir,
    daha da kendin keşfedersin.

hepsini htc ime dahil yükledim test ettim, hatta qwerty için de, ama t9 türkçe bir klavye için de en iyisi TouchPal.

1 sene olmuş konu açılalı, ben kendim gibi bir kaç saatini insanlar vermesin, google'da aratınca çıkıyor bir güvenip denesinler diye yazıyorum.

iyi yazmalar.

htc alıp klavye derdinden kurtuldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi çok sağol çok iyiymiş bu klavye derdime derman oldun

• hocam bende touchpal kullanıyorum cokta memnunum ancak anlayamadigim bir şey var surekli olarak t12'yi kullanmama ragmen adres cubuguna bir sey yazmak icin tikladigimda klavye yine t26'ya donmus oluyor bu sûrekli boyle

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    hmm, adres çubugunda iken, ekranın yarısını kaplayan klavye alanının üstünde en baştan parmak, tr, mikrofon vs ikonlar var, oradan tr'ye basıp T+ T12 T26 seçeneklerini görüyor musun bir ona bak derim.
  • gözüküyor hocam ona tıklayıp her seferinde degiştirsemde nafile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.