Şimdi Ara

En iyi türk rapçi kim ? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
0
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim en iyi bilmiyorum ama şu ülkede Türkçe rap'e burun kıvıran çoğu insan sekiz 2'den sonra bakış açılarını değiştirdi bende dahil olmak üzere çevremdeki ve nette gördüğüm birçok insan bunu doğruluyor
  • Konu hortlamış sayılır bende bırakim şuraya

En iyiyi tek bir kişi olarak açıklayabileceğimi zannetmiyorum sıralama yapamam ama bana göre iyiler;

Ceza, Sagopa, Fuat, Ados, Hayki, Saian, Patron, Da Poet, Karaçalı, Şehinşah, Red, Allame, Onur Uğur, Sansar, Sokrat ST, Cumali Efrah, Ais Ezhel, Aga B... uzar gider yazılabilecek isimler var daha... Lakin dediğim gibi en iyiyi seçmek benim için mümkün değil.
  • türkçe rap dediysen sagopanın 2008 ve önceki senelerdeki halini tek geçerim fuat da unutulmaz ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagopa
  • Norm bana göre piyasada diğerleri gibi gündem de değil ne yazık ki
  • Rap in karakterini Ceza taşıyor ve oldukça başarılı fakat Sagopa yı tek geçerim her dinlendiğinde şarkıdan farklı anlamlar çıkıyor. Sago paranın değiştirmediği nadir insanlardan.

• Norm mu ? Ceza mı ?

Olum güldürmeyin , Hayki gibi lirik kimde var ?
  • Eski pit10 kraldı. Ama şimdi bir çok kral var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Norm mu ? Ceza mı ?

Allame ??
  • ramis78 kullanıcısına yanıt
    Sen hiç Hayki dinlemedin galiba , Hiç sevmedim seni adlı parçayı dinlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Norm mu ? Ceza mı ?

İs lirikse Ozguc Guler, Hidra, Saian Haykiden asagi degil ki Sagoyu zaten yazmadim bile. Hayki de iyi ama ondan daha iyiler var lirikte

• Üstadları saymazsak, Gazapizm.
  • Neyin derdindesiniz beyler tabiki SAGOPA KAJMER Türkiyede açık ara birincidir.
    Daha ilk başladığım zamanlarda manalı sözleriyle beni etkiledi ve küfürsüz rapi ile beni kendine bağladı.
    buyrun sizde destek olun şuanda 5. sırada
    http://www.thetoptens.com/rappers/
  • Ceza'dır. Cartel rapi Türkiye'ye getirdiğinde hiç ilgi yoktu hatta saçma buluyorlardı ama Ceza t-rapi yukarılara taşıdı, popülerleştirdi,yaygınlaştırdı. Ceza'dan sonra Fuat, Sagopa, Fuchs falan gelir. Ama rapi popülerleştiren Kadıköy AciL grubudur. nokta net
  • 1-norm ender
    2-defkhanhttp://www.youtube.com/watch?v=EVBG0fe-b-Q dinleyin sonra konuşun gençler :)
  • Rapi ve sözleri olarak ben kesinlikle Joker , Allame , Norm , Hayki , Red arasından seçmeye calışım Bu dediklerim Ceza Sago Fuat vs.. kötü rapperler demek degil tabiki Ama zevk meselesi ne yaparsın işte bence Contra ... :)

• Sagopa kajmer, cezada yeteneklidir ama begenmem pek.

• Sagopa iyi ama adam eskiye göre çok değişti ben ceza hayki saian karaçalı hidra allame ve jokeri tek geçerim...
  • Ceza'dır.Aksini iddaa eden rapten anlamıyordur bence, en büyük ve en iyi rapçi şu ülkede ceza,sagopanın yaptığı tam olarak rap değil başka şeye giriyor ceza rapi tam uygun olarak yapıyor.
  • Benim için Sagopa Kajmer. Fakat son yıllarda rap çizgisinden ödün verip başta bir tarz yaratmıştır kendine, o da iyidir. Sagopa Kajmer ve Ceza'nın yanına bir isim daha yazmam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.