Şimdi Ara

EN İYİ TERCİH ROBOTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana kadar çıkan tercih robotlarından en iyisi dedikleriniz hangileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 28 Temmuz 2011; 22:05:08 >

• UPPP
  • abbas güçlü tercih robotu

ama ben bi türlü beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

abbas güçlü tercih robotu

ama ben bi türlü beceremedim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 24 Temmuz 2011; 22:45:40 >
  • başka bilen var mı geçen sene baya bi vardı
  • şu ana kadar çıkan tercih robotlarından en iyisi dedikleriniz hangileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Halı Modelleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abbas güçlünün sitesine girdim girmez olaydım ana sayfada tam tamına 21 tane reklam
  • imzamdaki tercih olayı

www.hizlitercih.com
  • uppp
  • şu siteler telefonda çalışsa
  • up
  • bu sene sınav hem zordu hem katsayı düşürüldü hem de aobp kalktı.Radikal değişiklikler olacaktır 20.000-50.000 civarında.bu yüzden fazla güvenmeyin derim
  • http://www.dogrutercih.com/program2012/tablo4/goster

Yeni bölümler eklendi , tahmini katsayı ayarlamalarıda yapıldı. İyimser , kötümser gibi bilgiler var 4*4lük bence , obp için bile çalışmaları olacak.

İkü arge ekibi ve Burak Kılanç hocanın.
  • sinavdirgecer.com
  • Kesinlikle doğru tercih en doğrusu bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru tercihin sıralamaları yanlıs be abi geçen yılın sıralamasını kopyala yapıstır yapmıslar geçen sene 20 bin düşen bölümlere bu yıl aynı kalır demişler bir değil iki değil hepsi aynı.puan olarak güzel bi calısma ama sıralama değil cünkü orada sınavın zorluğu vs.yok ! bu yıl lys 1 de lys3 te cok cok cok zordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

doğru tercihin sıralamaları yanlıs be abi geçen yılın sıralamasını kopyala yapıstır yapmıslar geçen sene 20 bin düşen bölümlere bu yıl aynı kalır demişler bir değil iki değil hepsi aynı.puan olarak güzel bi calısma ama sıralama değil cünkü orada sınavın zorluğu vs.yok ! bu yıl lys 1 de lys3 te cok cok cok zordu

Ama sıralamalar aynı diyorsun da bir tane sıralama koymamışlar ki oraya, kötümser makul ve iyimser diye üç adet farklı sıralama koymuşlar ve düşürmüşler, bana göre daha fazla da düşürebilirlerdi ama sistemleri çok güzel olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.