Şimdi Ara

En iyi sistem temizleme bakım&onarım programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
36.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi sistem optimize programı konusunda şüphelerim var sizin de görüşlerinizi almak isterim.

Revo unistaller
    Tuneup utilites2009
    Advanced system care
    Your unistaller

Bu gibi programları kullandım sizce aralarında hangisi daha iyi ya da bildiğiniz başka programlar warsa önerebilirmisiniz?

• CCleaner'ı tavsiye ederim.
  • Program kaldırma konusunda en iyisi bence Revo, diğer konulardada Tune upu tek geçerim, yanında Gereksiz dosyaları temizlik konusunda CCleaner da gerekir.

Tüm bunların hepsini Portable olarak kullanıyorum gerektiği yerlerde.
  • Advanced System Optimizer ve Glary Utilities'i de listenize ekleyebilirsiniz,A.S.O ücretli ama G.U. ücretsiz
  • tşkler yorumlarınız için
  • O tür programlar sistem ayarlarını değiştirdiği için bilgisayarın ömrünü kısaltıyor (Yazılımsal olarak :D), daha sık işletim sistemi kurulmasına neden oluyor. CCleaner yeterli olacaktır. Ben yalnızca CCleaner kulalnıyorum, bilgisayarımda antivirus yok, virus de yok, bir yıla yakın bir zamandır Windows kurmadım.
  • CCleaner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar CCleaner ın kullanımı basit midir ? her yerde duyuyorum ancak hiç kullanmadım...

bilgisayardan hiç anlamayan biri de değilimdir aslında ama bir kere nod32 ile bir sürü dosya silmiştim de hayatım kaymıştı açılmamıştı bir daha pc... o günden beri pc den anlamadığım bilmediğim bir şey silmekten korkar oldum...
  • TuneUp tavsiye ederim
  • Tüm işleri tek programda yapan yazılımlar yerine her bir iş için daha küçük boyutlu program kullanıyorum

Kayıt defteri ve artık dosyaları temizlemek için CCleaner

Temizlenmiş kayıt defterini defrag yapmak için QRegDefrag

Disk defrag için ise MyDefrag

Ayrıca programları kalıntısız sistemden silmek için Revo Uninstaller

Tüm programlar ücretsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Eylül 2009; 13:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar CCleaner ın kullanımı basit midir ? her yerde duyuyorum ancak hiç kullanmadım...

bilgisayardan hiç anlamayan biri de değilimdir aslında ama bir kere nod32 ile bir sürü dosya silmiştim de hayatım kaymıştı açılmamıştı bir daha pc... o günden beri pc den anlamadığım bilmediğim bir şey silmekten korkar oldum...

Emin ol Hayatında Pc Görmemiş Biri Bile Kullanır Sanırım
  • Ccleaner
  • Bence Advanced system care yeterli
  • Sen..
  • CCleaner öneririm
  • Tuneup Utilities üzerine tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Tüm işleri tek programda yapan yazılımlar yerine her bir iş için daha küçük boyutlu program kullanıyorum

Kayıt defteri ve artık dosyaları temizlemek için CCleaner

Temizlenmiş kayıt defterini defrag yapmak için QRegDefrag

Disk defrag için ise MyDefrag

Ayrıca programları kalıntısız sistemden silmek için Revo Uninstaller

Tüm programlar ücretsizdir

CCleaner ve Revo yu zaten kullanıyordum defrag hiç yapmıyordum bunları bir deniyeceğim

• Ccleaner Ve Clean Cok Güzel Bir Pro Artık Dosyalar Ve Regedit Fazlalıgı için.

Şu Programı Deneyebilirsin Kardeş Bak

http://rapidshare.com/files/284773389/clean_v2.2_BY_uqR.bat.html

1KB dır Dos şeklindedir
  • su an tuneup ile your unistaller kullanıyorum fena diil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note
    CCleaner ve Revo yu zaten kullanıyordum defrag hiç yapmıyordum bunları bir deniyeceğim

Deneyin memnun kalırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.