arkadaşlar ben yüksek sıkıştırma yapabileceğim (high compressed) program arıyorum .. hani şu 1gb yi 100mb yapanlar gibi ... bu nasıl oluyor mümkünmüdür. mümkünse kullanılan program ve yöntemi nasıldır ... sistemim yeterlimidir .. şimdiden cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ..
UHARC/GUI 4.0.0.2 Programını Kullanmalısın. Genelde Cok Buyuk Dosya Boyutlarında Farkediliyor Sıkıstırma Oranı. 4 GB'lık Oyun Dosyasını 280 MB'a Kadar Kücültebilir ;)
Ayrıca Unlu Bir Oyunu 5MB'a Kadar Sıkıstırdılar Bu Programla...
SAYGILAR
ben böyle bir test işlemi yapmadım bilemiyorum.sadece şunu merak ettiğim için konuya girdim.bu programları öneren arkadaşlar aynı dosyaları winzip yada ziple sıkıştırıp farkı görmüşlermi? bence çok büyük fark olamaz.. 1gb yi 280 mb ye düşürdüm diyen arkadaş. ben 1 gb lik BMP dosyasını sıkıştırırsam 100 mb ye bile düşürürüm.ama 1 gb lik JPEG dosyasını sıkıştırırsam elde edeceğim sonuç en iyimser 900 mb olur.. yani sıkıştırmasamda olur :)
cevaplar için tşk ederim... ama tam olarak hala tatmin olmuş değilim... akşam işten geldiğimde deneyeceğim önerinizi.
Ben de biliyorum ki sıkıştırdığın dosyanın formatına bakar bu iş. Ne dosyası bu?
dosyanın formatına bakar demişsiniz .. ben mesela nette high compressed oyunlar var 200 300 mb ama cıkardıgınızda GBlar ile ölçülen ... ben bu tarz bir şey yapmak istiyorum .. oyun sıkıştırmak çok merak ettim gerçekten yapabilen varmı
dosyanın formatına bakar demişsiniz .. ben mesela nette high compressed oyunlar var 200 300 mb ama cıkardıgınızda GBlar ile ölçülen ... ben bu tarz bir şey yapmak istiyorum .. oyun sıkıştırmak çok merak ettim gerçekten yapabilen varmı
O Dediğiniz İslemi Ben GTA San Andreas Oyununda Yapmıstım İşte 4 GB Küsür Vardı
Gerektiginde 5MB Bile Yapabilirsiniz. Inanmayan Yabancı Forumlara Girip İndirebilir. Ama Rar'dan Cıkartmak Cok Zaman Alıyor Nedeni İse %92'ye Kadar Sıkıstırma Islemı Yapmasıdır.
SAYGILAR ARKADASLAR...
btrpanl arkadaş haklı galibe bu program bayagı iyi sıkıştırıyor. 4mb lik bmp dosyasıyla denedim.WİNZİP 768 kb yaptı. UHARC/GUI 4.0.0.2 542 kb yaptı. kendi sıkıştırdıgını sadece kendi açabiliyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: hakang
btrpanl arkadaş haklı galibe bu program bayagı iyi sıkıştırıyor. 4mb lik bmp dosyasıyla denedim.WİNZİP 768 kb yaptı. UHARC/GUI 4.0.0.2 542 kb yaptı. kendi sıkıştırdıgını sadece kendi açabiliyor :)
:) Oyunlarda Denemelisin
Şimdi Windows 7 iso'sunu deniyorum bakalım ne yapacak.
Yalnız UHARC'ın handikapı, mevcut -ve eskimiş- sürümü sebebiyle 2 GB'dan daha yüksek *tek dosyayı* işleyememesi. Yani 2 GB'dan büyük bir dosya (bakın, klasör demedim, dosya) sıkıştırmak istiyorsanız WinRAR'la falan önce 2 GB'den küçük parçalara *sıkıştırma yapmadan* "store"u seçerek bölmeniz, sonra UHARC'la sıkıştırmanız gerekiyor.
Ellerinize Sağlık Arkadaşlar
ne kadar yüksek sıkıştırırsanız zaman kaybı olur sıkıştırırkende arşivden çıkarkende freearc ya da uharc programını öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: LeftEyeNine
Şimdi Windows 7 iso'sunu deniyorum bakalım ne yapacak.
Yalnız UHARC'ın handikapı, mevcut -ve eskimiş- sürümü sebebiyle 2 GB'dan daha yüksek *tek dosyayı* işleyememesi. Yani 2 GB'dan büyük bir dosya (bakın, klasör demedim, dosya) sıkıştırmak istiyorsanız WinRAR'la falan önce 2 GB'den küçük parçalara *sıkıştırma yapmadan* "store"u seçerek bölmeniz, sonra UHARC'la sıkıştırmanız gerekiyor.
hmm anladım hocam .. bende elimdeki arşivi ufaltmak istiyorum o yüzden konuyu açtım yapan arkadaşlar yazarsa güzel olur.. elimde bir çok oyun , film , program , resim vs vs her türden dosya var bunları sıkıştırıp saklamak istiyorum o yüzden soruyorum sizlere .. cevap veren tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum .. bir kaç deneme yapayım bakalım sonuc ne olacak sizinle paylaşırım
azonce bir deneme yaptım fakat dosya boyutunda bir değişiklik pek olmadı .. ayarlarını pek bilmiyorum uharc-gui nin yapabilen arkadaşlar SS koyabilirseniz çok güzel olur çözemedim hep aynı boyut oluyor ne iştir anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme