Şimdi Ara

En iyi kopya çekme yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sınav dönemindeyiz, şöyle deneyipte başarılı olduğunuz kopya yöntemlerini yazarsanız sevinirik.

• sözelse mp3 çalara sesini kaydet.kulaklığı bileğine kadar getir saat gibi bşye kulaklığı sabitle dinleye dinleye kopya çek.. sayısalsa formülleri biyere yaz giydiğin elbiseye veya selpak mendil içine.. su şişesinin iç kısmına veya henhangibi yere.

Orijinalden alıntı: muradisdan

sözelse mp3 çalara sesini kaydet.kulaklığı bileğine kadar getir saat gibi bşye kulaklığı sabitle dinleye dinleye kopya çek.. sayısalsa formülleri biyere yaz giydiğin elbiseye veya selpak mendil içine.. su şişesinin iç kısmına veya henhangibi yere.

Güzel taktikler , varmı başka?

Orijinalden alıntı: DayAndNight

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

sözelse mp3 çalara sesini kaydet.kulaklığı bileğine kadar getir saat gibi bşye kulaklığı sabitle dinleye dinleye kopya çek.. sayısalsa formülleri biyere yaz giydiğin elbiseye veya selpak mendil içine.. su şişesinin iç kısmına veya henhangibi yere.

Güzel taktikler , varmı başka?

ben bunları kullanıyorum. :) en başarılı yöntemlerim..
    ama ek olarak internetde görüp denediğim bi yöntem var.. ilk önce kopyayı pc de yazıyosun boyutunu küçültüp yazıcıdan çıkartıyosun üstüne renksiz koli bandı yapıştırıp suda bekletiyosun sonra kağıdı çıkarıyosun bant kısmında sadece yazılar kalıyor onuda istediğin biyere yapıştırıyosun..

çok kopya çekdim ama en çok kullandığım bunlar oldu çünki bunlar sabit bunun dışındakiler biraz şans birazda yetenekle alakalı.
    kendi kendine değilde başkasından kopya çekiceksem genelde kopya çekiceğim kişinin çaprazına otururum.. veya 1. öğretimlerden bikaç arkadaşı kafalarım :) sınavda sms ile bana cevapları gönderirler.

• en iyisi casus kulaklık almak isteyen olursa link
    KULAKLIK LİNK

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.