Bildirim
En iyi ses çıkaran tüfek.Lütfen yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
teorik olarak yarı otomatik av tüfeğinde barut gazının bir kısmı boş fişeği geriye atıp tahliye ederek harcanıyor. ama pompalıda ise barut gazının hepsi fişeğe aktarıldığı için daha basınçlı olur düşüncesindeyim. -
tüfekten ziyade ses için fişek önemli. süperpoze veya pompalıyla atacağın magnum fişekler istediğin performansı verir ama ses için o kadar para verilirmi orasını sen düşün [
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın ama güzel bişey olsun çok ses çıkarsın dayanıklı ve kaliteli bir tüfek olsun istiyorum para konusunda madem alcam iyi birşey olsun o yüzden yani.
Ozaman pompalı tüfeklere bakayım süper poze bi seferde 2 fişek atıyor galiba pompalılarda fişek kapasitesi 4+1 olarak gördüm ben.
Sizin önere bileceğiniz sağlam, kaliteli, ahşap, sesi çok çıkaran pompalı tüfekler varmıdır acaba.Varsa markasını modelini yazarmısınız.
Birde sıfır olucak yani.
Armsan RS.X2 nasıl sizce.
Armsan RS.X2 teleskopik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNCaK1625 -- 3 Mayıs 2015; 4:06:58 > -
Cevap yazcak yardımcı olcak yokmu acaba.. -
hocam yerliler arasındada armsan güzeldir. rs x2 zaten ünlenmiş bir tüfek seni yarı yolda bırakmaz merak etme -
Tamam çok teşekkür ederim sağolun.
Eğer başka tavsiyeniz varsa onu yazarmısınız.
Birde kurusıkı silah almayıda düşünüyorum sizce ZORAKİ 914 nasıldır. -
şimdi hocam pompalı için rs x2 zaten 1 numara başka alternatif aramayın. kurusıkıda ise zoraki alın herhangi bir modeli olabilir. ama retay alacaksanız elle incleyerek alın zira zoraki standardı yakalamış bir firmadır. retayda ise ara sıra bozuk mal gelebiliyor. bendeki retay dessert eagle 850 kere attım bırak tutukluk yapmayı parça dahi kırmadı. iyisi denk geldi heralde ama siz işinizi şansa bırakmayın. alın bi tane zoraki model olarak benim beğendiğim bi r2-3 var birde 914 ve 917 var. hepside iyidir. diğer modelleri sevmediğim için yazmadım. maddiyat sıkıntınız yoksa ya 917 yada 4918 alın. hiçbiri başınızı ağrıtmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaNCaK1625
Haklısın ama güzel bişey olsun çok ses çıkarsın dayanıklı ve kaliteli bir tüfek olsun istiyorum para konusunda madem alcam iyi birşey olsun o yüzden yani.
Ozaman pompalı tüfeklere bakayım süper poze bi seferde 2 fişek atıyor galiba pompalılarda fişek kapasitesi 4+1 olarak gördüm ben.
Sizin önere bileceğiniz sağlam, kaliteli, ahşap, sesi çok çıkaran pompalı tüfekler varmıdır acaba.Varsa markasını modelini yazarmısınız.
Birde sıfır olucak yani.
Armsan RS.X2 teleskopik.
Hocam hatsan MP aldım ben ama ahşap değil bence hiç yakışmıyor ahşap kundak pompalılara. Bu arada uzatma tüpüyle tüfeği 7+1 yapabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok sağoln çok teşekkür ederim yardımlarınız için. -
Ses istiyorsan, uzun namlu, dar şok, poze yada çifte, 36 gr+ fişek kullanacaksın. Ramazan topu gibi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaNCaK1625
Birde sıfır olucak yani.
Armsan RS.X2 teleskopik.
Yerli markalarda en iyileri yukarıdan aşağı sıralarsak Sarsılmaz,Armsan,Hatsan ve Stoeger en öncü firmalardır.Tüfeklerde ses çıkarmak istiyorsan yalnızca ses fişeği kullanman yeterlidir.Boş ses fişekleri düğün dernekler için üretilmiştir dolu fişeklerden daha çok ses çıkarır.>Pompalı tüfeklerin kapasitesi genelde 4+1 ve 7+1 olarak üretilmektedir.Ahşap bir pompalı tüfek arıyorsanız Hatsan Ws-Guard modeli sizi cezbedecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X