Bildirim
en iyi servis veya yolcu minibüsü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sprinterrr -
bu minibüslerinde manevra kabiliyetine hastayım
-
Sırasıyla
Volt
Sprinter
Master ... -
geçen gün bir yerin yolcu servisi olan volt'a bindim ve konforuna inanamadım. Şehirlerarası otobüs gibi kaliteliydi. Ayrıca orijinal olan içi de bayağı bir kaliteliydi
Diğerlerine binmedim ama bir aralar bizim buralardan bir Sprinter geçiyordu, devasa bir panelvan. Uçarak geçtiğini iddia edenler bile olmuştuAma gerçekten o minibüste inanılmaz bir tork vardı. Birden bire zınk diye fırlıyordu
-
sprinter ve volt -
sprinter tabiki volt onun yontulmuşuna benziyor.
yeni kasa sprinter da hazır yakında çıkar -
Volt satış rakamı olarak açık farkla öndedir, servisçilerin bu araca yönelme sebebide yüksek faydadır , gayet basit sanırım ... -
quote:
Orjinalden alıntı: guide
Volt satış rakamı olarak açık farkla öndedir, servisçilerin bu araca yönelme sebebide yüksek faydadır , gayet basit sanırım ...
şahin de açık ara öndeydi
taksiciler şahini bırakamıyor şimdi şahin iyi mi oldu yüksek faydada
mercedes az satsa da çok daha iyi..
kaliteli olduğu için pahalı
bazı okullar mercedes dışında servis aracını bahçeye dahi sokmuyorlar. -
Akincl yine başladın be arkadaşım Bu işte de mi Prof.sun yav
Kesinlikle iki araç arasında kalite farkı yoktur. İki aracıda gayet yakından tanıyorum . Bahsettiğin bazı okullar marka sebebi ile sprinter tercih ediyordur o kadar ...
-
doblo da en çok satan o da mı en iyisi
-
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
dobloda en çok satan o da mı en iyisi
en iyi van ödülünü senin tıngırtılı yontulmuş touran ın alamadı
pardon babanın senin değil
sen anca yol bilgisayarına bakarsın
acaba 7 mi yoksa 8 mi
bir de tdi olay bitmiştir yazmış
tdi bitti vw common -rail e geçiyor
bari imzanı değiştir bişey bilmediğini herkese göstermek zorunda değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 23 Ocak 2006 23:28:21 >
-
boşver onu araya reklam olarak girdi
-
quote:
Akincl yine başladın be arkadaşımBu işte de mi Prof.sun yav
Kesinlikle iki araç arasında kalite farkı yoktur. İki aracıda gayet yakından tanıyorum . Bahsettiğin bazı okullar marka sebebi ile sprinter tercih ediyordur o kadar ...
kaliteyi gömek için prof olmaya gerek yok zaten.
sen kafanı yorma.
mercedes le vw yi yanyana bile yazmak hata -
Kesinlikle bunu kabul etmiyorum , araçların yazıları haricinde herhangi bir fark yoktur , performans , konfor ve güvenlik bakımından aynıdır , kullanın ve görün ... Eniştemde Volt var ve J 9 , arkadaşımda Master uzun şase var , eniştemin arkadaşında da sprinter var , teknik ve donanım tablosunu internetten incele bir fark görürsen beni haberdar et , her zaman yaparsın bunu aslında ,bu sefer önüme sunmaman beni baya şaşırttı ... -
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Akincl yine başladın be arkadaşımBu işte de mi Prof.sun yav
kaliteyi gömek için prof olmaya gerek yok zaten.
sen kafanı yorma.
mercedes le vw yi yanyana bile yazmak hata
sprinter mercedes olduğu için daha alınası bir araç. donanım ve konforu volt la aynı olsada eminimki detaylarda mercedes farkı hissedilir.
-
quote:
Kesinlikle bunu kabul etmiyorum , araçların yazıları haricinde herhangi bir fark yoktur , performans , konfor ve güvenlik bakımından aynıdır , kullanın ve görün ... Eniştemde Volt var ve J 9 , arkadaşımda Master uzun şase var , eniştemin arkadaşında da sprinter var , teknik ve donanım tablosunu internetten incele bir fark görürsen beni haberdar et , her zaman yaparsın bunu aslında ,bu sefer önüme sunmaman beni baya şaşırttı ...
Ben değiştim
artık uğraşmıyorum sadece mercedes diyorum .
-
pegeot premier
j9 un gelişmiş hali -
ford transiti niye atladınız? o da fena değildir. onun da torku muhteşem. iyi fırlar, yüksek hız yapar. dengesiz görünür ama yola iyi tutunur.
en berbatını sorun bi de. bence en berbatı peugeot J9. bi araba bu kadar kalas, bu kadar rahatsız ve bu kadar kabiliyetsiz olur. korkunç bi kabin gürültüsü, berbat bi dönme yarıçapı, rahatsız oturma pozisyonları ile uzun yolda insanı mahveden, güvensiz bi yapıya sahip. bi de bunları okul servisi yapıyorlar. bana sorarsanız çoluk cocuğunuzun servisi peugeot J9 ise alternatiflerini bi soruşturun derim. pek güvenilesi bi araba değil.
bi de rezalet ötesi BMC yeni leventler var ki J9'a bu kadar şey söyledikten sonra BMC'yi hiç konuşmaya tenezzül bile etmem... -
aha servisdediğin bu volt
dur bu önde bi çamurluk takıldı sonradan
içinde LCD TV
DVD çalar
MP3 çalar
dolby digital ses sistemi çaykahve makinası buz dolabı klima vs..
arabada çok iyi gider yani iyi basar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsuyoi -- 24 Ocak 2006 21:33:13 >
Benzer içerikler
- m+s lastik nedir
- 1 duble rakı kaç promil
- 1.6 thp motor kronik sorunları
- vites atarken ses gelmesi
- chrysler 300c kronik sorunları
- marcar resimleri
- togg şarj ücreti
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
- suzuki swift 2024
- citroen c4 hibrit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X