Şimdi Ara

En İyi Savaş Filmi Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
5
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size göre en iyi savaş konulu film hangisi ? 2.dünya savaşı yada normal savaş tarzı film bir ara çok izledim ama beni en çok etkileyen çizgili pijamalı çocuk,er ryan'ı kurtarmak tı. schindler'in listesi ise siyah beyaz olduğundan pek sarmadı diyebilirim ama o da en iyi 10 film arasında. bana önerebileceğiniz varmı ?

Şu er ryan filminde orlando bloom büyük ihtimalle o idi sanırım seni asker yapanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afetga1 -- 20 Kasım 2013; 23:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afetga1

Size göre en iyi savaş konulu film hangisi ? 2.dünya savaşı yada normal savaş tarzı film bir ara çok izledim ama beni en çok etkileyen çizgili pijamalı çocuk,er ryan'ı kurtarmak tı. schindler'in listesi ise siyah beyaz olduğundan pek sarmadı diyebilirim ama o da en iyi 10 film arasında. bana önerebileceğiniz varmı ?

Şu er ryan filminde orlando bloom büyük ihtimalle o idi sanırım seni asker yapanın

2.dünya savası konulu

piyanist
    kapıdaki düşman
    çöküş

savaş tarzı filmler

cennetin krallığı
    troy(truva)
    300 spartalı
    demir maskeli adam idm puanına bakma güzel film :)
    son samuray
    gladyatör
    Pers Prensi Zamanın Kumları

• quote:

Orijinalden alıntı: nike0

quote:

Size göre en iyi savaş konulu film hangisi ? 2.dünya savaşı yada normal savaş tarzı film bir ara çok izledim ama beni en çok etkileyen çizgili pijamalı çocuk,er ryan'ı kurtarmak tı. schindler'in listesi ise siyah beyaz olduğundan pek sarmadı diyebilirim ama o da en iyi 10 film arasında. bana önerebileceğiniz varmı ?

2.dünya savası konulu

piyanist
    kapıdaki düşman
    çöküş

savaş tarzı filmler

cennetin krallığı
    troy(truva)
    300 spartalı
    son samuray
    gladyatör

sağolasın çöküş çok uzun olduğu için izlememiştim tam olarak konusu sanırım hitlerin son günleri ?

• Er ryan ı kurtarmak On Numara ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pearl Harbor

• Yukardakilere ek olarak ;

Buda mini dizi Er ryan'ı kurtarmak filminin devamı gibi ondan esinlenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    3 gün önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nike0

quote:

2.dünya savası konulu

piyanist
    kapıdaki düşman
    çöküş

savaş tarzı filmler

cennetin krallığı
    troy(truva)
    300 spartalı
    son samuray
    gladyatör

sağolasın çöküş çok uzun olduğu için izlememiştim tam olarak konusu sanırım hitlerin son günleri ?

Evet ama savaştan daha çok dikkatimi çeken hitlerin führeri (kralı) halkına karşı acımasız olması neyse spoiler vermek istemiyorum film güzel izlemelisin.

Kapıdaki düşmanıda izlemelisin burada savastan daha çok 1-1 ön planda fakat güzel film :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike0 -- 21 Kasım 2013; 0:47:46 >

• Saving Private Ryan
    Black Hawk Down
    Pearl Harbor

Bunların üstüne savaş filmi tanımam.
  • Bence en iyi savas filmleri bunlar

Gladiator
    Saving Private Ryan
    Braveheart
    Brotherhood
    Black Hawk Down
    The Last Samurai
    Enemy at the Gates
    The Last of the Mohicans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathwalker -- 21 Kasım 2013; 1:23:03 >
  • quote:

hocam er ryan ı kurtarmak filminde orlando bloom hangisiydi hiç birine benzetemiyorum da

film tavsiyesi olarak aklıma şimdilik ikinc dünya savaşı konulu Inglourious Bastards geliyor , filmde hitler geçiyordu heralde

• En gerçekçi bulduğum savaş filmi budur

• Stalingrad'ı yeni indirdim lakin izlemeye sıra gelmedi, olumlu yorumlar okudum son zamanlarda hep. Bir de bunun orjinali var 1959'dan onu da görmek lazım doğu cephesinde geçen en iyi film demiş bir amca top imdb'de.

Hiçkimse Where Eagles Dare'i yazmamış çok şaşırtıcı. Amerikan ve İngiliz askerleri gizli Nazi üssüne girerler. R.Burton ve Eastwood 2 lisi yakar ortalığı, her ne kadar şovu R.Burton yapmış olsa da. Bu filmden aldığım zevki ve heyecanı başka hiçbir film verememiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Kasım 2013; 2:39:10 >
  • Bu konuda çok fazla taraflı filmler çıkıyor. Ama tam savaş değilde sonrası olarak Eichmann derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Bu filmi yeni indirdim lakin izlemeye sıra gelmedi, olumlu yorumlar okudum son zamanlarda hep.

Hiçkimse Where Eagles Dare'i yazmamış çok şaşırtıcı. R.Burton ve Eastwood 2 lisi yakar ortalığı, her ne kadar şovu R.Burton yapmış olsa da. Bu filmden aldığım zevki ve heyecanı başka hiçbir film verememiştir.

Dediğin filmi 1 hafta önce izlemiştim . Hatta torrentten 1080p linkinin inmesi için 1 hafta beklemiştim Clint Eastwood hayranı olduğum için .

Ama savaş ve realite istiyorsan Stalingrad 10 kere çarpar bu filmi hocam . İkisinin konusu çok farklı . Bahsettiğimiz film ajanlıkla ilgili ve Stalingrad'a göre çok yumuşak,şiddetsiz kalıyor .

Konunun başlığı en iyi savaş filmleri denmiş , ben de Stalingrad'ı savaş filmleri arasında izlediğim en realist ve kanlı savaş filmi olarak gördüm . Savaş filminden beklenecek olaylar zaten bunlar . Where Eagles Dare savaş filminden ziyade aksiyon ve macera filmi. Bu yüzden savaş konusunda iddialı bir bir film değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 22 Kasım 2013; 2:45:31 >

• Doğru, savaş filmi denemez Where Eagles Dare için, çarpışma büyük ölçüde yok. Come and See filmi de çok sert sahneler içeriyormuş rus filmi o da yeni indi izlenecek...

Bu arada Cross of Iron ve The Winter War'ı izleme fırsatı buldun mu henüz onları nasıl yorumlarsın, yorumlar iyi oldukları yönünde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Kasım 2013; 2:49:48 >
  • quote:

Doğru, savaş filmi denemez Where Eagles Dare için. Bu arada Cross of Iron'ı izleme fırsatı buldun mu henüz onu nasıl yorumlarsın, benim indirme listemde de.

Hocam ben tam 2. dünya savaşı koleksiyoncusuyum . Tabiki de izledim Cross of İron'u . Ama dediğim gibi Stalingrad kadar sağlam savaş işleyen film görmedim .

istersen listemdeki filmleri yollayım sana ya da buraya yazayım ? Duymadığın filmler vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 22 Kasım 2013; 2:53:00 >
  • iyi olur tabi buyur ama hollywood olanları yazma boşuna ki tahmin de etmiyorum senden. Bu arada üstteki mesajımı editledim kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Kasım 2013; 2:53:20 >
  • quote:

iyi olur tabi buyur bu arada üstteki mesajımı editledim kaçırma

Hocam sana izlediğim ve önerebileceğim filmleri yazayım ;

1)The Longest Day
    2)The Bridge At Remagen
    3)Battle of Burge
    4)Europa Europa
    5)The Bunker(2001)
    6)Stalag17
    7)The Grey Zone
    8)Patton
    9)Zwartboek
    10)Operation Valkyrie
    11)The Boy in the Striped Pyjamas
    12)The Desert Fox: The Story Of Rommel
    13)Amen
    14)Vita è bella, La
    15)Escape from Sobibor
    16)Downfall
    17)Windtalkers
    18)The Great Escape
    19)Katyn
    20)The Eagle Has Landed
    21)Max (2002)
    22)The Guns of Navarone
    23)Days of Glory
    24)Sophie Scholl : The Final Days
    25)The Sorrow and the Pity
    26)Ivan's Childhood
    27)Train of Life
    28)Underground
    29)Enemy at the Gates
    30)The Counterfeiters

Schindler's List,Piyanist,Er Ryan gibi filmleri koymadım listeye . Ama gerçek bir olaydan alıntı şu film çok güzeldir bak

Hele şöyle bir dizi vardır ki ağzın açık kalır . Yukarıda verdiğim filmleri bırak, önce şu 3 bölümlük Alman yapımı diziyi izleİzledikten sonra teşekkür edersin

En İyi Savaş Filmi Hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 22 Kasım 2013; 3:46:35 >

• Full Metal Jacket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.