Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (879. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: okaja

saol dostum, evet biraz da sans bu is, ama senin de 1 sene icinde hepsi cikacak, kafayi takmamak gerek

Hocam birşey dikkatimi çekti, bende de ayni durum var. İki resmin ize bakar misiniz kasinizdan anliniza doğru 81. Gün aceyip killanma var. Bende de öyle. Minoxil dişinda ne kullaniyorsunuz yada ne yapiyorsunuz?

evet hocam bende farkettim, minoxilin etkisi o buyuk ihtimalle. Cunku ben kafama minoxili surerken alnimdan asagi dogru akiyor bazen, o nedenle oralarda killanma oldu son gunlerde, bunun disinda omuzlarimdaki killarda da bir artis gozlemledim, minoxil kafadan baska heryerde kil cikariyor anlasilan.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safir41

quote:

evet bugun 81.gunum. gidisat nasil sizce? diplerden minik minik yuzlerce kok geliyor hala
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

adamım bu çok güzel gelişmiiş sen bi 40 gün sonra gör bu saçları.. yaz bunu bir kenara bu saçlar 40 gün sonra çoşar..çok iyi bakmışsın.

eyvallay bro. aslinda hic ustune bile dusmuyorum, cok kafaya takmamak gerek. eger ekim guzel olmussa zaten hepsi cikmak zorunda, ha bugun ha yarin.. minoxili de azalttim artik ,3-4 gunde bir sure sure bitiricem. gelisimi devamli buradan paylasacagim,

Hocam güzel cikmis gerçekten. Hayirlisi

cok tesekkur edrim dostum, darisi cumleminiz basina
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar özelden msj atmış fotolarını koy diye .. Benim saçım vardı ama alın bölgem anatomik olarak zaten açıktı ön kısımlar da iyice açılınca ektirmeye karar verdim . Ben Bursa'da ektirdim yalnız isim vermem .. 3000 Greft 3500 TL ye anlaştım .. Ekimden sonra yıkama işinde gerçekten beceriksizlerdi kanamalar oldu Neyse saç ekim öncesi saçtan net fotom yok umarım yükleyebilirim . Ekim 27 de ekildi saçlarım ..

https://store.donanimhaber.com/17/b0/cc/17b0cc9da097bd221c76d523761e79fb.jpg Ekimden Öncehttps://store.donanimhaber.com/fb/74/b4/fb74b49692d8abc83a3fe9512ae5edfa.jpg Bugünkü Halim Şakaklarhttps://store.donanimhaber.com/76/22/4b/76224baac9484fc880c4f9fabfbb5e44.jpg Tepeden görünüm kabuklar çok ekilen yerler çok kısa
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaslar esteworld de sac ekimi yaptıran avr mı ne dusunuyorsunuz esteworld etıler ? yardımlarınız ıcın tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarthy 12 -- 7 Kasım 2013; 1:54:38 >

Orijinalden alıntı: drgba

Valla hocam ben tıp okumadigim icin bilemem orasini ama forumu takip ettigim
    Kadari ile ekim yapipta minoxil kullanmayan yok hemen hemen her doktor ekimden sonra tavsiye ediyo minoxili kullanmayanda nadir ekimden sonra.SAYGİLARİMLA

aynen kardesim, adam birseyden anlamiyor, bos bos konusup ilgiyi üzerine cekmeye calisiyor, sözde calistigi yerdeki doktorlarda minoxil kullan diyorlar, onlarida sahtekar sinifina koyuyur,
  • arkadaşlar koray erdoğana gref 2,5euro veya zekeriya kul gref 1euro. yaptıran varmı acabaa. pahalı etin yahnisi iyi olur sanıp bu 2doktordan birine ektircemde karar veremiyorum. ektirenler lütfen pm atsınn mesajlarınızı bekliyorum. saygılarr

Orijinalden alıntı: karabatak34

arkadaşlar koray erdoğana gref 2,5euro veya zekeriya kul gref 1euro. yaptıran varmı acabaa. pahalı etin yahnisi iyi olur sanıp bu 2doktordan birine ektircemde karar veremiyorum. ektirenler lütfen pm atsınn mesajlarınızı bekliyorum. saygılarr

anlamadığım şey neden euro. hayır sanki elektronik eşyayı yurt dışından dolar bazından getirirsin sermayesi kurtarmaz zarar etmemek için neysede saçta niye euro , dolar. benden aldıgını bana monte edecekler sonuçta sermayesi bizzat benim :D

quote:

arkadaşlar koray erdoğana gref 2,5euro veya zekeriya kul gref 1euro. yaptıran varmı acabaa. pahalı etin yahnisi iyi olur sanıp bu 2doktordan birine ektircemde karar veremiyorum. ektirenler lütfen pm atsınn mesajlarınızı bekliyorum. saygılarr

anlamadığım şey neden euro. hayır sanki elektronik eşyayı yurt dışından dolar bazından getirirsin sermayesi kurtarmaz zarar etmemek için neysede saçta niye euro , dolar. benden aldıgını bana monte edecekler sonuçta sermayesi bizzat benim :D

keşke dediğin gibi ucuz yollu olup her ekilende çıksa ama elden bişey gelmiyor. yurtdışından baya ektiren olduğundan ve daha çok daha çok kazanmak için euro dolar istiyorlar. arz talep sanırsam=)

Saç ekimine karar vermem, nerede yaptırabileceğim konusunda edindiğim bilgiler, öncesi ve sonrasında yaşayabileceklerim konusunda kazandırdıkları kapsamında forum'a bir teşekkür olarak birkaç görüntümü paylaşmak isterim

İlk görüntü öncesindeki durumum, 2ncisi 20nci gün ve sonuncu da 35nci gün görüntüleri

Herkese gönlünce bol saçlar dilerim
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitoguz

Arkadaşlar merhaba,

Saç ekimine karar vermem, nerede yaptırabileceğim konusunda edindiğim bilgiler, öncesi ve sonrasında yaşayabileceklerim konusunda kazandırdıkları kapsamında forum'a bir teşekkür olarak birkaç görüntümü paylaşmak isterim

İlk görüntü öncesindeki durumum, 2ncisi 20nci gün ve sonuncu da 35nci gün görüntüleri

Herkese gönlünce bol saçlar dilerim

hocam sen şok dökülme yaşamayacaksın galiba saçlar güzel ekim yerini ve kac greft ekildiğini de söyler misin ?
    --ben yaptırdım..15 gün oldu..olumlu olarak sunu söylebilirim.cok ilgililer,operasyon cok rahat geciyor.ilk ve son yıkamayı onlar yapıyor.ekimi hemşireler yapıyor,kanal acmayı doktor yapıyor.burda yapan doktor cerrah olmayabiliyor.sacklar konusunda bir yorum yapamam su an ortada birşey yok.resimlerime balabilirsin
  • dökülmeler var tabi ki ama 200-300 grefti geçmemiştir. 4200 greft ekildi görünen bölgeye, ancak o kadar çıkarabildiler. Tepe bölgesinde açıklığım kaldı, onu da sakaldan yapalım dediler ama önce bunun sonuçlarını görmek istedim. Antalya'da yaptırdım, Hakan Doğanay'a
  • quote:

quote:

K A T I L I Y O R U M kardes
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.