Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol katip kardeş fotolarını bekliyorum ayşe hanımla görüşmeye gittimde yıkamaya gelen ahmet diye arkadaşla muhabbet bnettik biraz bizim lise hocasıda burda yaptırdı gayet güzel olmuşitu dedi ayşe gül hanımda öyle cok ısrarcı bi insan değil ilk buasıyla görüştümü söyledim git araştır istersen iyice fikir sahibi ol dedi 7 şubatta görüşmeye gittim 7 marta gün verebilirim dedi kötü biyerse neden bu kadar talep var diye düşündüm kendimce boğaz içine meil atmıştım 2 hafta telofanla aradılar ikna etmek için en son vazgeçtiğimi soylemiştim hala kafam da soru işaretleri var ama yaptırcam artık inşallah hayırlısı olur

Orijinalden alıntı: sercansoz

Bozhan kardeşim şimdiden hayırlı olsun bende kısmet olursa cumartesi günü Ayşegül hanımda saç ektiricem şimdiden çok heyecanlıyım umarım güzel olucak:) Gelişmeleri forumla paylaşmayı düşünüyorum.

gönlünce olur inşallah kardeşim paylaşımlarını beklicem.

Orijinalden alıntı: bravecutter

kafadarr hayırlı olsun güzel olmuş gercekten saçların..ben hala araştırma içerisindeyim,yaptıramadım ekim çünkü saç ekimi sarpa sarmış.bazı merkezlere bütce açısından yaklaşamıyoruz bazı yerlerede güvenemedigimizden.plastik cerrah olmuş kişiler isim kullanırken yardımcı hemşirelere mi ekim yaptırmak mantıklı olan?yoksa doktor olmayan sıradan birine bir kaç sonucu güzel olmuş diye mi ekim yaptırmak mantıklı? görüşmeye gittigimiz yerlerde hiç alın buda benim kötü sonucum diyen bir merkez varmıdır? yoktur herhalde, bu yüzden ben güvenemedim sanırım biraz daha araştıracagım yada vaz gececegim bu sevdadan:)

allah razı olsun kardeşim evet bencede çok araştır bu iş bakkaldan ekmek almak gibi degil gerçekten riskli. arkadaşlar birşeye deyincem özelimden bir arkadaşım yazdı kim oldugu veya nereye ektirdigini söyleyemem kendi rızası olmadıgı sürece ama dedigine göre bazı yerler günde 6 hastaya kadar ekim yapıyormuş. arkadaş 3 kişi gitmişler ve öglen gibi ekimleri bitmiş ögleden sonrada diger 3 kişiye ekim yapılmış. arkadaşımın ekimi inşllh güzel olur dualarımız onla olsun fakat ne olur dikkat edin böyle ekim merkezleri işte o fabrikasyon ekim yapan yerlerdir. saçımız olsun kellikten kurtulalım derken gülünç bir görüntüye düşersiniz. çünkü size ayrılan saat 1 saat tir. alım bile 1 saatten fazla sürer nasıl saçma bir ekim olmuş hala anlamadım gerçkten. ama dedimya inşllh arkadaşımızın beklentisini karşılar.
    açıkçası şu aralar pek girmiyorum işten güçten fırsatım olmuyor bide saçları sıfıra vurdum biraz uzamasını bekledim yoksa unutmuş değilim burayı .
    bazı arkadaşlar özel ve genelden mesaj atmışlar fotoğraf yayınlamam için benim 10 ay oldu en kısa zamanda
    fotoğraflarımı çekip yayınlarım

Orijinalden alıntı: gulcansalman

quote:

Orijinalden alıntı: bobby

arkadaşlar ekim 15 gunun sonrasi saçlar kaç gunde bir yikanmali ?

EKİMDEN TAM 15 GÜN SONRA LOSYONLU YIKAMA SONLANDIRILIR.EKİM YAPTIRDIĞINIZ YER SİZE TAMAMEN ORGANİK ÜCRETSİZ
    YAĞ KARIŞIMINDAN ELDE EDİLEN BİR KÜR VERECEK SAÇLI DERİDE EKİMDEN KALAN HAFİF KIZARIKLIKLARIN OLDUĞU BÖLGEYE
    10 GÜN BOYUNCA BU KÜR İLE HER AKŞAM 10 DK MASAJ YAPILACAK BU HEM DERİ ALTINDAKİ TRAMVAYI İYİLEŞTİRMEYİ HIZLANDIRACAK.
    HEMDE ŞOK DÖKÜLMEYİ HIZLANDIRACAK.AYNI ZAMANDA KAFANIZDA KALAN UYUŞUKLUK EN AZA İNECEK.SONRASINDA NORMAL YAŞAMINIZDA NASILSA BUNA DÖNEBİLİRSİNİZ

Hocam şok dökülmenin olmaması daha iyi değilmiydi?
  • saç ekim sırasında kullandıkları saç kökü adedinden nasıl emin olacağız bilginiz var mı..mesela "sana 3000 greft ektik" dediklerinde bu sayıdan nasıl emin olacağız, belki doktor üşendi 2000 greft ekti 3000 greft parası aldı nerden bileceğiz ??

quote:

Orijinalden alıntı: soho

saç ekim sırasında kullandıkları saç kökü adedinden nasıl emin olacağız bilginiz var mı..mesela "sana 3000 greft ektik" dediklerinde bu sayıdan nasıl emin olacağız, belki doktor üşendi 2000 greft ekti 3000 greft parası aldı nerden bileceğiz ??

saç ekimi sırasında sizden alınan greftleri saymak mümkün.alınan kökler cam petril dediğimiz bir kabın içindedir her kabın içinde spanç dediğimiz siz gazlı bez diye düşünün.alt alta 20 sıra düşünün 10 ar lı.tek bir gazlı bezin üzerinde 200 adet saydığınızda diğerleride gözünüzle göreceğiniz kadar düzenlidir.200_400_600 diye kaç binse ona göre gidiyorsunuz.ekim sorumlusundan sadec 5 dk istediğinizde bunu saymak mümkün.

yinede ekim sırasında "getirin grefleri sayıcam" demek hoş olmaz..bana göre doktorun vicdanına kalmış bir şey bu..
  • gülcan hnm ekim işleminde teknoloji daha ileriye gidebilir mi siz ne düşünüyorsunuz..ileriki yıllarda saç ekiminde ne gibi ilerlemeler olabilir veya bu konuda çalışmalar var mı..bende düşünüyorum ektirmeyi ama sonuçta bu bir risk, kötü olursa hayatınız boyunca o kötü ekim saçlarla yaşama olasılığı bile ektirmemek için bir sebep.
    evil is a point of view
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soho

gülcan hnm ekim işleminde teknoloji daha ileriye gidebilir mi siz ne düşünüyorsunuz..ileriki yıllarda saç ekiminde ne gibi ilerlemeler olabilir veya bu konuda çalışmalar var mı..bende düşünüyorum ektirmeyi ama sonuçta bu bir risk, kötü olursa hayatınız boyunca o kötü ekim saçlarla yaşama olasılığı bile ektirmemek için bir sebep.

saç ekimi gelebilerek en iyi durumda.eskiden fut yöntemi ile yeterince acı çekiyordu insanlar.şimdide olabilecek en iyi sonuç klonlama olurdu herhalde.saç ekimi hiç bir zaman ölmeyecek bir meslek ticaret değil.meslek olduğunu unutan firma sahipleri yanlış ekimle insanların hayatlarını zehre dönüştürüyorlar bile.tek esas olan doğru yönde kanal açıp tekli greftleri en öne sonra ikili üçlü derken çok sayılı kökleride arka kızma ekip doğallığı kazandırmak.saç ekimi operasyonunuzu kuaförünüzün dahi anlamaması gerek.doğru bir saç çizgisi belirlemek bu kadar zor olmamalı.düşüneninde ekim yapanında şimdiden ekimi hayırlı olsun

gülcan hanım merhaba,

saç ekim aşamasında deriyi uyuşturmak için ne kullanıyor sunuz?

ve çok acı duyuluyor mu?

son olarak size mevcut (kafamın) durumun fotosunu yolladığımda, analiz yapabiliyor musunuz?
    şu kadar greft ekilmeli, şu kadarını kapatabiliriz vs şeklinde?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 4 Mart 2013; 14:03:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekim saçlari bazi kişilerde 15 gun sonra bazi kişilerde 30 gun sonra dokulmeye başliyor bunun sebebi nedir acaba? Şok dokulme başladiginda her yikamada kaç adet arasi saç teli dokuluyor ? Kisiye gore degişiyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobby

arkadaşlar ekim 15 gunun sonrasi saçlar kaç gunde bir yikanmali ?

EKİMDEN TAM 15 GÜN SONRA LOSYONLU YIKAMA SONLANDIRILIR.EKİM YAPTIRDIĞINIZ YER SİZE TAMAMEN ORGANİK ÜCRETSİZ
    YAĞ KARIŞIMINDAN ELDE EDİLEN BİR KÜR VERECEK SAÇLI DERİDE EKİMDEN KALAN HAFİF KIZARIKLIKLARIN OLDUĞU BÖLGEYE
    10 GÜN BOYUNCA BU KÜR İLE HER AKŞAM 10 DK MASAJ YAPILACAK BU HEM DERİ ALTINDAKİ TRAMVAYI İYİLEŞTİRMEYİ HIZLANDIRACAK.
    HEMDE ŞOK DÖKÜLMEYİ HIZLANDIRACAK.AYNI ZAMANDA KAFANIZDA KALAN UYUŞUKLUK EN AZA İNECEK.SONRASINDA NORMAL YAŞAMINIZDA NASILSA BUNA DÖNEBİLİRSİNİZ

Hocam şok dökülmenin olmaması daha iyi değilmiydi?

şok dökülme dediğimiz süreç ekilen greftler saçlı deriye tutunduktan sonra epitel dokularından ayrılır.(yani ekim bitiminde beyaz beyaz küçük dokular gözükür dışarda)onlar kuruduktan sonra dökülür.tutunmayı gerçekleştiren tüm saçlar şok dökülmeye uğrar.kökünü içerde bırakır.keşke dediğiniz gibi olsa hiç dökülmeden direk uzasa:Dfakat bunu bir tohum gibi düşünün daha iyi anlayacaksınız

arkadaşım ektirdi ve hiç dökülmeden uzadı. O yüzden sordum zaten.
  • dostum ben folixir kullanmadım ama yeni çıkmış gibi söylüyon yeni değil en az 2 yıl oldu çıkalı iyi bişey olsaydı şimdiye kadar herkes bilirdi.. zaten ailaç falan hikaye saç dökülmesini engelleyemediler çaresi yok bunun.. ama sen kullan 6 ay sonra paylaş bizle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: humpreybogard

quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Kullanıpta memnun olan görmedim ben.

kullanıp da memnun olan görmedin de 6 ay süreyle kullanan kaç kişi gördün ki

Arkadaşım forumlardan okuyup edindiğim bilgi genellikle olumsuz. Hatta olumlu kimseye rastlamadım. Madem fikirlerimize saygı göstermeyeceksin ne diye soruyorsun.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.