< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpassatw -- 21 Şubat 2012; 22:56:06 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
ama söyle diylebilirim ben bu forum daha 1inci sayfasi varken ben okudum 2009 sensindedi ve ozamanlar ilk sayfadayken yazacakdim buraya ama yazmadim daha bi kac arkadas yazmisdi simdide bakiyorum masallah forum kavgalarini okuyorum yok ilk bendim burda yok sen yenisin gibi burasi mahalle macindaki kavga alanimi yoksa forumda dert ve cözümleri paylasmak icinmi ? ben 2009 senesinde sac ekimi yapdim kötüdende kötü oldu benim görüsüm bu ondan bu yana cözümler aradim bu forumu bi haftadir yine okuyorum ozamanlar derdime derman aramakdaydim ve bu site daha 1 sayfalikdi..simdi ben ne diyim bu siteyi ilk taniaynlardan birisi benmiyim diyim ? ne isime yaricak? benim isime yaranyan tek sey sac ekiminde cözüm aramak sizinle buruda sohbet etip beraber belki derdimize derman bulmamiz insallah hep beraber buluruz bunlari 

Hızlı