Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpassatw -- 21 Şubat 2012; 22:56:06 >

Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
    Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozhan51

sonunda bende karar verdim ayşegül hanımda yardırcam kafayı 7marrta gün aldım katip kardeş senin saçların çıkma aşaması nasıl gidiyo yeni foto koyabilirsen sevinirim fikir edinmiş oluruz

hayırlı olsun kardeşim, kaça anlaştınız.bilgi verirseniz memnun olurum

Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
    Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozhan51

sonunda bende karar verdim ayşegül hanımda yardırcam kafayı 7marrta gün aldım katip kardeş senin saçların çıkma aşaması nasıl gidiyo yeni foto koyabilirsen sevinirim fikir edinmiş oluruz

Senin adına sevindim kardeş, benim 1 hafta sonra 5 ay olacak, her geçen gün daha iyiye oluyor, tabi halen istediğim düzeyde değil ama , önceki halimle kıyaslayacak olursam gayet güzel. Birkaçgüne kadar yeni fotolar eklerim, sende fikir edinmiş olursun.
  • kafadar kardeşim ekimdir mutlaka, neden yüzlerce insana yalan söyleyip günaha giresin, ellerine sağlık paylaşımlar için, fotoları görmeyen kalmadı, saçlar uzama evresini de geçmiş , bence yeterli paylaşım yapmışsın, daha fazlasına hiç gerek yok, burada 5. sayfadan 200. sayfaya kadar hala yazan insanlar gerçekten insanda pazarlamacı intibası uyandırıyor, kendini bu duruma sokma bence, herkesle didişmen çok yersiz, hem sana zarar hem bize faydasız, boşa okuyup dk. larımız gidiyor.

Bence 2 euro motorlu ekim için hele hala çok pahalı, yine de sakal felan iyi bir fikir. Bence göğüs kılından daha sağlamdır.

tv8 de okan bayülgen konuya girdi bu gece, bir dr var konuklar arasında ama ismini öğrenemedim, bıyık sakal da ekiyormuş istanbulda

Seyredenimiz var mı beyler bir de bayan var programda bir ilaç mı geliştirmiş nedir, o da dr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaser -- 22 Şubat 2012; 2:01:24 >
  • selamin alyeykum arkadaslar bu forumun ilk 50 sayfasini okudum ve buraya kadar daha okumam lazim bu forum baya genismis ama söyle diylebilirim ben bu forum daha 1inci sayfasi varken ben okudum 2009 sensindedi ve ozamanlar ilk sayfadayken yazacakdim buraya ama yazmadim daha bi kac arkadas yazmisdi simdide bakiyorum masallah forum kavgalarini okuyorum yok ilk bendim burda yok sen yenisin gibi burasi mahalle macindaki kavga alanimi yoksa forumda dert ve cözümleri paylasmak icinmi ? ben 2009 senesinde sac ekimi yapdim kötüdende kötü oldu benim görüsüm bu ondan bu yana cözümler aradim bu forumu bi haftadir yine okuyorum ozamanlar derdime derman aramakdaydim ve bu site daha 1 sayfalikdi..simdi ben ne diyim bu siteyi ilk taniaynlardan birisi benmiyim diyim ? ne isime yaricak? benim isime yaranyan tek sey sac ekiminde cözüm aramak sizinle buruda sohbet etip beraber belki derdimize derman bulmamiz insallah hep beraber buluruz bunlari arkadaslar türkiyede iyi doktorlar var ama bence cok abartmislar bunlarda yani dr keser 3,5 euro veya 3 euro ynai normal vatandas nasil ödesin bunu ? bi burun ameliyati bi kac bin euro ..yani aslinda doktor gelip söyle dese ya sana bukadar kök gerekir ve bir paket gibi mesela 3000 kök 4000 euro misal yani bu vatandasin iside kolay olurdu herkes keserlere koraylara giderdi ve kökünü cöpe atanlara gitmezlerdi kusura bakmayim kimsenin hakkini yemeyelim ama insallah allah kimseyi ynalis yere düsürmesin ben gercekten ilk zamanlrda cok üzgündpm sanki hayatim bitmisdi gibi yani bu sac olayi nekadar zor bir ismis ben yanlis karar ve acele karar verdim ve arkadaslar iki sac icin acele karar vermeyin lütfen benden size arkadas tavsiyesi sonra benim gibi burda oturupda pismanlik duygusu hissetmeyin..ama kesinlike iyi yapan yerler vardir bunu biliyorum insallah herkes mutlu olur ama acele yapmayin bakin arastirin belki bir sene daha uzun olsa paranizi biriktirin kötü sac ekimi sizi belki senler geri atabilir bende 3 sene oldu ve anca para biriktirdim...bende varim bu forumda artik hersey selamlar ve güzel sohbetler dilerim kardeslerim
  • aysegül hanımın muayanesi temizlik bakımdan kötüymüs arkadslar 2 cisi aysegul hanım bi doktor degil yanında calısan elemanlarda öyle saglık personelimi degilmi bilmiorlar iyi arastırın derim burda cok reklam yaptı aysegül hanım burda 2 fotografa kanıp gitmeyin derim iyi arastırın cünkü burdaki herkes biz gibi değil adamlar müsteri cekmek için her yola basvuruyorlar burda sahte nickle yazı yazan bi sürü insan var hepsi bi yerin calısanı o yüzden hemen kanmayın bnde mart ayında yaptırıcam nasip olursa herkese ii günler
  • arkadaşlar iş reklam yapma boyutuna gelmediği sürece gülcan hanımın burda bulunması ve sorulara cevap vermesi forum açısından bir kazançtır.. kendisine özelden bende birkaç soru sordum, bilgi paylaştıkça çoğalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

sen kafana takma kafadar ,bende ekim yaptirdim 3 ay kadar oldu ,coksukur benimkilerde cok guzelcikiyor hem nazar degmesin hemde forumdaki tepkilerden dolayi fotograf eklemeyi dusunmuyorum.

çok teşekkür ederim kardeşim. ayrıca ekimin hayırlı olsun. umarım seninde saçların bekledigin kadar güzelolur. fotograf atıp atmama sana kalmış tabikide. ben söz verdim paylaşıyorum zamanı geldginde zaten isteselerde beni birkezdaha göremezler :) ben onlara ekimin ilk anından son aşamasına ve saçların uzama safhasına kadara herşeyiyle paylaşım yapacam diye söz verdim. ve sürekli msjlar alıyorum yeni paylaşımlar yaparmısın diye. yapıyorum bende :) begeneninde begenmeyininde canı sagolsun.isteyende istedigini düşünsün. allahım herkeze bol saçlı günler versin :)

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

Arkadaşlar ben kafadarı görmek için tam 550 km yol gıttım canlı örnek olarak gördüm.Kendisi bizimle çok ilgilendi bi arkadaşımla gittim bizi evinde ağırladı yemeğini yedik suyunu içtik hem de en zor zamanında misafir etti kendisine burdan teşekkür ediyorum tüm bunlar için. evine gittiğimizde bize tüm operasyon görüntülerini öncesi sonrası şeklinde gösterdi saçlarını her yöne tarayıp gösterdi ıslatıp,öne tarayıp gerıye tarayıp yana tarayıp tepeye sakaldan ekilen yerleri gördük ve çok beğendik üstelik biz gittiğimizde 4 ayındaydı.Aradan 1 ay geçmiş sizlere yardımcı olmak için resimlerini paylaşıyor 5 ay 10 gunluk halını ama sizler kalkmış yok protez yok toppıklı yok böle ekim olmaz yok şöle yok böle karalamaktan başka birşey yapmıyorsunuz kendisi de zaten karar verme sürecinde buralarda gezdi ve bu şekılde resim aradı yaptıran ınsanlarla görüştü vs...artık şu karalama işlerini bırakın.

sonuç olarak adam 5 aylık halini paylaşmış ve sonuç ortada kimsenin çamur atmaya hakkı yok daha iyisi varsa buyursun koysun ben şurda yaptırdım desin.bu tartışmalar yüzünden zaten eklenen resim sayısı gittikçe azaldı ve emın olun bi çok ınsan da resim eklemeyecek.Herkese iyi günler

teşekkürler ve herzaman başımın üstünde yeriniz var kardeşim... ayrıca inanıyorumki senin ekiminde çok harika bir ekim olacak. çünkü oturdugun yerden incelemeler yapmıyrsun. aklına neresi takılırsa gidip orayı yerinde inceliyorsun. en güzel yeri seçer ve en iyi ekimi gerçekleştirirsin umarım. benim düşüncem bu işe en az 2000 ila 15000 bin kadar para verip ekim düşünen arkadaşlarım 50tl daha verin ve gidin ziyaretler yapın begendiginiz ve aklınızda kalan kişileri yerinde canlı görün.en azından aklınızda sor işareti kalmaz. saygılarımla.

Orijinalden alıntı: kolistavra53

KAFADARIN SAÇLARI PROTEZ DİYE Bİ ESPRİ YAPTIM . BUNU CİDDİYE ALAN ARKADAŞLAR OLMUŞ. SADECE GIRGIR YAPMIŞTIM KENDİSİNE TAKILMAK İÇİN. BUNU CİDDİYE ALACAĞINIZI DÜŞÜNMEDİM:)

allahtan bir şaka yaptın :) bu arada herkez görmüş oldu ki böyle bir ciddi konuda espriye yer yokmuş. o an kameradydık ikimizde kaşrılıklı sohbet ediyorduk.. msj filan aldım kendisine okudum gülmekten yataktan yere düştü :) çünkü ekimin ilk evresinden son evresine kadar resimler videolar varken böyle saçma bir espriye kim inanır diyordu.keşke şey deseydin olmuşken kafadar aslında türk degil :) türkçe bilmiyor filan :D aynı şeye gelirdi burada sizlere türkçe yazılar yazarken türkçe bilmemem ne kadar saçmaysa o fotogrflar orda dururken ekim yaptırmamam da o kadar saçmadır :)

Orijinalden alıntı: humpreybogard

dostum şöyle düşün ki o kadar iyi olmuş ki ekim insanlar protez olduğuna bile inanabiliyor.. şüphe edicek bi durum yok.. sorucağım soru şu.. kök dökülmeleri ne zaman başlamıştı? ekilen saçlar diğer saçlar gibi hemen uzamış mıydı merak ettiğim sorular ?
    bi de sakal alınan bölgede arka bölgede olduğu gibi beyaz izler kaldı mı?

1. ay ile 3. ay arasında dökülmeler yaşadım ama benmkisi öyle tek tek diil topluca bir kerede döküldü ve bitti. sanırım 2. ayın içindeydim o zmnda. sonrasında hiç dökülme yaşamadım. yeni böyle traşlı gibi saçlar çıkmaya başladı. sonrasında saçları uzattım tabi hala zaman zaman diplerde yeni köklere rastlıyorum. 5. aydayım çünkü 6. aya kadar diplerde böyle şeyler görmem çok normal. sivilcelenme vs yaşamadım ben. bir veya iki kez oldu onları da elimle sıktırdım :)geçti. hiçbir yerde iz yok şuan kardeşim. sakallardan alım olduguna şuan fotograflar hariç hiç bir kanıt yok :) kesinlikle bilemezler yani. ben bile alım olup olmaıdgını nereden alındıgını kesinlikle bilemem.

Orijinalden alıntı: mtaser

kafadar kardeşim ekimdir mutlaka, neden yüzlerce insana yalan söyleyip günaha giresin, ellerine sağlık paylaşımlar için, fotoları görmeyen kalmadı, saçlar uzama evresini de geçmiş , bence yeterli paylaşım yapmışsın, daha fazlasına hiç gerek yok, burada 5. sayfadan 200. sayfaya kadar hala yazan insanlar gerçekten insanda pazarlamacı intibası uyandırıyor, kendini bu duruma sokma bence, herkesle didişmen çok yersiz, hem sana zarar hem bize faydasız, boşa okuyup dk. larımız gidiyor.

Bence 2 euro motorlu ekim için hele hala çok pahalı, yine de sakal felan iyi bir fikir. Bence göğüs kılından daha sağlamdır.

tv8 de okan bayülgen konuya girdi bu gece, bir dr var konuklar arasında ama ismini öğrenemedim, bıyık sakal da ekiyormuş istanbulda

Seyredenimiz var mı beyler bir de bayan var programda bir ilaç mı geliştirmiş nedir, o da dr.

tşekkürler kardşm. aslında haklısın kimseye cvp vermemek hatta siteden uzaklaşmakta vardı ama o zmnda herkez benim gibi düşünür. sonrası malum ekim merkezlerinin adamları gelir istila eder sayfayı biz garibanlarda onlara inanırız. ben ekim yaptırmadan önce kimlere inanmıştım mesela. allahtan uyandımda saçlı oldum yoksa keşke kel kalsaydım da şu komik duruma düşmeseydim derdim sanırım. sırf bu yüzden dir çabam. haa ben allahın kulunada kesinlikle benm ektirdigim yere ektiriin demedim sadece benim durumum bu sizlerde inceleyin araştırın benmkini begenen gitmek isteyen olursada yardımcı oluyorum zaten tavsiyeler filan veriyorum vs. birde şu var facebook hesabımda hergün msjlar alıyorum bunların içinde A firması B firmasına ekim yaptırmış arkadaşlarımda var. hepsine yanıt veriyorum elimden geldigince bildiklerm dogrultusunda tavsiyelrde bulunuyorum. ben bir yer adına çalışan birisi olsam A firmasına ektirmiş birisinin sorusuna cvp verirken zaman kaybetmezdim buda destekler sanırım çogunun düşüncelerini.
  • kafadarr hayırlı olsun güzel olmuş gercekten saçların..ben hala araştırma içerisindeyim,yaptıramadım ekim çünkü saç ekimi sarpa sarmış.bazı merkezlere bütce açısından yaklaşamıyoruz bazı yerlerede güvenemedigimizden.plastik cerrah olmuş kişiler isim kullanırken yardımcı hemşirelere mi ekim yaptırmak mantıklı olan?yoksa doktor olmayan sıradan birine bir kaç sonucu güzel olmuş diye mi ekim yaptırmak mantıklı? görüşmeye gittigimiz yerlerde hiç alın buda benim kötü sonucum diyen bir merkez varmıdır? yoktur herhalde, bu yüzden ben güvenemedim sanırım biraz daha araştıracagım yada vaz gececegim bu sevdadan:)

en iyi saç ekim merkezi neresidir

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

@tarantula ekimini nerde yaptırdın kardeş ?

estehair şişlide ...3050 greft 3500 tl ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: humpreybogard

quote:

Orijinalden alıntı: charizma_24

selamin alyeykum arkadaslar bu forumun ilk 50 sayfasini okudum ve buraya kadar daha okumam lazim bu forum baya genismis ama söyle diylebilirim ben bu forum daha 1inci sayfasi varken ben okudum 2009 sensindedi ve ozamanlar ilk sayfadayken yazacakdim buraya ama yazmadim daha bi kac arkadas yazmisdi simdide bakiyorum masallah forum kavgalarini okuyorum yok ilk bendim burda yok sen yenisin gibi burasi mahalle macindaki kavga alanimi yoksa forumda dert ve cözümleri paylasmak icinmi ? ben 2009 senesinde sac ekimi yapdim kötüdende kötü oldu benim görüsüm bu ondan bu yana cözümler aradim bu forumu bi haftadir yine okuyorum ozamanlar derdime derman aramakdaydim ve bu site daha 1 sayfalikdi..simdi ben ne diyim bu siteyi ilk taniaynlardan birisi benmiyim diyim ? ne isime yaricak? benim isime yaranyan tek sey sac ekiminde cözüm aramak sizinle buruda sohbet etip braber belki derdimize derman bulmamiz insallah hep beraber buluruz bunlari arkadaslar türkiyede iyi doktorlar var ama bence cok abartmislar bunlarda yani dr keser 3,5 euro veya 3 euro ynai normal vatandas nasil ödesin bunu ? bi burun ameliyati bi kac bin euro ..yani aslinda doktor gelip söyle dese ya sana bukadar kök gerekir ve bir paket gibi mesela 3000 kök 4000 euro misal yani bu vatandasin iside kolay olurdu herkes keserlere koraylara giderdi ve kökünü cöpe atanlara gitmezlerdi kusura bakmayim kimsenin hakkini yemeyelim ama insallah allah kimseyi ynalis yere düsürmesin ben gercekten ilk zamanlrda cok üzgündpm sanki hayatim bitmisdi gibi yani bu sac olayi nekadar zor bir ismis ben yanlis karar ve acele karar verdim ve arkadaslar iki sac icin acele karar vermeyin lütfen benden size arkadas tavsiyesi sonra benim gibi burda oturupda pismanlik duygusu hissetmeyin..ama kesinlike iyi yapan yerler vardir bunu biliyorum insallah herkes mutlu olur ama acele yapmayin bakin arastirin belki bir sene daha uzun olsa paranizi biriktirin kötü sac ekimi sizi belki senler geri atabilir bende 3 sene oldu ve anca para biriktirdim...bende varim bu forumda artik hersey selamlar ve güzel sohbetler dilerim kardeslerim

öncelikle geçmiş olsun dostum.. nerde ekim yaptırdın süreçleri anlatırsan çok makbule geçer

almanyada yapdim sac ekimini....türkiyede degildi.....ben suan türkiyede bir cözüm aramakdayim ve burdaki arkadaslar bana yardimci olursa eger minnetdarim sizlere...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.