Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: humpreybogard

quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

quote:

quote:

Kullanıpta memnun olan görmedim ben.

kullanıp da memnun olan görmedin de 6 ay süreyle kullanan kaç kişi gördün ki

Arkadaşım forumlardan okuyup edindiğim bilgi genellikle olumsuz. Hatta olumlu kimseye rastlamadım. Madem fikirlerimize saygı göstermeyeceksin ne diye soruyorsun.

:)) ortada saygısızlık yok dostum relaks ol biraz.. bir soru sordum 6 ay boyunca kullanan biri iyi bi kriter olacaktır.. ben de denicem eğer kullanan bilen varsa diye soruyorum.. mekanizması çok mantıklı geldi.. ki ben finasterid ve minoksidil kullanan biri olarak etkileri ve yan etkilerini de çok iyi biliyorum... bence denemeye değer çünkü ortada çok ciddi bir iddia var..

İddia atmak kolay, Bioxcin'n de ortaya attığı iddialar ortada. Biraz araştırma yap " folixir" kullanıpta memnun olan kimseye rastlamayacaksın. Ama memnun olamayan onlarca şikayet var. Sadece biraz araştır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilekesh-13 -- 24 Şubat 2012; 0:58:56 >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanıpta memnun olan görmedim ben.

kullanıp da memnun olan görmedin de 6 ay süreyle kullanan kaç kişi gördün ki

Arkadaşım forumlardan okuyup edindiğim bilgi genellikle olumsuz. Hatta olumlu kimseye rastlamadım. Madem fikirlerimize saygı göstermeyeceksin ne diye soruyorsun.

:)) ortada saygısızlık yok dostum relaks ol biraz.. bir soru sordum 6 ay boyunca kullanan biri iyi bi kriter olacaktır.. ben de denicem eğer kullanan bilen varsa diye soruyorum.. mekanizması çok mantıklı geldi.. ki ben finasterid ve minoksidil kullanan biri olarak etkileri ve yan etkilerini de çok iyi biliyorum... bence denemeye değer çünkü ortada çok ciddi bir iddia var..

İddia atmak kolay, Bioxcin'n de ortaya attığı iddialar ortada. Biraz araştırma yap " folixir" kullanıpta memnun olan kimseye rastlamayacaksın. Ama memnun olamayan onlarca şikayet var. Sadece biraz araştır ;)

bioxin in saçmalık olduğu biraz düşünücek herkesin anlayabiliceği bi durum.. senin araştırdığın mecralardaki insanlların deneyimlerini büyük bir memnuniyetle inceleyebilirim adres söylersen.. burdaki mekanizma çok mantıklı geliyor.. eğer gerçekten dedikleri gibi işe yarıyorsa.. nano teknoloji falan...

Google diye bir icat var dostum. Ama senin için linkleri kopyalayayım

www.eksisozluk.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=folixir

http://forum.memurlar.net/konu/980313/
    www.cilthekimi.com
    Sadece Folixir Kullanıyorum... Kobayınız Oldum :) - Page 41
    http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15286&highlight=tolgar+folixir&page=41

www.sikayetvar.com
    Folixir - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/folixir

tarafsız site ve forumlarda 1 tane bile olumlu yorum yok.
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 30 , yaklaşık bir aydır yorumlarınızı okuyorum inceliyorum. Bende 2 3 aydır nakil yaptırmayı düşünüyorum. Çok yerle tlf görüşmem oldu foto gönderdim. Fakat burdaki yorumları her okumamda kafam daha çok karışıyor, kime yaptırma konusunda karar veremedim. Fotoları ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar kaç seans kaç greft ekilmelidir tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olacagım. Ayrıca ekim yaptırdıktan sonrada her hafta düzenli olarak fotoları burda paylaşacagım. şimdiden tşk ler.

En son bulundugum ilde medikal park ile görüşme yaptım, bir seansta kapatamayacaklarını söylediler. iki seans ücreti olarakta 5 bin tl istendi. Fakat fiyatın yüksek oldugunu söyledim. 4 bine düştüler sonra 3500 . en son 3 bine indiler fiyatı. İki seans birleştirilip açıklıkların kapatılacagı söylendi sayı verilmedi sadece çok güzel ekim yapılacagı söylendi.Fakat görüşmede doktor yoktu. Sadece gözle 2 dka baktılar saç ekim uzmanı bir bey vardı. Bir seansta kaç greft alındıgını sordum bir sayı söylenmedi, saça göre degişiyor denildi 6 mm lik punçlar kullanılarak fue teknigi ile ekilecegi söylendi. Ekim sonrası için neler yapıldıgını sordum, telefonumuz var bir sorun oldugunda arayabilirsiniz denildi. Görüşme beni pek tatmin etmedi açıkcası görüşmeye gidene kadar çok ümitliydim, görüşmede umutsuzluga kapıldım. Ne ekilecek sayı ne sonuç hakkında pek bişey söylenmedi, bende biraz heycanlıydım galiba pek bişey soramadım.

Orijinalden alıntı: gulcansalman

quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

gülcan hanım nereye çalışıyorsunuz sanırım bunun hakkındabilgilenmemizin bir sakıncası yok

bunu merak edenler arıyorlar ben isimle reklam yapmak istemiyorum.lütfen bu tür sorular sormayın.ekimle ilgili saçla ilgili tüm sorularınıza cvp verebilirim.zaten inanılmaz rahatsız olanlar var.

Burası bir forum, kurallara uyulduğu sürece herkes gibi sizde dilediğiniz şekilde paylaşımda bulunabilirsiniz. Rahatsız olan olsun bence, bunun bi önemi yok.

gülcansalman,

sizin burdaki amaciniz ne diye merak ediyorum,
    insanlari bilgilendirmekmi yada müsteri kazanmakmi veya ikisi birdenmi (cünkü sizin isminizi baska forumlardada gördüm)
    bence böyle bi tarafsiz forum ortaminda böyle seylerin yapilmasi normal degil yinede forumun adminleri bilir,

herkese hayirli ve bol sacli günler dilerim,

Orijinalden alıntı: aybarsım

kirpi son katip son durumunuz nedir bilgi verin lütfen..

İyidir benim son durum Allaha Şükür.
    Dahada iyi olacak inşaallah. Çok olumlu tepkiler alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

gülcan hanım nereye çalışıyorsunuz sanırım bunun hakkındabilgilenmemizin bir sakıncası yok

bunu merak edenler arıyorlar ben isimle reklam yapmak istemiyorum.lütfen bu tür sorular sormayın.ekimle ilgili saçla ilgili tüm sorularınıza cvp verebilirim.zaten inanılmaz rahatsız olanlar var.

Burası bir forum, kurallara uyulduğu sürece herkes gibi sizde dilediğiniz şekilde paylaşımda bulunabilirsiniz. Rahatsız olan olsun bence, bunun bi önemi yok.

bende bu söylediğinizi anlatamıyorum zaten rahatsız olmaları anlamsız değil bizde farkındayız bazı şeylerinde uslübunu neden bozuyorsun :D birde sempati toplamaya çalışıyormuşum saygılı davranarak.bunu anlamadım işte neden ?ben birazdan sahneyemi çıkacağım.

Ne demek istediğini anladıysam arap olayım. Bi cümleler dizesi kurmuşsunuz ama ne anlatmaya çılıştığınız meçhul bu cümlelerde.

quote:

kardeşim foto paylaşabilirmisin bide benim bugün 3. yıkamam evde kendim yapıcam şu an losyonu sürmüş bekliyorum.. losyonu sürerken 2li saç geldi elime çok hafif yani bastırmadan sürmeme rağmen bu 2li saçın elime gelmesi beni ürküttü sende de bu tip şeyler oldumu ayşegül hanımı aradım eğer kanama yoksa kırılmadır bu saatten sonra grefte bişey olmaz dedi senin bilgi ve tecrübelerini öğrenmek istyorum bu konuyla alakalı cvp verirmisin lütfen..

quote:

quote:

kardeşim foto paylaşabilirmisin bide benim bugün 3. yıkamam evde kendim yapıcam şu an losyonu sürmüş bekliyorum.. losyonu sürerken 2li saç geldi elime çok hafif yani bastırmadan sürmeme rağmen bu 2li saçın elime gelmesi beni ürküttü sende de bu tip şeyler oldumu ayşegül hanımı aradım eğer kanama yoksa kırılmadır bu saatten sonra grefte bişey olmaz dedi senin bilgi ve tecrübelerini öğrenmek istyorum bu konuyla alakalı cvp verirmisin lütfen..

O tip şeyler bendede oldu. Kanama olmadıysa sorun yok, saç kırılır düşer kök içerde kalır. Sıkıntı yok. Eline gelen her saç telini greft zannetmene gerek yok.
    Dediği gibi, greft çıktığı anda kanama olur orda. Fotoğraf 2 gün içinde paylaşmayı düşünüyorum. 2 gün sonra tam 5 ay olacak.

quote:

quote:

quote:

O tip şeyler bendede oldu. Kanama olmadıysa sorun yok, saç kırılır düşer kök içerde kalır. Sıkıntı yok. Eline gelen her saç telini greft zannetmene gerek yok.
    Dediği gibi, greft çıktığı anda kanama olur orda. Fotoğraf 2 gün içinde paylaşmayı düşünüyorum. 2 gün sonra tam 5 ay olacak.

saol kardeşim inşallah dediğin gibidir köktür diye insan ister istemez korkuyor.. 5 ay oldu demişsin ekilenlerin hepsi çıktımı yada sana göre yüzde kaçı çıktı daha çıkacakmı kaç greft ekilmişti bide yönleri nasıl ve saç dibleri belli oluyormu çok soru sordum ama kusura bakma kardeşim :D

quote:

quote:

Arkadasim benim 11.günüm yikamalarda 30-40 tane köklü sac gördüm. Tahminim bunlar iyi ekilmeyen saclardir. Tutmadigi icin yikama ile yerinden cikiyorlar. Onun disinda köksüz dökülen 100 lerce gördüm. Simdi 11.günüm sorun yok. Dokulme yok su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

saol kardeşim inşallah dediğin gibidir köktür diye insan ister istemez korkuyor.. 5 ay oldu demişsin ekilenlerin hepsi çıktımı yada sana göre yüzde kaçı çıktı daha çıkacakmı kaç greft ekilmişti bide yönleri nasıl ve saç dibleri belli oluyormu çok soru sordum ama kusura bakma kardeşim :D

Evet benim 5 ay oldu, hepsi çıkmadı tabikide, daha çıkacak olanlar ve yeni çıkanlar var, ama şuan için 5 aylık süreye göre memnunum. Tam netice için 1 yıln beklemek gerekiyor.
    Eğer 1 yıl sonunda şu anki halimden farklı olmazsa memnun değilim derim açıkça. Ama şuan için memnunum. Bakalım bekliyoruz.

Daha önceki sayfalarda resimlerim var, onları inceleyebilirsin. Ekim yönleri gayet iyi, doğal, şimdiye kadar hiç kimse saç ektirmişsin demedi, yani bazı ekimler vardır şak diye görür görmez anlarsın ekim olduğunu, ama benimkini kimse anlamıyor yani, şimdiye kadar anlayan olmadı en azından, saç dipleri ise hiç ama hiç belli olmuyor, saç diplerinde çıkırluk, siyah nokta, leke, iz vs. yok, ensemdede iz yok, boşluklar yok, çok kısa kesince seyreklik haliyle oldu ama azıcık uzayınca hiç belli değil, bazı arkadaşlar 4200 greft alınan enseden 2. seans için kök çıkmaz demişlerdi ama, öyle olmadı şükür, ensem gayet iyi durumda, geçen bi arkadaş inanmadı saç nakli yaptırdığıma, enseye baktı baktı hani dedi nerden aldılar saçları ben bişey göremiyorum dedi. Doğallık yönündende bi sıkıntım yok, ön saç çizgim biraz daha iyi olabilirmiş, kötü değil, ama tam istediğim gibide değil, dediğim gibi genel anlamda saçların biraz daha sıklaşıp yoğunlaşması gerekiyor.

Orijinalden alıntı: ronahizinar

quote:

quote:

quote:

Arkadasim benim 11.günüm yikamalarda 30-40 tane köklü sac gördüm. Tahminim bunlar iyi ekilmeyen saclardir. Tutmadigi icin yikama ile yerinden cikiyorlar. Onun disinda köksüz dökülen 100 lerce gördüm. Simdi 11.günüm sorun yok. Dokulme yok su anda.

ronahizinar kardeş tahminimce tutmayan köklerdir diyorsun eğer öyleyse epey kayıp var :(( ektirdiğin yere sordunmu sende onlar ne dedi benim ektirdiğim yer eğer kanama yoksa kök içerde kalmıştır dediler umarım öyledir yoksa yazıkya daha ilk günden böyle olursa 6.ay hüsran olur:((

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet benim 5 ay oldu, hepsi çıkmadı tabikide, daha çıkacak olanlar ve yeni çıkanlar var, ama şuan için 5 aylık süreye göre memnunum. Tam netice için 1 yıln beklemek gerekiyor.
    Eğer 1 yıl sonunda şu anki halimden farklı olmazsa memnun değilim derim açıkça. Ama şuan için memnunum. Bakalım bekliyoruz.

Daha önceki sayfalarda resimlerim var, onları inceleyebilirsin. Ekim yönleri gayet iyi, doğal, şimdiye kadar hiç kimse saç ektirmişsin demedi, yani bazı ekimler vardır şak diye görür görmez anlarsın ekim olduğunu, ama benimkini kimse anlamıyor yani, şimdiye kadar anlayan olmadı en azından, saç dipleri ise hiç ama hiç belli olmuyor, saç diplerinde çıkırluk, siyah nokta, leke, iz vs. yok, ensemdede iz yok, boşluklar yok, çok kısa kesince seyreklik haliyle oldu ama azıcık uzayınca hiç belli değil, bazı arkadaşlar 4200 greft alınan enseden 2. seans için kök çıkmaz demişlerdi ama, öyle olmadı şükür, ensem gayet iyi durumda, geçen bi arkadaş inanmadı saç nakli yaptırdığıma, enseye baktı baktı hani dedi nerden aldılar saçları ben bişey göremiyorum dedi. Doğallık yönündende bi sıkıntım yok, ön saç çizgim biraz daha iyi olabilirmiş, kötü değil, ama tam istediğim gibide değil, dediğim gibi genel anlamda saçların biraz daha sıklaşıp yoğunlaşması gerekiyor.

umarım beklentin gerçekleşir ama bazıları daha 5. ayında maksimum sonuç alıyor acaba kişiden kişiye bu iş değişiyormu.???
  • Aynen kardeş, kimi 5 . ayda çok iyi sonuç alırken, kimi ilk 5 ay hiç bi sonuç alamayıp 6-7-8. aylarda sonuç alabiliyor, kimide yavaş yavaş sonuç alıyor. Sanırım hem ekim kalitesi, hemde bünye meselesiyle ilişkili.

Aynen kardeş, kimi 5 . ayda çok iyi sonuç alırken, kimi ilk 5 ay hiç bi sonuç alamayıp 6-7-8. aylarda sonuç alabiliyor, kimide yavaş yavaş sonuç alıyor. Sanırım hem ekim kalitesi, hemde bünye meselesiyle ilişkili.

özelden yazdım bakarmısın..??
  • arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum.bu benim ilk mesajım.ben de sizin gibi bu sıkıntıdan muzdaribim.forum içerisindeki arkadaşlarmızın yaptığı samimi yorumların yön bulmam da çok etkisi oldu.hepinize tekrardan teşekkür ederim.saç ekimini en kısa sürede yaptırmak istiyorum ve bunun için çok inceleme yaptım.Aklımda Dr. Hakan Doğanay ve Ayşegül Hanım var.ama Hakan bey antalyada olduğu için ve ayşegül hanım 1. tercihim olacak sanırım.Saç ekimi işleminden açıkcası ben de tedirginim ama ben bu işi biraz da şansa bağlıyorum.yani şans derken işlemi yapacak doktorun o anki motivasyonu,vücudunun işleme vereceği tepki herkeste bir olmuyor.niye diye sorarsanız yorumlarda da okuyorsunuz aynı doktoru ya da kliniği birisi överken bir diğeri yerin dibine sokuyor.aynı doktor ama farklı işlemler.bu yüzden gerçekten bu işi yaptırmak isteyenlerin herşeyi göze alması gerekir.ben daha önce burun ameliyatı oldum.çok çok güzel geçmedi ama önceki halime bakış ben çok memnunum.çünkü herşeyi göze almıştım.bunda da durum aynı.evet bile bile kendimi kötü doktora emanet edecek değilim ama sağlam birini seçtikten sonra bile iş biraz da şansa giriyor diye düşünüyorum her ne kadar paraya kıyıp çok iyi,çok pahalı bir doktora gitsen de.bu haftaiçinde Ayşegül hanımla görüşme yapmayı düşünüyorum ve dediğim gibi en kısa sürede bu ekimi gerçekleştirmeyi.Bu forumda bir çok arkadaşımız samimi olarak bizlere kendi yaşadığı tecrübeleri anlatıyor ki biz de kendi yolumuzu daha net görebilelim.tabiki ben de bu deneyimi yaşarsam böyle güzel bir ortamda tereddüt etmeden paylaşacağım. Emeği geçenlere teşekkürler...

Orijinalden alıntı: derman55

Merhaba arkadaşlar yaşım 30 , yaklaşık bir aydır yorumlarınızı okuyorum inceliyorum. Bende 2 3 aydır nakil yaptırmayı düşünüyorum. Çok yerle tlf görüşmem oldu foto gönderdim. Fakat burdaki yorumları her okumamda kafam daha çok karışıyor, kime yaptırma konusunda karar veremedim. Fotoları ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar kaç seans kaç greft ekilmelidir tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olacagım. Ayrıca ekim yaptırdıktan sonrada her hafta düzenli olarak fotoları burda paylaşacagım. şimdiden tşk ler.

En son bulundugum ilde medikal park ile görüşme yaptım, bir seansta kapatamayacaklarını söylediler. iki seans ücreti olarakta 5 bin tl istendi. Fakat fiyatın yüksek oldugunu söyledim. 4 bine düştüler sonra 3500 . en son 3 bine indiler fiyatı. İki seans birleştirilip açıklıkların kapatılacagı söylendi sayı verilmedi sadece çok güzel ekim yapılacagı söylendi.Fakat görüşmede doktor yoktu. Sadece gözle 2 dka baktılar saç ekim uzmanı bir bey vardı. Bir seansta kaç greft alındıgını sordum bir sayı söylenmedi, saça göre degişiyor denildi 6 mm lik punçlar kullanılarak fue teknigi ile ekilecegi söylendi. Ekim sonrası için neler yapıldıgını sordum, telefonumuz var bir sorun oldugunda arayabilirsiniz denildi. Görüşme beni pek tatmin etmedi açıkcası görüşmeye gidene kadar çok ümitliydim, görüşmede umutsuzluga kapıldım. Ne ekilecek sayı ne sonuç hakkında pek bişey söylenmedi, bende biraz heycanlıydım galiba pek bişey soramadım.

Görüş yazacak olan yokmu arkadaşlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.