Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.249
Cevap
600
Favori
6.491.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gulcan salman su forumu bı terk etsen dıyorum burası senın sac ekım merkezının forumu deıl. sen heralde işe yenı basladın musterı başı komısyon mu alıyosun.
    ayrıca kafadar denen arkadasın da saçları ekım degıl protez herkesı yıyor işte ne yaparsın .
    bıde bu forumda hala transmedın oven yazılar gordgumde yazan arkadaslara acıyorum. transmed kesınlıkle ve kesınlıkle en kotu ekım yapan yerlerın basında gelıyor.
    gıdın transmedın gecmısıne bakın kac tane doktor degısmıs transmedde. melıke hanım hepsını kullanıp kullanıp gondermıs.

Orijinalden alıntı: humpreybogard

quote:

Orijinalden alıntı: kolistavra1453

gulcan salman su forumu bı terk etsen dıyorum burası senın sac ekım merkezının forumu deıl. sen heralde işe yenı basladın musterı başı komısyon mu alıyosun.
    ayrıca kafadar denen arkadasın da saçları ekım degıl protez herkesı yıyor işte ne yaparsın .
    bıde bu forumda hala transmedın oven yazılar gordgumde yazan arkadaslara acıyorum. transmed kesınlıkle ve kesınlıkle en kotu ekım yapan yerlerın basında gelıyor.
    gıdın transmedın gecmısıne bakın kac tane doktor degısmıs transmedde. melıke hanım hepsını kullanıp kullanıp gondermıs.

kafadarın saçı protezdir demek herhalde paranoyanın en son noktası.. adam ilk günden beri resimleri paylaşıyor.. hepsi uydurma mı yani

saçlar protez kardeşim hatta tarlabaşından feluş protez var oraya yaptırmış.
    kafadarı saçları tarlabaşında feluş protez tarafından yapılmıştır. burdan herkese açıklıyorum. yalansa yalan desin

quote:

quote:

quote:

gulcan salman su forumu bı terk etsen dıyorum burası senın sac ekım merkezının forumu deıl. sen heralde işe yenı basladın musterı başı komısyon mu alıyosun.

kafadarın saçı protezdir demek herhalde paranoyanın en son noktası.. adam ilk günden beri resimleri paylaşıyor.. hepsi uydurma mı yani

saçlar protez kardeşim hatta tarlabaşından feluş protez var oraya yaptırmış.
    kafadarı saçları tarlabaşında feluş protez tarafından yapılmıştır. burdan herkese açıklıyorum. yalansa yalan desin

ben de merakla bekliyorm yalansa yalan desin şüpheye düştüm ben de...

YALAN :))) MISIR tarlasından topladım ben onları :D mısır püsküllerini boyadım kafama koydum :D:DD:D

gülcan hanım harbi hepimiz bekledik kendiniz gidermisiniz diye ama yok sanırım siz gitmeyeceksiniz biz söyleyelim. tüm arkadaşlar tepkili rica ediyoruz :) bu arada kolistavra bu protezin aynndan sanada aldım :D gel takacam haberin olsun :D

Orijinalden alıntı: SonKatip

Cılkı çıktı gene konunun.

aynen katılıyorum. YA ARKADAŞLAR BİRKEZ DAHA DEMİCEM PAYLAŞIM PAYLAŞIM DİYE TUTTURUOSUNUZ PAYLAŞIM YAPIYORUZ YOK ŞÖYLEMİ YOK BÖYLEMİ . ÖYLE YAA ÖYLE SİZ ÖYLE BİLİN KARDEŞİM... SİZDE BU DÜŞÜNCE VARKEN ZATEN EKTİRMEYİN BENM EKTİRDİGİM YERE. HATTA SİZ HİÇ EKİM YAPTIRMAYIN YARIN KENDİ KAFANIZDAN DA ŞÜPHE EDERSİNİZ ÇÜNKÜ :)) gece bu kafa benim degil diye kesmeye kalkarsınız allah korusun.. iice pskljisi bozulmuş bazılarının harbiden yapmayın arkdşlr... bu işi o doktor ekemiyor bu doktor yapamıyor o zmn ne işiniz var burda. hiç kimse yapamıyorsa bu işi boşuna beklemeyin meşgul etmeyin sayfaları. bizim zamanımızı çalmayın. günahtır yahu....

Orijinalden alıntı: kafadarr

quote:

Orijinalden alıntı: ronahizinar

Ha iste böyle Kafadarr, demek neymis, yakindan cekince neyin ne oldugu belli oluyor.

yaptirdigin ekimde öyle greftine 1 euro verilecek bir ekim olmamis bence.

paran coksa sorun yok. yeni saclarinla mutluluklar dilerim.

PS: resimleri facabook kullanmadan, paint yada windows7 kullaniyorsan makas araci var onla kücültüp koyabilirdin.

buda sana som mesajim olsun. iyi günler

:) sen ektirdigin fotografları atarsın seninkileri överiz o zmnda kardeşim sorun yok :) ben 1 euro diil 2 euro öderdim bu görüntüye :) benim gibi düşünen en az 500 kişi vardır :) haa sana gelince

ps: paint yada windows7 ile alakası yok :) fotoları kesmedim boyutları fazlaydı onları küçülttüm :) mb duydunmu hiç bilmiyorum onları düşürdüm :) aklın sende kalsın saol :) benm ki fazlasıyla büyük :) son mesjına benmde son msjım budur :)

Kafadarr karsinda avrupanin en iyi universitelerinden birinde Bilgisayar Muhendisliginde doktorasini yapan biri var. Bilgisayar konusunda bilmedigin seyler varsa cekinmeden sorabilirsin. Paint ve makas araci ile resimlerin seklini bozmadan kucultebilirsin. Senin anlayacagin dilde yazayim. 10mp ile cektigin 3-4 MB boyutundaki resimleri, 100-200KB(1 MB=1024KB) buyuklugune getirerek foruma atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 4 Mart 2013; 14:02:38 >

Orijinalden alıntı: californiadream

kafadarr arkadasımız ameliyat masasındaki goruntulerini doktorun kafasına binlerce delik açmış kanlı haldeki goruntulerini paylastıgı halde kalkıp protez bu saclar diyebilicek kadar kötü niyetli insanların forumu istila etmesinden dolayı sadece izlemekle yetiniyorum zafka yazı yazmak gelmiyo icimden

kafadarr a da tavsiyem kimseye cevap verme isteyen istedigini düşünsün isteyen de istedigi yerde ektirsin bosver

demişlerya ne varsa eskilerde var diye hep dogru demişler gerçekten. :) yok kardeşim o protez diyen arkadaş bizim görüştügümüz burdan birçok kişiylede dost olan bir arkadaş. baktıki herkez üzerime geliyor esprisine yazdı oda :) bu kadar ciddye alınacagını bilmiyordu sanırım. sonra da espri büyüdü bugün gelir yazısını düzeltir sanırım :) ha ama savunmandan dolayı teşekkür ederim.

• Arkadaşlar ben kafadarı görmek için tam 550 km yol gıttım canlı örnek olarak gördüm.Kendisi bizimle çok ilgilendi bi arkadaşımla gittim bizi evinde ağırladı yemeğini yedik suyunu içtik hem de en zor zamanında misafir etti kendisine burdan teşekkür ediyorum tüm bunlar için. evine gittiğimizde bize tüm operasyon görüntülerini öncesi sonrası şeklinde gösterdi saçlarını her yöne tarayıp gösterdi ıslatıp,öne tarayıp gerıye tarayıp yana tarayıp tepeye sakaldan ekilen yerleri gördük ve çok beğendik üstelik biz gittiğimizde 4 ayındaydı.Aradan 1 ay geçmiş sizlere yardımcı olmak için resimlerini paylaşıyor 5 ay 10 gunluk halını ama sizler kalkmış yok protez yok toppıklı yok böle ekim olmaz yok şöle yok böle karalamaktan başka birşey yapmıyorsunuz kendisi de zaten karar verme sürecinde buralarda gezdi ve bu şekılde resim aradı yaptıran ınsanlarla görüştü vs...artık şu karalama işlerini bırakın.

sonuç olarak adam 5 aylık halini paylaşmış ve sonuç ortada kimsenin çamur atmaya hakkı yok daha iyisi varsa buyursun koysun ben şurda yaptırdım desin.bu tartışmalar yüzünden zaten eklenen resim sayısı gittikçe azaldı ve emın olun bi çok ınsan da resim eklemeyecek.Herkese iyi günler
  • Bugün ekim sonrasi 8.günüm, 7.yikamayida yaptim. Tertemiz oldu saclar. Sadece arka tarafta agrilar var biraz. Kafayida 2-3 kere carptim. Umarim sorun olmaz. Kafadar ozur dilerim. Seni yeni sandim. Kusura bakma. Saclarinda guzel olmus.

Resimler yakinda geliyor. Hergun cekiyorum.

Orijinalden alıntı: kolistavra53

KAFADARIN SAÇLARI PROTEZ DİYE Bİ ESPRİ YAPTIM . BUNU CİDDİYE ALAN ARKADAŞLAR OLMUŞ. SADECE GIRGIR YAPMIŞTIM KENDİSİNE TAKILMAK İÇİN. BUNU CİDDİYE ALACAĞINIZI DÜŞÜNMEDİM:)

Burada bazı arkadaşların kendileri şaka gibi olduğu için şakalar bazen anlaşılmıyor
    Sana güzel cümleler hazırlamıştım sonra dikkatli bakınca ironi yaptığını anlayıp güldüm. Aslında bende düşünmüştüm kafadar Hakan Doğanay'ın ta kendisidir, kendi kafasına kendi ekmiştir falan demeyi.
    Tavsiyem ironilerin sonuna ünlem koyman

Bu arada nakil ile ilgili bir gelişme ve araştırmam olmadığı için yer kaplamamak adına sadece takip ediyorum. Benim gibi çok insan olduğuna eminim. Bunun bilincinde olarak söylediğiniz herşeyin bir vebalinin olduğunu unutmayalım.
    Kafadar forumdaki saç nakili beğendiğim 3-5 kişiden biridir ve güzel paylaşımlar yapıyor. Kısmetse (ve kabul ederse) kendisiyle yüzyüze görüşmek isterim.

Zafka abi doğru söyle eşiniz kıskanmaya başladı mı? Maşallah ilk haline bakarak epeyce gençleştin. Daha da iyi olacak inşallah.

Aynı şekilde jiyan_21 sendende son gelişmeleri, yeni resimleri bekliyoruz. Ve şuanda adını sayamadığım tüm arkadaşlar. Büyük bir iş yapıyorsunuz.

Selamlar, iyi paylaşımlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noa Saç Ekimi (İstanbul) merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum..şimdiye kadar 5 yere başvurdum. bana en cazip burası geldi.orta halli olduğumdan fazla bütçe ayıramıyorum arkadaşlar. iyimi olur kötümü olur çok kararsızım..yorumlarınız bana en doğru yolu gösterecektir

saygılarımla

Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
    Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6
  • @buğrahan18
    çok teşekkür ederim.yok yengende kıskanma durumu olmuyor aksine oda tastikliyor evet görünüm olarak epey bir değişiklik oldu.hani sıklaştırma işlemi yaptırsaydım iyi kötü şaçım olduğu için pek parkedermiydi bilmiyorum ama benim üstler tamamen açık olduğu için sima olarak epey bir fark oldu.elimden geldiğince aydan aya resimlerimi paylaşıyorum.2 ay önce sıklaştırma ekimini yaptırmıştım.onlarda bir iki ay sonra çıkmaya başlar.yine seve seve paylaşımda bulunurum.tekrar teşekkür ediyorum.
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.