Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1957. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 26 yaşındayım saçlarımın seyrekliği beni çok rahatsız ediyor. 3 sene önce gayet gür saçlarım vardı fakat günden güne seyrekleşti.minoxil vs bir ton şey kullandım faydasını göremedim.Kış ayında saç ekimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır ? Bir kaç yere gittim.Ortalama 3500 civarı kök ekildiğinde seyrekliğin kapanacağını söylediler. Ense tarafı gayet gür.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir3500 ile 5000 arası fiyat aldım fakat güvenemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgunJK -- 16 Nisan 2017; 3:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsubasi88 F kullanıcısına yanıt
    minoxili ekilen saclar icin mi kullanacaksin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ılk gun gıbı uyusuk olması bana normal gelmedı,
    dokulme boyle degılde L gıbı oluyor,ama kafana takma bende de boyle olanlar olmustu, saclara fazla gaddar davranma ;)
    sacları cok fazla hırpalamadan yıkayabılırsın zamanla kabuklar tamamen dokulur...
  • 10 ay sonra bakalım benim saçlar nasıl olacak, 3 Ocak'ta ektirmiştim.
  • arintoktas kullanıcısına yanıt
    Evet ekimin 80. Günü bugun 70.günde baslaıdm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar solgarın ilacına bakınız, xpeciayı bende iki ay kullandım sonra solgar kullanmaya karar verdim.
  • Mega hair trans da uzak durun kesinlikle size 4000 ekeriz tamamnen kapatiriz derler 1500 ekıp gonderirler.sonrada sizlele iggilenmezler sürekli yer degiştiriyor dikkat edın aman ha.Aynı yerde 3 sene kalmıyor birinci uskudardaydı.sora ümranıyeye tasındı.sonra karşıya gitti aman uzak durun
  • Emphair da i?lem yaptıran oldu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzgunJK

    Merhaba 26 yaşındayım saçlarımın seyrekliği beni çok rahatsız ediyor. 3 sene önce gayet gür saçlarım vardı fakat günden güne seyrekleşti.minoxil vs bir ton şey kullandım faydasını göremedim.Kış ayında saç ekimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır ? Bir kaç yere gittim.Ortalama 3500 civarı kök ekildiğinde seyrekliğin kapanacağını söylediler. Ense tarafı gayet gür.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir3500 ile 5000 arası fiyat aldım fakat güvenemedim.

    donör bölgen iyi ise sık bir ekim yaptırabilirsin . Ekim yapılan yerlerin yaptıkları kişilerle görüş öyle karar ver benim önerim
  • Arkadaşlar herkes mesaj atmış da kusura bakmayın ben çok giremiyorum yoğun çalışıyorum.Ethichair de yaptırdım.levent etilerde yerleri.2 arkadaş yaptırdık memnun kaldık.En güzel olayı hala arıyorlar bi sıkıntı var mı diye:)

    Ama sıkıntı olmadığını biliyorlar zaten olsa aramazlar bence :))

    Güvenli bir yer arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu spam msjları şikayet edin arkadaşlar. insanı enayi yerine koyup sahte yorumlar yazıyorlar.
  • Wally Gator kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum temizlenseler güzel olur ama fazla yok bence 3-4 kişi var.Zaten belli ediyorlar .Bence foto paylaşımı daha güzel güzelse at resim insanlar faydakansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supersport87 S kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler.

    Ense,yanlar ve saçlarımın arkası gayet iyi. Zaten görüştüğüm yerdeki arkadaşlar da aynı şeyi söylediler.
  • Arkadaşlar, spam olayından emin olmak için ben kişinin daha önce mesajı var mı yok mu ona bakıyorum. Dikkatimi çeken bir yer var. İsmini söylemiyorum, bir iki sayfa bakın yeterli olur.

    Birçok kullanıcı ilk mesajında, ben xxxx yerde saç ektirdim çok mutluyum diye yazıyorlar. Tesadüf mü merak ediyorum. Bir de örnek resimler önce-sonrası bir anlam ifade etmez bence. Bu adamlar günde en az 5-6 operasyon yapıyor, bir ayda 150-200 kişi yapar. bırakın da arada iyi örnekler olsun. Onlar da gerçek örnek mi, onların operasyon sonuçları meçhul.

    Sizlere tavsiyem.

    Saç ekimini toplam kaç kişi yapacak? Alımı, ekimi tek bir ekip yapıyorsa yorulur, ister istemez son kısımlarda biraz performansta düşüş olur.
    Yaz geliyor, greftler alındıktan sonra serin ortamda saklanmalı. 1-2 saat sıcak da bile olumsuz etkilenir. Ekim yapılacak odalarda klima var mı yok mu emin olun.

    Greftleri saymıyoruz resmini çekip iletiyoruz diyen yerler riskli olabilir.

    Ertesi gün kontrol ve bandaj çıkarmak için çağırıyorlar mı, yoksa kendiniz mi çıkarın diyor onu sorun, veya sormayın ağızlarını arayın

    İsmi geçen yerlerde bir çok ekip çalışıyor, size hangi ekip yapacak ondan emin olun.
  • Sen saç ekim uzamnımısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xjact kardeşim milleti yanlış bilgilendirme bence.Bilmiyorum pek ne demek istediğini de anlamış değilim açıkcası.Burası sonuçta forum sitesi yani bilgilendirme sitesi.

    İllaki şirketlerin adamlarıda yazıcaktır,ama ben senin düşündüğünün tam tersini düşünüyorum.Örnek veriyorum sana ,benim bir üstümdeki arkadaşın 697 mesajı var şimdide ne yazmış İstanbul'da iyi bir yer var mı diyor mesela .Ben saç ekimi yaptırdım eğer memnunsam tabiki de burda yazıcam varsa resim koyucam başka türlü sitenin bi anlamı olmaz.

    Farzedelim ki kişi bi yeri reklam yapıyor yapsın bunda sıkıntı yok gidersin görüşürsün içine sindiyse yaptırırsın güvenmediğin yerse kimse enayi değil yaptırmazsın.

    Bir yanlış bildiğin şey ise ekip 1 tane olur kafana kalkar 2 kişi kanal açarsa o zaman el ayarı farklı olur.O yüzden tek bir ekibin yapması daha mantıklı.Çıkan greftlerin bekleme süresi de 10 saattir.Ama çok sıcaksa 8 saate düşer.

    Bir diğeri fotoğraflar çok önemli bence o konuda sana asla katılmıyorum.Ben yaptırmadan önce bir çok yer gezdim ama kimse bana fotoğraf gösteremedi. Neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixfeed -- 25 Nisan 2017; 22:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 165. Gündeyim duştan çıktığım için saçlarım kabarık 😂 180'e son 15 gün sanırsam bu saatten sonra saçlarımın hacim kazanacağını umuyorum





     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk34tr -- 26 Nisan 2017; 9:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mixfeed M kullanıcısına yanıt
    tabiiki forumun amacı soru sormak, bilgi edinmek, deneyim paylaşmak.

    Benim demek istediğim olay şu. x kullanıcısı foruma yeni üye oluyor ve hemen ben A yerine gittim çok memnun kaldım diyor. y kullanıcısı foruma yeni üye oluyor ve ben A yerine gittim çok memnun kaldım diyor. Bu böyle gidiyor, böyle olunca da dediğim gibi aklıma şu geliyor. Firma sürekli forumda, yeni abonelik yapıp, farklı kullanıcı isimleriyle kendini mi methediyor. Bu sadece benim dikkatimi çekti, ve forumda çok fazla reklam yapan kişiler var, ben de reklam amaçlı üyelik mi yoksa gerçek üyelik mi öyle ayırıyorum. Senin verdiğin örnek de, kullanıcı forumu aktif kullanmış soru soruyor. Bir yeri tavsiye etmiyor. Ayrıca tavsiye etse de, bence bugüne kadar 697 mesaj yazan kişinin tavsiyesi, yeni üye olan ve direk bu konuda yorum yapan birisine göre daha güvenilir. Dediğim gibi bu sadece benim düşüncem.

    Ekip bir tane olur diyoruz ama, ister serkan aydına bakın ister diğer ismi geçen yerlere bakın hepsinde ekim yapan da kanal açan da farklı ekipler. Hatta serkan aydın sadece kanal açıyor, alım ve ekimi başka bir ekip yapıyor. 7-10 saat boyunca sadece iki kişi aralıksız çalışırsa ister istemez yorulur, ilk baştaki gibi performans sergileyemez. Dediğin doğru ama sadece alımı veya sadece kanal açmayı tek bir ekip yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Eğer ekimin ortasında ekip değişirse sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. Bence bir ekibin sadece bir işi yaparsa bence uzmanlık da artar. Öteki türlü bir ekip her şeyi çok iyi yapamaz. Bu ameliyatı da narkozu da tek bir kişinin yapmasına benziyor.


    Resim olayı da tamamen sembolik olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi adamlar ayda 150-200 ekim yapıyorlar. Size 10 tane resim gösteriyorlar. İlk soru o kişi gerçekten orda mı yaptırmış,(resim üzerinde firma ismi yazması kesin orda yaptığını göstermez)

    Gösterilen resimlerde belki adamdan 7000 greft aldılar, 6000 greft sonuç verdi veya bir yığın prp takviye ilaç kullandı. Belki başka yere gitseydi daha iyi sonuç alacaktı, bilemeyiz. Onlar size 200 içindeki en iyi örnekleri gösteriyorlar, peki ya diğerleri?

    Dediğim gibi bunlar benim şahsi görüşlerim.
  • Ben seni anlıyorum ama işte herkes güzel fotoğraf gösteremiyor.Ben belki de 20 yerle görüştüm bizzat yerlerine de gittim ama bana doğru düzgün bi fotoğraf gösteremiyorlar.En sonunda gittim yaptırdım.Zaten bi hastane ortalama dediğin rakamlarda ekim yapıyorsa oranın kötü yapma ihtimali yoktur bence.Şimdi yanış anlamazsan sen Serkan aydını mı övüyorsun? Eğer övüyorsan biraz yorumları oku istersen insanlar tavuk gibi olduklarını söylüyor.Neden?

    Her gelen kafanı ellerse olacağı o .Bu işin pahalı olması zaten bundan kaynaklanıyor.Bi hastanede 1 ekip Yok zaten en az 2 tane 3 tane olur.E görüntü olsun diye hepsi de gelir kafana bi kaç işlem yapar gider.Bu çok yanlış.

    Yada sen, gittin ekim yaptırdın da memnun mu kalmadın ?onu anlamadım kardeşim.Eğer böyle bir şey varsa direk söyle yaz buraya insanlar bilsin .İstersen bi yeri övüyor ol farketmez insanlar gider yaptırır yada yaptırmaz.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun inşAllah istediğiniz sonucu alırsınız. Benim dökülme şekli de sizinki gibi, yani açıklık fazla. Ektirsem mi, ektirmesem mi diye sizin gibi kararsız kaldım. Birkaç sorum olacak mümkünse.

    Ekimi nerede yaptırdınız?

    Enseden kaç greft alındı?

    Ekim yapmaya nasıl ikna oldunuz?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.