Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkce siteleri var bakmak istersen. Bu arada Istanbulda ekim yapiyolar diye bir arkadas soylemisti. Fakat Operasyon icin oraya gelince daha masrafli oluyor diye duydum. Forumdan yada msn den bi arkadas oyle soylemisti bana. Istanbulda ekim yapsalar daha iyi olur tabiki. Bende istanbulluyum ama malesef bir seye okey desek yinede bi sorun cikiyor hep.

http://www.fueturkey.com/
  • Arkadaslar doktorunuzla konusun. Alvi Armani nasil yapiyorsa onlarda oyle yapabilir. Sac cizgilerini hic iyi bulmadim acisiz girmisler kaliteli bir is olsun diyorsaniz parayi gozden cikarin biraz. Sonucta yanlis yapilan her ekim yanlis yapilan ameliyat gibidir. Duzeltilmesi hem pahali hemde risklidir. Ben HLC yi asiri begeniyorum 11000 graft ektikleri hastanin resimleri gayet guzel ki ugrasiyorlar. Yok pahali felan demeyin. Kalite istiyorsaniz ucuz aramayin. Ingilizlerin dedigi gibi ucuz mal alicak kadar zengin degilim bunu dusunun. Ben bu yil vazgectim ama seneye kesinlikle HLC :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:41:15 >
  • adamlar boş yere avrupadan saç ektirmeye türkiyeye gelmiyorlar orada doktor yokmu ekim yapan kilink yok mu elin gavuru niye gelsin üstelik greftine 3 euro veriyorlar uçak masrafı otel masrafı veriyorlar biz de türkiye de 1,5 euro ya mırın kırın ediyoruz ya onlar çok zengin ya da aptal başka ihtimal yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:42:56 >
  • Selam arkadaslar, sac nakli yaptirdiktan sonra, uzun vadeli olarak var olan saclarimizi güclendirmek ve kalan diger Saclari korumak icin en uygun olarak ne tür sampuan ve bakim malzemesi gerekli??
    Saygilar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:41:46 >

Orijinalden alıntı: thealchemist

quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Arkadaslar doktorunuzla konusun. Alvi Armani nasil yapiyorsa onlarda oyle yapabilir. Sac cizgilerini hic iyi bulmadim acisiz girmisler kaliteli bir is olsun diyorsaniz parayi gozden cikarin biraz. Sonucta yanlis yapilan her ekim yanlis yapilan ameliyat gibidir. Duzeltilmesi hem pahali hemde risklidir. Ben HLC yi asiri begeniyorum 11000 graft ektikleri hastanin resimleri gayet guzel ki ugrasiyorlar. Yok pahali felan demeyin. Kalite istiyorsaniz ucuz aramayin. Ingilizlerin dedigi gibi ucuz mal alicak kadar zengin degilim bunu dusunun. Ben bu yil vazgectim ama seneye kesinlikle HLC :)

kaanworld sen amerikadaki doktorları arastırmıstın.benim amerika vizem var kolaylıkla ordaki doktorlara da gidebilirim ama greft basına 10 dolardan asagı fue yapan yok sanırım.hele ki alvi armani daha da pahalı olması lazım.sen hic fiyatını arastırdın mı alvi armani nin?
    bu arada alvi armanide sac ektiren kisilerden ogrendigime gore tum operasyonu armaninin ekibi yapıyor sadece ekim vakti gelince armani hastanin yanina girip saclari ekip cıkıyor
    ama adeta sanat yapıyor adam inanılmaz ekim sonucları var

Dostum önceki mesajlarımda var çok geride değiller arayabilirsin. Armani'nin forumunu koymuştum. İşi ekibi yapsa dahi ORTADA BELLİ BİR KALİTE VAR :) Yani saç çizgisi olsun diğer etkenler olsun herşey harika. Forumda yazıyordu galiba ne kadar olduğu ama kesinlikle armani. Adam 3000 graft ekse dahi işini iyi yaptığı ve destekleyici ilaçlar kullandırıyo sanırım forumda okumuştum. Saçların durumu ortada :)
  • Friends, I finally got my HT done with Dr.Armani on Dec 24th in Toronto. I am really happy as of now, no swelling, no pain. I got zone 4,3,2 covered. Dr.Armani was so kind, he explained me everything and gave me confidence that I get all my hair back.I am posting some of my post op pics. I really like to thank Eric(Pats) for helping me in everything.
    Makkena,
    3500 grafts,
    Rogaine-2times/day
    SawPalmetoo-2times/day
    Maxi Hair Multivitamin- 2times/day
    curcumin 1000mg
    Origenere shampoo

www.alviarmanihairtransplants.com
    403 Forbidden
    http://www.alviarmanihairtransplants.com/forum/Topic1176-6-1.aspx

Açıklayabilirmisiniz acaba :) Belki bizde şimdi kullasak ile yarayabilir :) ekime kadar en azından :)

Orijinalden alıntı: kaanworld

Friends, I finally got my HT done with Dr.Armani on Dec 24th in Toronto. I am really happy as of now, no swelling, no pain. I got zone 4,3,2 covered. Dr.Armani was so kind, he explained me everything and gave me confidence that I get all my hair back.I am posting some of my post op pics. I really like to thank Eric(Pats) for helping me in everything.
    Makkena,
    3500 grafts,
    Rogaine-2times/day
    SawPalmetoo-2times/day
    Maxi Hair Multivitamin- 2times/day
    curcumin 1000mg
    Origenere shampoo

http://www.alviarmanihairtransplants.com/forum/Topic1176-6-1.aspx

Açıklayabilirmisiniz acaba :) Belki bizde şimdi kullasak ile yarayabilir :) ekime kadar en azından :)
    ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:42:18 >
  • Değerli abiler, kardeşler hepinize selamlar olsun. Ben de forumun çoooook uzun süreden beri takipçisiyim. Kısmet bugüneymiş, öncelikle saç ekimi yaptırmış abilerime , kardeşlerime iyi dileklerimi sunim. Umarım arzuladıkları saçlarına kavuşurlar. Açıkcası yorum yazmaya çok üşeniyorudum ama son bir kaç sayfada bazı arkadaşlar, abiler minoxidil olayına çok girmişler. Ben de en azından onlara az buçuk yardımım dokunsun diye yazmaya karar erdim.

daha önce formun başka bir konusunda ( yine saçla ilgili) yorum yapmıştım. Bu ikinci yorumum olacak. Lütfen Minoxidil ve benzeri ilaçları kullanacak olan abiler, kardeşler okusun. ...(http://resim.donanimhaber.com/m_35476790/mpage_2/f_/key_//tm.htm#37571415) buradaki yorumumu okumanızı tavsiye derim.

Şimdi diyorum ki kesinlikle ve kesinlikle özellikle genç arkadaşlar 20-30 yaş arası arkadaşlara bu ilacı 11 ay kullanan biri olarak tavsiyem, Sakın ama Sakın kullanmayın... Eğer kullanacaksanızda bırakmayın. Ben bıraktım ve sonuç... VAHİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:44:35 >

ekimler ne durumda yeni resimlerinizi bekliyoruz

bi arkadas almanyadan kimse var mi diye sormustu

Var
  • drogba17 sen almanyanin neresindensin ve nerede Sac ekim yaptirmayi düsünüyorsun?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.