Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.491.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:33:24 >

Orijinalden alıntı: thealchemist

quote:

Orijinalden alıntı: romeo_ofa

arkadaşlar bir hakan doğanay bir koray erdoğan bir türlü karar veremiyorum. koray erdoğanın ekim tarzını bilen varmı arkadaşlar. kalemlemi ekiyo kanal açmadan. yoksa kanalları açıp sonramı ekim yapıyor. yoksa bir kanal bir ekim tarzındamı.. eğer bu dr da ekim yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.. pahalı olduğu için yaptıran pek yok.... ama istanbulda olduğum için hakan doğanay uzak geliyo. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bu hafta karar verip randevu almam gerek...

koray bey jiletle kanal acarak ekim yapıyor kalem ile deil.ve sonucları cok basarılı.turkiyenin 2 numaralı sac ekim doktoru kendisi

burdan koray beyin pek çok saç ekimini inceleyebilirsin

bellicapelli.forumfree.it
    Clinica ASMED -Dr.Koray
    http://bellicapelli.forumfree.it/?f=4315891

peki 1 numara kim hocam muttalip keser mi....

peki jilet iz yapmıyor mu.. artık 06 mm lik iğnelerle kanal açıyorlar iz olmaması açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:33:44 >
  • hocam ben canlı örnek arkadaşın olduğu için soruyorum... yoksa fotolar oldukça iyi gerçekten... arkadaşının resimleri mevcutmu acaba gönderebilirmisin.. birde 1 numara keser mi hocam... bir sorumda dr ceyda şener hakkında bilgin varmı hocam dhi yöntemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:34:05 >
  • pardon yazının devamını okumamışın hocam. anladım bende kalite anlamında sormuşdum zaten bu sırala olayını. gerçekten artık güçlü tavsiyelere ihtiyacım var hocam.. bu hafta sonu karar vermek istiyorum o yüzden bu stres..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thealchemist

quote:

Orijinalden alıntı: romeo_ofa

hocam ben canlı örnek arkadaşın olduğu için soruyorum... yoksa fotolar oldukça iyi gerçekten... arkadaşının resimleri mevcutmu acaba gönderebilirmisin.. birde 1 numara keser mi hocam... bir sorumda dr ceyda şener hakkında bilgin varmı hocam dhi yöntemi...

1 numara muttalip keser evet.arkadasımın resimleri yok canlı gordugum icin ekstradan resim gorme ihtiyacı hissetmedim

özel gönderemedim bir sorun var galiba.... doğru söylüyosun ama yıllık iznimde yaptırmam gerek... kışın boş zaman yok maalesef.... koray beye resimleri mail atsam cevap yazar mı.. mail adresini verebilirmisin... aslında muttalip keser fikride bir yandan kafamda duruyor. birde bu dhi denen ceyda şenerin yaptığı yöntem var o kafamı karıştırdı.. siz ne diyosunuz hocam gerçekten ikna edici ve güçlü bir yoruma ihtiyacım var. karar vermemde etkili olacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:34:33 >

Arkadasim nerden ciktin geldin bir anda. Yolladigin linkteki resimleri inceledimde gercekten harika otesi resimler var. Kisiden kisiyede degisiyor tabiki bu. Bazilarinin saclari cok kaliteli. Kaliteli sac ile nakil yapilinca cok iyi duruyor. Ince telli sacli olup ekim yaptiranlarinkide seyrek duruyor. Tabi bu Doktorun sucu degil. Umarim butun kel arkadaslarimin kalan saclari cok kaliteli ve kalindir :)

Dr.Koray Erdogan gercekten guzel isler cikarmis. Bende Ankaradaki HLC de karar kilmistim, onlarda 2,5 eurodan 2 euroya indirler sadece. Dr.Koray bey 1,5 eurodan ekim yapmazmi sence. Jiletle ekim hakkinda pek bilgim yok. Video varsa eklermisin.

Hem yolladigin linkteki forum hangi ulke icin yapilmis haberin var mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:35:08 >
  • Gercekten haklisin bu Dr'lar cep yakiyor cok. Simdide tam sezonu Fue'nin ve Kliniklerin naz yapma ve tersleme vakiti. Gecen bi e-mailde firca bile yedim bi Musteri bulan hanim efendiden. Bizde mecbur olarak alttan aldik oraya sac nakili yaptiririz diye.

Kisin derken 10. ay gibi Klinikler bos olur mu. Hasta kitligi tam hangi aylarda basliyor arkadasim. Bana 2.500 Greft lazim ortalama. Dr.Koray Bey 3.000 euroya ekermi bu kadar Grefti ? Yada biraz daha indirim yapar mi.

Dedigin gibi hic bir kimse 1 gunu bile bos gecirmek istemez. Sahsen konusayim 1.000 euroluk is olsa bile kotu zamanda yapilir.

alpcan @ hotmail .co .uk Msn eklersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janibol -- 7 Temmuz 2011; 20:52:05 >

Daha önce bir kez saç ektirdim. çokta iyi olmadı.ikinci sefer için ensemden yeteri kadar kök çıkmayacağını düşündüğüm için göğüsten de aldırmak istedim.
    internette kendimce epey bir araştırma yaptım. Fehmi Arman hakkında dişe dokunur pek fazla yorum bulamadım. görüşme için gittiğimde kendisinin ekibine yaptımış olduğu saç ekimini beğendim. bir iki canlı örnek daha gördüm. hakkaten bilgisayardaki önceki fotoğrafları görmesem ekim olduğuna biraz zor inanırdım. daha fazla araştırmak istemedim. randevu aldım. 10 gün önce saç ektirdim.

6000 kök alalım diye anlaştık. 4000 enseden, 2000 göğüsten olmak üzere. lakin ekim esnasında o kadar çıkmadı. göğsüm epey kıllı, yaklaşık 2000 kök alınır diye düşünüyordum fakat öyle olmadı 300 kök anca çıktı.

ektirdim bitti. inşalllah 1 yıl sonra iyi bir sonuç elde ederim.

kararımı verdim ve hlc de 23 temmuzda ekim yaptıracağım söylemiştim, operasyon ücretinin yüzde 10 luk kısmını kapora olarak verdim.
    2 yıldan beri saç ektirmeyi planlıyordum ve sonunda iyi bir yer buldum. ekim sonucum umarım iyi olur, gerçe edindiğim izlenim ve gördüğüm örnek sonrasında
    en iyi ekimi burada yaptıracağıma karar verdim. artık buradan iyi bir sonuç alamazsam, bu da benim kaderim olur.
    çok açık alanım yok, şakaklar ve ön kısım kötü durumda. ön tarafça yine biraz saçım var. aslında 1800 kök ile durumu kurtarabilirim fakat
    hlc ile görüştüm. iddialı bir ekim istiyorsam şayet 3,000 greft ekeceklerini ve yanlardaki sıklıkta olacağını söylediler.
    hlc çok ii bir yer gibi geldi bana. kök alımını dr. özgür ve dr. gökhan bey yapıyorlar. kanal açma işlemini ve saç ekimini diğer
    iki doktor yapıyor. hlc de sağlık uzmanı ya da hemşire olarak tabir ettiğimiz kişiler sadece kökleri ayırıyorlar, 2 li, 3 lü olarak.
    ekimde kesinlikle yoklar. öğleden önce kök alınıp ekiliyor ve öğleden sonra yine alınıp ekiliyor. yani yemek molası ya da çay molasında
    kökleriniz buzlukta beklemiyor, bu çok önemli. mikro motor kullanılmıyor.
    bir arkadaşım acı olayını sormuş, ekim esnasında kesinlikle az da olsa acı olacaktır. zafere giden yolda çekilen cefa kutsaldır değil mi:)

ilk ekimim olacak, açık alanım da az olduğu için hlc yi tercih ettim, umarım saç ekim sonucum örnekteki arkadaş gibi olur.
    benim açık alanım daha az. ve daha yoğun bir ekim olacak. cm 2'ye 50 greft olacak bakalım.

bu arada hlc de gördüğüm örnek aşağıdaki arkadaştı. ve gerçekten de çok iyi bir sonuç almış.

kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:36:15 >

@polariserol : HLC guzel diyorlar evet. Umarim iyi bir nakil olur seninkide. Bu arada sen kaca anlastik ve kac greft. thealchemist arkadas Dr.Koray beyin nakillerini gosterdi, onlarda cok iyiydi gercekten. Boyle kaliteli Doktorlari tartisalim burda bence bundan sonra. Ve ondan sonra cepimize gore uygun olan Doktorlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janibol -- 13 Ağustos 2011; 14:41:29 >

3000 greft, 1,5 euro dan grefti.
    ben ankaralıyım bu yüzden ankara ofisinde olacak.

bakalım inşallah hayırlısı olacak, 2500 TL ye armani ye de ektirebilirdim, fehmi bey'i tanıyorum. çok iyi ve ucuz olmasına rağmen iyi ekim yapıyor.
    fakat ben bir defaya mahsus olmak üzere kredi çektim. ve olacabilecek en iyi sonucu almak istiyorum hayırlısıyla.

1,5 eurodan iyi bir fiyat bence. Normalde biraz daha pahali yapiyolar ve indirim isteyincede resimlerinizi yayinlarsak internette o zaman 1,5 eurodan ekeriiz diyolar. Sen gene guzel bir teklif almisin ve Temmuz ayinda. Bende 1,5 eurodan ektirmek icin 10. ve 11. ayi bekliyordum. Bende Ofisin direk kendisini arayim bu sefer. Arada baskalari olunca yani Musteri hizmetleri biraz fazla istiyor herhalde. Genede fikri olan varsa yazsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.