Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada olup onumuzdeki aylarda saç ekim düşünen varsa görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisthamanace -- 31 Ocak 2013; 12:03:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisthamanace -- 31 Ocak 2013; 12:03:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:37:28 >

thealchemist hocam koray beyin asistanını aradaım ekime kadar dolu.. muttalip keeserde aynı şekilde dolu... keserin avukatı dr kaana yaptıralım diyor. dr keserin asistanıymış bu konuda bir bilgin var mı hoccam. nası bir doktor yorumlayabilirmisin.

Hlc yi duyuyoz insallah iyidir. Yabanci forumlarda bende gordum guzel ekimleri var. Bu Yaz sezosnuna nasil 1,5 eurdan fiyat aldin onu anliyamadim ama. Normalde daha cok isterlerdi sanirim. Sen Ankarali oldugun icin belki indirim yaptilar-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:38:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:37:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:38:50 >

Orijinalden alıntı: thealchemist

muttalip beyin ekim işlemi, kliniği, alımı ve ekimi bizzat kendi eliyle yaptığının da görülebilceği sayfayı da gondereyim.ilgilenen arkadaslar incelesin

www.hairsite.com
    Hair Loss Forum - Dr. Keser - clinic's photos and surgical procedures
    http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-64483-da-ASC-page-5-order-time-descasc-DESC-category-2.html

http://www.dhiglobal.com/index.cfm/id/33/lang/turkish/bölümümüz

hocam bu linki bi incelersem dhi yönteminin türkiyedeki yeri.. ceyda hanım daha öncede demiştim. ama ne bir yorum var ne bir resim hiç bir şey yok... genelde ünlülerin yaptırdığını duydum . pahalıymışda. senin bi fikrin varmı bu konuda...

yada ceyda hanım hakkında herhangi bir fikri olan arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz arkadaşlar...

Hic gelisme varmi sac ekiminde, Rica etsem simdiki halinin fotosunu cekip yollayabilirmisin email-adresime.
    3 haftam kaldi cok heyecanliyim. Insallah Hakan Doganayda basarili bir sonuc alirim.

Herkese bol sacli günler dilerim

Orijinalden alıntı: romeo_ofa

quote:

Orijinalden alıntı: thealchemist

muttalip beyin ekim işlemi, kliniği, alımı ve ekimi bizzat kendi eliyle yaptığının da görülebilceği sayfayı da gondereyim.ilgilenen arkadaslar incelesin

http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-64483-da-ASC-page-5-order-time-descasc-DESC-category-2.html

http://www.dhiglobal.com/index.cfm/id/33/lang/turkish/bölümümüz

hocam bu linki bi incelersem dhi yönteminin türkiyedeki yeri.. ceyda hanım daha öncede demiştim. ama ne bir yorum var ne bir resim hiç bir şey yok... genelde ünlülerin yaptırdığını duydum . pahalıymışda. senin bi fikrin varmı bu konuda...

yada ceyda hanım hakkında herhangi bir fikri olan arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz arkadaşlar...
    .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:39:39 >
  • selam arkdaşlar 07 07 2011 tarihinde boğaziçi tıp merkezinde saç ekimi yaptırdım 3500 greff ekildi ekim yapıldıktan sonra formu keşfetim ve tum yazılarları okudum boğaziçi ile ilgili çok fazla yorumlar göremedim bir kaç tane olumsuz yorumlara rast geldim ben şu andaki ekimden memnnun ama tabi daha yeni 10 15 gune kadr daha iyi olur umidndeyim fotoları yuklemeye çalışıcam .....

muhabetle

Orijinalden alıntı: drogba17

Syn Erdemmli,

Hic gelisme varmi sac ekiminde, Rica etsem simdiki halinin fotosunu cekip yollayabilirmisin email-adresime.
    3 haftam kaldi cok heyecanliyim. Insallah Hakan Doganayda basarili bir sonuc alirim.

Herkese bol sacli günler dilerim

Drogba, gönderdiğim resimlere göre bir farklılık olmasına rağmen açıkçası kayda değer bir gelişme yok. Şuan tam 151. günümdeyim ve seninde eğer 3 haftan farsa 2 hafta sonra fotolarımı göndermem senin açından daha faydalı olacaktır. 2 hafta daha idare etmeni istesem umarım seni kırmış olmam. Her ne kadar forumu sıkı takip etsemde saçı şu an çok fazla kafama takıp stres yapmama niyetindeyim en azından 6. aya kadar.

insallah hayirli sonuc alirsin erdemmli, Bu sac insani cok strese sokuyor cevapladigin icinde tesekkür ederim, Ne zaman yazsam hemen cevabini yaziyorsun allah senden razi olsun. 2 Hafta sonra gönderirsen fotonu iyi olur zaten artik kararimi kildim ne olursa olsun orda ektirecegim.

karann1905 kardes ben özelden yazamiyorum cünkü gsm nr mla onaylamam lazim oda bende yok. Evet Hakan beyde hayirlisiyla ekimim gerceklesecek.

Herkese bol sacli günler dilerim.

Saygilar
    sadece sağlık uzmanları kökleri ayırma işleminde bulnuyorlar. yani op. sonuna kadar doktor kişiler ilgileniyor.
    benim aslında 2000 kök ile açık alan kapanır. gittiğim farklı yerlerde armani,dr. gür.. hep 2000 yeteceğini söylemişti. hlc de ise dr. özgür bey tam olarak
    saçlarımı karıştırdı ve inceledi. hatta ön saç çizgisi bile çizdi. size garip gelebilir fakat ben ilk kez yaşıyordum bunu, o da: aldı cetveli eline, başladı ölçmeye
    hesap kitap yapmaya. ilk defa böyle profesyonel bir yer gördüm diyebilirim. abartmıyorm. daha önce kimse benimle böyle ilgilenmedi. benim tepe kısmımda cm 2 de 40 kök varmış, tabiki biraz incelmiş. en önde ise seyrelmiş saçlarım var. orada da 25 greft civarında mecut. şakaklar açık.

bana cm 2'ye 40 ekim yapılacaktı. o da 2200 greft yapar dedi dr. özgür. fakat sık bir ekim istiyorsan ve iddialı bir çalışma olsun diyorsan cm 2 ye 50 greft ekeriz dedi.
    o da 3000 yapar dedi. ben de kabul ettim. bakalım inşallah hayırlısı olur.
    ayrıca 3000 grefti senin ekim yaptırdığın yer gibi 1 günde ya da 2 günde yapmayacak. toplamda 4 gün sürecek. ve 3. gün dinlenme olacak. kafada ödem vs. oluşmaması için.

arkadaşlar benim de hlc yi yeni duymama rağmen, aslında onlar yeni değiller. türkiyeden ekim yaptığımız çok hasta yok diyorlar.
    hep yabancılar var. görüşmeye gittiğimde 2 tane almanın ekim işlemleri bitmişti. helalleşiyorlardı.

ayrıca eylülden sonra ekim düşünen arkadaşlar varsa, aramızda kalsın da. 1,5 euronun altına da pazarlık yapabilirsiniz. mesela 1,4 olabilir:) hesap yapıldığı zaman 0,1 euro bile bayagı fark ettiriyor. ve ankarada ekim yaptıracak arkadaşlar var ise Özge hanım var. dr. özgürün kardeşi. onun ile bağlantıya geçin. fakat ağustos sonuna kadar yabancılara yapıyorlar. fiyatta indirim beklemeyin sakın.

ben ankaralı olduğum için ve bir arkadaşımla birlikte yani iki kşi gittiğimiz için 1,5 euro yapılıyor. normalde bu sezonda çok zor.

ekime 14 gün kaldı. haydi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:40:27 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.