Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısın arkadasım. Valla 31 yasındayım 45 yasında gözükmekten bıktım. Kimse tarafından sıkıntım yok ama şahsen kel gezmek istemiyorum. Ama ne yappacagım şaşırdım. Aysegul hanım 4000 tl ye sık bir ekim yapılabilir dedi eger yeteri kadar greft alabilirsek dedi. Bu yer 20 binden fiyat acıyor. açıkcası ne yapacagımı şaşırdım.

Burada birçok yerde ekim yaptırmış ve 4, 5, 6 ay gibi süreler geçirmiş arkadaşlarımız var ve zaman geçtikçe fotoğraflarını paylaşıyorlar.
    Özellikle Ayşegül Sevinç'te yaptıran çok var. Biraz daha bekleyin. Burada 6-8 ay gibi bir zaman sonra 1 yıllık fotoğrafların sayısı artacaktır. Tabi paylaşımcı ruh devam ederse :)

İçinizin rahat etmesi çok önemli, zaten riskli bir olay. İyi ki yaptırdım diyebilmelisiniz. Vaktiniz varsa doktorlarla yüz yüze görüşün. E-posta yazışmaları tatmin edici olmayabilir.
    Bu görüşmeler sonunda zaten çok bilgi sahibi olacaksınızdır. Bu şekilde sağlıklı karar vermeniz kolaylaşır.

-------

ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 11 Temmuz 2011; 2:11:12 >
    Duyduguma göre Sac ekimi yaptirinca size dogru dürüst fatura vermiyorlar diye okudum.Yani tabikii heryer degildir , ama cogu yerlerde vergi ödememek icin size tam oldugu gibi gercek fatura vermiyrlar diye duydum.
    Sizler ne dersiniz??
    yıkama şeklimi pek beğnemdi çok narin davranmıssın dedi
    kabuklar ve yaralar daha ileşmemiş dedi
    bu zaman kadar çoktan iyileşmeliydi dedi
    akşama eve gidince losyonu kafanda 1 saat beklet
    daha sonra 15 dakika kafanı bi kovaya su doldurup onun içinde beklet dedi
    ve saçısı sebamed şampanla yıka ama biraz daha sert ol dedi ovuşturma tampon yaparak yıka ama sert ol dedi
    ben de sölediğini yaptım ve yıkarken 200 adet saç teli dökülmüştür hemen doktoru aradım hocam böyle böyle dedim
    önemli değil dedi 500 de dökülse sorun yok dedi aynı işlemi yarın akşamda yapacaksın ondan sonra losyonu kullanmayacaksın sadece hergün şampuanla yıkayacaksın dedi
    ertesi günde aynı şekilde yaptım
    bu sefer 400-500 civarında ekilen saçlarım döküldü
    ben tabi bayağı endişelendim her ne kadardarda ekilen saçların dökülecegini bilmiş olsamda bu kadar erkende dökülecegini bilmiyordum
    vede acaba kökler de dökülmüşmüdür diye aklımda şüpheler uyandı artık
    sadece şampuanla tampon yapa yapa yıkıyorum ama ilk güne göre biraz daha sert yapıyorum tabi
    acaba bu saçların dökülmeleri normalmidir
    ekim yaptırmış arkadaşlar cvp larsa sevinirim
    herkeze iyi günler

Orijinalden alıntı: Bilgin

quote:

Haklısın arkadasım. Valla 31 yasındayım 45 yasında gözükmekten bıktım. Kimse tarafından sıkıntım yok ama şahsen kel gezmek istemiyorum. Ama ne yappacagım şaşırdım. Aysegul hanım 4000 tl ye sık bir ekim yapılabilir dedi eger yeteri kadar greft alabilirsek dedi. Bu yer 20 binden fiyat acıyor. açıkcası ne yapacagımı şaşırdım.

Burada birçok yerde ekim yaptırmış ve 4, 5, 6 ay gibi süreler geçirmiş arkadaşlarımız var ve zaman geçtikçe fotoğraflarını paylaşıyorlar.
    Özellikle Ayşegül Sevinç'te yaptıran çok var. Biraz daha bekleyin. Burada 6-8 ay gibi bir zaman sonra 1 yıllık fotoğrafların sayısı artacaktır. Tabi paylaşımcı ruh devam ederse :)

İçinizin rahat etmesi çok önemli, zaten riskli bir olay. İyi ki yaptırdım diyebilmelisiniz. Vaktiniz varsa doktorlarla yüz yüze görüşün. E-posta yazışmaları tatmin edici olmayabilir.
    Bu görüşmeler sonunda zaten çok bilgi sahibi olacaksınızdır. Bu şekilde sağlıklı karar vermeniz kolaylaşır.

-------

ekleme

Sağol kardeş.

Simdide baska bi Merkez uzerinde konussak olmaz mi. Hem fiyat acisindan uygun hemde Dogal Sac Nakili yapan bir Klinik yada Hastane icin. Boylelikle 2-3 Alternatif ekim yerleri cikarmis olup arkadaslarada yardimci olmus oluruz.

Orijinalden alıntı: davulcum

drogba17 sen almanyanin neresindensin ve nerede Sac ekim yaptirmayi düsünüyorsun?

selamun aleyküm herkese

davulcum,

ben frankfurt yakinlarindayim ve hayirlisiyla hakan doganayda ekimimi gerceklestirecem,

arkadaslar hakan doganayin ekimlerini canli görme firsati olan varmi?

yada olumsuz sonuc alipta sikayet eden oldumu?
    ben ankara'da oturuyorum
    saç ekımınıde ankara'da dusunuyorum.
    bır yakınımın tanıdıgı bır doktorla anlaşmak uzereyım ama yınede ıcımde bıraz guvensızlık var.
    Ankarahttp://www.ankaramarmarasacekimi.com/
    hakkında bılgısı olan var mı
    dr.deniz kök ısmınde bır doktor ekıcek.
    ona yada ankara marmara klnıgıne ekım yaptıranlar varsa ve cevap yazarlarsa cok sevınırım.

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Murat Bey,

Kliniğimiz de 2 farklı fiyat uygulamamız var.

Operasyonunuzu Dr. Özgür çalışırsa 1 kök 3 euro (Dr. Özgür ense+sakal+göğüs kökleri çalışır)

Operasyonunuz Dr. Gökhan tarafından gerçekleştirirse 1 kök 2 euro olarak çalışılır. (Dr. Gökhan sadece ense donör bölge çalışır)

Büyük vaka olmanız nedeniyle, özel i indirim uygulanacaktır muhakkak. Ancak bu detaya girmeden evvel öncelikle sakal ve göğüs donör bölgelerinizi değerlendirmeliyiz. Konsültasyon için klinikte Dr. Özgür’le bir randevu ayarlayalım.

Böylece daha net konuşabiliriz.

Saygılar

Beyhan

2011 model Arabayı satsam ödeyemem.. 15-20 bin avro..

Arkadaşlar ben bu hlc nin fiyat politikasını bir türlü anlayamadım.

Jiyan adındaki arkadaş 1,50 Euro'ya Dr. Özgür'de ekimi gerçekleştiriyor.

Başkası soruyor 3 Euro'dan aşağsı olmaz diyorlar, pazarlık sonrasında resimleri kulanma şartıyla 2 euro diyorlar.

Polariserol arkadaşa 1,50 Euo hatta eylül'den sonra olursa 1,40 da olabilir diyorlar.

Yine mysterious adındaki arkadaşa farklı birşey söylüyorlar.

Vallahi sizi bilmem ama benim kafam karıştı.

Şahsen ben eylülün ortalarına doğru Ankarada yaklaşık 3000 greft ektirmek istiyorum.

Şimdi uygun fiyat alan arkadaşlara sorum şu:

Siz pazarlık sonucu mu bu fiyatları aldınız?

Ve özellikle polariserol arkadaşa sorum:
    Eylül'de 1,40 euroya olacağı kesin mi?

Sizi referans olarak göstermemde bir sakınca var mı?

Saygılar, selamlar
  • Haklisin Fiyat Politikasi biraz degisik. Ama genelde Avrupadakilere 2 Euroya kadar dusuyolardir. Turkiyedekilerinde durumu belli oldugu icin 1,5 Euroya kadar inerler tabiki sartlarini kabul edersen.

Fatura istemiceksin, Sadece Greftlerin sayisi ve Alinan Ucret hakkinda yazi alicaksin.
    Resimlerini her türlü kullanma hakki istiyolar bunun icinde sanirim bi Forum doldurucaksin.

Bunun haricinde baska bir sey varmi bilmiyorum. Fiyat ucuz olunca ve indirim almak icin cabalayinca bunlar olur ve insanda supheleniyor acaba Sac Ekimim iyi olucak mi bu Pazarliktan sonra diye..
  • hlc eylülde 1,40 euro ya yapmaz yedek hasta olarak alır herhangi birinin yerine o fiyata belki yapar yani bir hasta gelmezse onun yerine herhangi bi gün çağırabilirler o da ansızın olur izin filan ayarlamak zor olur

tunaiso kardeş aynı durum bendede oldu benim kabuklar 13 14 üncü günden sonra tamamen döküldü 8. gün kabuk kalması normaldir, saçlarını normal yıkamaya başladığın anda çoğu dökülmeye başlar, saç dökülmesine gelince bendede aynı durum oldu her yıkamada saçlarım döküldü şimdi nerdeyse 1 ay olacak dökülme devam ediyor ve sanırım ekimden önce var olan saçlarımında (tüy-kıl karışımı) dökülmesine neden olmuş bir kaç hafta sonra böyle olup olmadığı netleşir, bilgi veririm.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu HLC nin fiyat muhabbetinden forumu açıp okuysasım gelmiyor, 2 sayfadır HLC ve para muhabbeti ya iletişim adreslerinizi alıp kendi aranızda bu konuyu tartıştıktan sonra bizide bilgilendirin yada HLC nin fiyat muhabbeti için ayrı bir post açın lütfen, ekim fotoğraflarınız tecrübeleriniz oluncada paylaşırsanız bizde memnun oluruz.

Bilgisi olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, malum yaz ayındayız bende ekim yaptıralı 1 ay oldu denize girmek istiyorum, doktorların sitesinde ekimden 1 ay sonra denize girilebilir deniliyor genelde ama ekimden 1 gün sonra işe dönebilirsinizde diyor aynı yerler bu yüzden zaman kavramlarına pek güvenemiyorum, ekim yapmış arkadaşlar ekimden ne kadar süre sonra denize girdiler ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi english-ali -- 11 Temmuz 2011; 22:45:17 >
  • ben de hlc ile anlaştım 2500 greft için 3750 euro ödeyecem bir grefti 1,5 euro ya geliyor normal de o fiyatlara pek inmiyorlar geçen ay gidip konuştum ağustos ortasına zorda olsa gün aldım hlc için yeterli paranız yoksa en azından sadece ön çizgiyi iyi bir yerde yaptırın en önemli yer orası gerisi çok mühim değil
  • @ english-ali : Haklisin arkadasim sende, bilhassa ben cok durdum bu HLC konusunda kusura bakma. Bizde oraya gidicegimiz icin burda konusuyoz ne yapalim. Baska konu varsada engel olmuyoruz sanirim. Denize bence girme az daha sabir et. Tuzlu suyla köklerimizi bogmiyalim derim ben.

@A380 : Saol cevapin icin. Bende Istanbuldaki Beyhan hanim ile kontaktayim. Banada 1,5 olmaz dedi fakat en sonunda karar kildik olucak. Ama beni uygun bi tarihte cagircak. Yani bir hasta isi olupta gelmezse o gunu benim icin degerlendircekler. Tabi bende hemen ucaga atlayip gidersem.

Ankarada akrabalarim var aslinda, onlar gidip konussa direk HLC nin kendi doktoru ile daha iyimi olur. Banada 1,5 eurodan yaparak agustos ayina hemen yer verirlermi sence ? Msn varsa ver ekliyeyim seni.
  • merhabalar arkadaşlar.ben bildiklerimi yazayım dedim.çok karışmış insanlaın kafası.ilk önce yapacağınız içinize sinen güvendiğinizi hissettiğiniz yerde yaptırın işleminizi.bazı rakamlardan bahsedilmiş.ben ekimimi 2.500 tl ye yaptırdım ve gerçekten çok memnunum.önemli olan referanstır.bunları öğrenin kararınızı verin çok uygun ve çok iyi iş çıkaran yerler var.bakın ben ekim yaptırdıktan sonra düşünen bütün arkadaşlarım direk randevu alıp yaptırdılar.bu fiatlar ne öle.birde gene duyduğumu sölemek istiyorum arkadaşlar vucudun herhangi bir yerinden göğüs sakal sırt burdan alınan kökler hiç bir işe yaramıyor.kendi gözlerimle gördüm yanımda fiat önemli değil neyse yapalım dediler yapmayıp geri gönderdiler.para tuzağına düşmeyin.mantıklı düşünen her insan saç teli ile vucut kılının aynı olmadığını bilir.biraz mantık bunu çözer.minoksidil ile ilgili yazan arkadaş tamamen doğru sölemiş.ömür boyu bu tip
    spreyleri kullanamayız.kullandığımız süre içinde ince telli saçları kalınlaştırıp dolgun bir görüntü verir bıraktığınız anda eskisinden daha çabuk dökülür.iyi yapılan bir ekimde zaten ekilen saçlar çıkacaktır sonrasında bunları kullanmakta saçmalık.ben çok sık bakamıyorum buraya bir bakım dedim çok fazla yanlış bilgi var.çok abartı var.reklam panosu haline gelmiş gerçekten ekim yaptırmış insanlarla muatap olup gerçekleri öğrenin.kaç bin eurolardan bahsediliyor kolaymı bu kadar para kazanılıyor.hepinize iyi akşamlar
  • Hoca : Hoca ne yapalim begendimiz ekim yerleri her zamanki pahali olan yerler. Baska yerlerde var ekip gonderiyolar ama sonra sorunlar cikiyor. Robot gibi isleyip gonderiyolar. Iyi ekim yapan yerler zaten pahali ve uzun sureli yapiyor. 2-3 gune sarkiyor ama daha dikkatli ve kaliteli oluyor. Baska yerleride duyuyoz gunde 2 ekim alip sabahlara kadar ekip tekrar is basi yapiyolar. Baska bir arkadas daha yazmisti , bir yere ekime gitmis ama butun hemsireler sogukmus dediklerini yapmamis ve Doktor ile biraz aralarida soguktu sanirim hemsirelerin, belkide az para aliyolar bu yuzdende hemsireler iyi alim ve ekim yapmiyolar sonrada kabak bizlere patliyor.

Kusura bakma ama iyi bir sey olmasini istiyosak pahali olucak tabiki. Ama 40 yasima gelsem o kadarda iyi yere gitmek istemem. Kafamda siyah goruntu olsun diyip sac ektirenlerde var. Onlar oylede mutlu ama bazilari cok daha iyi ve kaliteli ekim istiyor ne yapalim. Onu isteyenlerde genellikle 20 ila 35 yas arasindakiler benim cikardigim ve bugune kadar konusup tecrube edindigim bilgiye gore.

Bu sadece Turkiyede ornek degil, avrupadada ayni her sey. En iyiler her zaman biraz pahali oluyor. Ama bizde pahaliliktan yana degiliyiz. Ne yapalim iste bi yandanda kullaniliyoruz. Yoksa bir gunde 3.000 euro degilde 500 euro bile yeter doktorlara. 30 gunde dunyanin parasi eder tabi zaten. Canadada 1 Grefti 15 $ dan ekiyor Alvi Armani. Adam Italyan zaten, Sac nakilinden sonra gene ilgileniyor VIP servisi bile var. Sana Her yil bakip ilaclari yolluyor hatta sana yeni imaj belirliyor ve sac renginden tut sac kesimine kadar bir suru alternatif sunuyor ve hangisini begendiysen bu tarz takil diyor bundan sonra.

Gecenlerde bi gazetede okudum bi Futbolcu vardi 250 bin euro odemisti sanirim sac ekimine buna ne dicez peki..
  • @hoca3443 : Arkadasim ilk once kendin mesaj yazdin sonra baska nickle girip yorum yapicaktin sanirim. Fakat sasirim ayni nickle cevap verdin. Bu ne demek oluyor bizi aptal yerinemi koydun bugune kadar sen..

hoca3443
    Er

Bugün; 23:25:39

merhabalar arkadaşlar.ben bildiklerimi yazayım dedim.çok karışmış insanlaın kafası.ilk önce yapacağınız içinize sinen güvendiğinizi hissettiğiniz yerde yaptırın işleminizi.bazı rakamlardan bahsedilmiş.ben ekimimi 2.500 tl ye yaptırdım ve gerçekten çok memnunum.önemli olan referanstır.bunları öğrenin kararınızı verin çok uygun ve çok iyi iş çıkaran yerler var.bakın ben ekim yaptırdıktan sonra düşünen bütün arkadaşlarım direk randevu alıp yaptırdılar.bu fiatlar ne öle.birde gene duyduğumu sölemek istiyorum arkadaşlar vucudun herhangi bir yerinden göğüs sakal sırt burdan alınan kökler hiç bir işe yaramıyor.kendi gözlerimle gördüm yanımda fiat önemli değil neyse yapalım dediler yapmayıp geri gönderdiler.para tuzağına düşmeyin.mantıklı düşünen her insan saç teli ile vucut kılının aynı olmadığını bilir.biraz mantık bunu çözer.minoksidil ile ilgili yazan arkadaş tamamen doğru sölemiş.ömür boyu bu tip
    spreyleri kullanamayız.kullandığımız süre içinde ince telli saçları kalınlaştırıp dolgun bir görüntü verir bıraktığınız anda eskisinden daha çabuk dökülür.iyi yapılan bir ekimde zaten ekilen saçlar çıkacaktır sonrasında bunları kullanmakta saçmalık.ben çok sık bakamıyorum buraya bir bakım dedim çok fazla yanlış bilgi var.çok abartı var.reklam panosu haline gelmiş gerçekten ekim yaptırmış insanlarla muatap olup gerçekleri öğrenin.kaç bin eurolardan bahsediliyor kolaymı bu kadar para kazanılıyor.hepinize iyi akşamlar

hoca3443
    Er

Bugün; 23:29:22

arkadaşım 1 ay sonra denize girebilirsin normalde ama bence hiç riske etme çünkü güneşten koruman gerekiyor.bir süre.bana sezonu kapat demişlerdi.deniz için değil güneş için.ben girmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janibol -- 11 Temmuz 2011; 23:49:47 >
  • Benim 6. ayım doldu arkadaşlar.şu an itibarıyla iyi. Çevremdeki arkadaşlarımdan da aldığım tepkiler olumlu. Ben hakan doğanay hocada yaptırmıştım. hakan hocaya bugun 6 aylık resimlerimi yolladım.Az önce mail atmış resimlerini internete ekledim diye (her türlü şekilde resimlerimi kullanma izni vermiştim )

Sonucu tam olarak alabilmemiz için 1.yılın dolması gerekiyormuş

bende o adresleri sizle paylaşmak istedim.bir çok önce sonrası örnekler var.

skydrive.live.com
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://skydrive.live.com/?cid=55637fd4eda25305&sc=photos&id=55637FD4EDA25305!194#

skydrive.live.com
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://skydrive.live.com/?cid=55637FD4EDA25305&id=55637FD4EDA25305!222

DeeP__...... nckli arkadaş, özelden mesaj atmışsın cevaplayamıyorum mesaja kapalı şeklinde uyarı veriyor.

drogba17 ekteki adreste benim de resimlerim var 6aylık ve 10 ünlük

iyi akşamlar herkese
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.