Şimdi Ara

En iyi rockcı Kaan tangözedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesi ve duruşu ile bundan bir 20 yıl sonra Türk Rock tarihinin en iyi 3 5 kişisi arasinda olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam rock müzik bile yapmıyor arabesk yapıyor resmen. araya bikaç power akor bikaç basit ve teknikten uzak solo... rock diye yediriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden daha guzel seni kendime sakladim helal olsun gibi rock tarihine yön vermis efsane parcalarin arabeskle alakasi yok %1000 rock

• Bi Teoman değil

• Biri Kaan Tangöze der diğeri Teoman...
    Mavi sakal,Buz,Sırmalı,Whisky,Kronik,Pilli bebek,Mor ve Ötesi,Sakin,Redd(son albüm hariç),Neyse(Favorim),Zardanadam vs. varken en iyisi duman,teoman demek saçma geliyor bana.Duman grubunun da,Teomanın da hakkını yemek istemem ama yazdığım grupların yanında rock yaptıkları bile söylenemez.

• O saydiklarinla kaan tangozeyi ayni cumlede kullanmak rock muzigine vede kaan tangozeye saygisizliktir hocam

• troll beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de emin oldum şu anda

• Dont feed trol

• roseria kullanıcısına yanıt
    Asıl Pilli Bebek ile kaan tangozeyi aynı cumlede kullanmak ayıptır. Turkiyenin en iyi grubu PilliBebek tir

• Bir liseli arkadaşımızın sınavlardan dolayı sıkılmasından dolayı açtığı troll bir konudur. Gülüp geçin.
  • aynennn
  • Kaan tangöze kim beyler?

Ya konuya direk daldım ama Kaan tangöze 20 yıl sonra Türk Rock tarihinin 3 5 kişi arasına girer demişsin kaan tangöze bu tarzla gittigi sürece 100 yıl geçsede 3,5 kişiden birisi olamaz.Ogün sanlısoy Şebnem ferahı bunları geçtim Tuncer tunceli Yavuz çetin Teoman Haluk levent barış Akarsu gibi adamlar varken kaan tangöze kim ki Rock starı olacak bir kaç tane akor basıyor bizimkilerde bayılıyorlar .Ya bu kadar sert çıkışmamın sebebide konu başlığı en iyi rockçı Kaan tangözedir abi bu ne böyle ya yazdığım isimleri tanımıyorsun yada makra yapma amaçlı açmışsındır bu konuyu.
  • kaan tangözeyi begenmeyip burada benide trol gösterenler ne dinliyor bi söylesinde hep birlikte gülelim
    O yukarıda yazdıklarını dinliyorum.Yabancı Rusty cooley malmsteen Parkway Drive Trivium Be`lakor Dream evil daha sayayımı . Birazdan herhalde tangöze ile Kurt Cobaini bir tutarsın.
  • Skylaas S kullanıcısına yanıt
    karsılastırılmaması gerekilen iki büyük üstad. kurt cobain kendini yeterince ispat etmiş dünyaca ünlü büyüğümüz . kaan tangöze ise türkiye'da grubuyla birlikte çok büyük başarılar elde etmiş ve belki de bir daha türkiye'de olmayacak başarılara imza atmış sesi muhteşem insan .
    Tamam sen devam et bu şekilde konu başlığınıda değiştirmelisin bilmeyen biri direk başlığı okuyupta yanlıgıya düşmesin .
  • Rockcı serpilden ötesi hikaye beyler..

• Gel de bunu metalcilere anlat. Onlara duman ismini söylesen hemen yerden yere vururlar.
    Ey METALCİLER DUMAN Grubu Türkiyenin en iyi rock grubudur. Kaan tangöze ise en iyi müzik adamıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.