arkadaslar uydu piyasasında yeniyim, hiç bilmem, yeni eve, yeni bir receiver alıcaz, next marka dusunuyoruz, lig tv için kart okuması kesin olsun, hard disk e falan gerek yok, 50-60 ytl daha ver , bence şu modeli al derseniz, tavsiyelerinize açığım, siz olsanız, şimdi yeni bir receiver alsanız, ne alırdınız? teşekkürler...
Dreamboxın kesenize uygun bir modelini almanızı öneririm..
Dreambox'ta olur next-9000 x-cam veya 2000 modelinide inceleyebilrsin.
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
Dreambox'ta olur next-9000 x-cam veya 2000 modelinide inceleyebilrsin.
alakaya bak çay demleyahu arkadaş nasıl oluyorda o adi next markasını dereambox gibi kaliteli cihazın yanına yazıyorsun pes yani,sana
next cx2000 bendede var lig tv smart kart uyumlu ve gayet kaliteli fiyat olarakta uçuk değil 160-170.YTL civarı hatta harici harddiskin veya usb flash diskin varsa kayıt bile yapabiliyosun bi bak bence senin için cx yeterli cıs derlerse alma
dreambox 500s, 264 ytl, bi de kart paylaşım hediye yazıyor, 1yıl, bu ne demek? ne hediyesi?
slm arkdaşlar bende uydu alıcısı alıcam, mağazalara gidiyorum özelliklerini soruyom uydu alıcıların. sonuç tam bir rezalet herkes farklı birşey söylüyor bilgileri hiç yok. özellikle de lig tv konusunda anlaşamıyorlar. normal kartlı uydu alıcısı alsam diyorum lig tv kartını taksam izleyebilirmiyim hayır diyor bir kısmı digiturk kutsunu alman gerek felan bir kısmı olur diyor. şuan kafamda next star cx 2000 modeli var 209 ytl. formlardan okudugum drambox daha iyi diyorlar hangisini alsam acaba,hangisiniz özellikleri iyi en önemlisi görüntü kalitesi.
209 lugu boşver, 2000 CIS SUPER PLUS 249, 40 ytl için degmez, bunu al bence, bende bunu dusunuyorum, lig tv de çalışır bunda herhalde, çünkü özelliklerinde, kart okuyucu giişi ve modül girişi demiş.
ya ben onuda anlamıyorum modul girişi ne işe yarıyor sadece kart girişi de olsa yetmezmi birde ben o modeli bulamadım nerden baktın teknosada felan yok
aman arkadaş nextden uzak durun rezil cihazlar,artık alınacak cihazlar belli(az paraya)seoul,redline,inpax ve yumatu next bunların hiç birinin kalitesinde degil.
Bende next'in cx 2000 modeli vardı, lig tv'de yaşamadığım sorun kalmadı.Her maçtan sonra yayın kesiliyodu ve gelmiyordu.Hep digitürke girmek zorunda kaldım.Sonunda digitürkün kendi cihazını verdiler bana ve bundan daha memnunum.Redline'nın bir modeli varmış, bütün şifreleri vs. kırıyormuş, otomatik güncellemesi falan varmış.Nekadar iyidir bilmiyorum, diğer arkadaşlar daha iyi bilir.
next 2000 serisi
quote:
Orjinalden alıntı: MrBrad
dreambox 500s, 264 ytl, bi de kart paylaşım hediye yazıyor, 1yıl, bu ne demek? ne hediyesi?
Hotbirdteki bazı kanalları 1 yıl boyunca server ücreti vermeden bedava izleyeceksiniz demek
SEOUL HIREMCO X3 varken fazlasına gerek yok.
CI Receiver (Hem modül hem kart girişli) Uydudan Güncellemeli USB'den HHD'e kayıt imkanı HD çıkışlı
Ben dün akşam Ankara Çukurambar Mavi Bilgisayar'dan Hiermco X3'ümü satın aldım. Axess karta 5 atksti 170 tl'ye aldım. Bunun yanısıra altın uçlu 2m HDMI kabloyu da 15 TLye aldım. Şuan kullanıyorum inanın bana mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Kayma titreme donma yok. Kayıt kalitesi kusursuz. Kurulum çok basit menüler kullanışlı. Uydudan güncelleme oldukça başarılı ve tüm kanallar açıldı. Ayrıca Kurulum yaparken ufak bir yardım almak için el kitapçığındaki yetkili servislerden birini aradığımda bana olan saygısı ve yardımseverliği ne kadar doğru bir seçim yaptığımın kanıtı oldu. Bir frekans bilgisi için aramıştım servis aynen şöyle dedi : "Lütfen bizi aramaktan çekinmeyin istediğiniz zaman arayın yardımcı olalım." Bu bile bana yeter. Bu arada HDMI görüntü kalitesi philips altın uçlu scarttan bariz çok daha farklı. Son olarak cihaz anakart dizgisi tasarımı dahil %100 Türk Malı piyasaki Çin mallarıyla karıştırmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: esnafim35
SEOUL HIREMCO X3 varken fazlasına gerek yok.
CI Receiver (Hem modül hem kart girişli) Uydudan Güncellemeli USB'den HHD'e kayıt imkanı HD çıkışlı
Ben dün akşam Ankara Çukurambar Mavi Bilgisayar'dan Hiermco X3'ümü satın aldım. Axess karta 5 atksti 170 tl'ye aldım. Bunun yanısıra altın uçlu 2m HDMI kabloyu da 15 TLye aldım. Şuan kullanıyorum inanın bana mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Kayma titreme donma yok. Kayıt kalitesi kusursuz. Kurulum çok basit menüler kullanışlı. Uydudan güncelleme oldukça başarılı ve tüm kanallar açıldı. Ayrıca Kurulum yaparken ufak bir yardım almak için el kitapçığındaki yetkili servislerden birini aradığımda bana olan saygısı ve yardımseverliği ne kadar doğru bir seçim yaptığımın kanıtı oldu. Bir frekans bilgisi için aramıştım servis aynen şöyle dedi : "Lütfen bizi aramaktan çekinmeyin istediğiniz zaman arayın yardımcı olalım." Bu bile bana yeter. Bu arada HDMI görüntü kalitesi philips altın uçlu scarttan bariz çok daha farklı. Son olarak cihaz anakart dizgisi tasarımı dahil %100 Türk Malı piyasaki Çin mallarıyla karıştırmayın.
selam ustam cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın fakat anlamadığım siz kullanıcımısınız yoksa servis veya elektronik tamir ustasımı veya cihazın fabrika personeli mi çünkü en alt satırda yazdığınız mantıklı gelmedi.''Son olarak cihaz anakart dizgisi tasarımı dahil %100 Türk Malı piyasadaki Çin mallarıyla karıştırmayın.'' siz %100 türk tasarımı olduğunu nerden okudunuz? ayrıca tasarım ve üretim arasındaki ince çizgiyi hatırlatmak isterim çünkü elektronik mühendisi iseniz sizde kendinizi digital uydu alıcısı yönünde geliştirdikten sonra anakart dizgi tasarımı yapabilirsiniz fakat unutmayınız ki hangi marka olursa olsun çin e endekslenmiş durumdayız dünyadaki en ucuz işcilik adamlarda onların eli değmeden 170 tl ye bugün uydu alıcısı alamazsınız. gönül ister ki herşeyiyle %100 türk malı ürünler kullanalım ama maalesef adamların 1 paket kondanstörü bizim 1 adet kondastörümüzle aynı fiyat.bu yazdıklarım ek bilgi amaçlıdır asıl konuya gelince: önereceğim cihazlar goldmaster ın topfield tabanlı cihazları(9400,55000,57000) next in bulabilirsen eski 2000 serisi cihazları sunny nin eski kaon taban veya en son çıkardığı 14000 serisi ben bunları tavsiye ederim sonuçta piyasada en bilinen ve en yaygın servisi olan ürünlerdir. dip not:evinizde 106 ekran veya üzeri lcd veya normal tv niz varsa kesinlikle goldmaster samsung tuner li cihazları tavsiye ederim görüntü kalitesi çok fark ediyor. iyi seyirler.
merhabalar,
tabiki seoul'da açlışmıyorum servisiyle ya da ticaretiyle de uzaktan yakından ilgim yok. ben ankara da özel bir firmada yazılım danışmanlıgı yapıyorum. o mesajımdaki dizgiylw ilgili yorumuma gelince bunla ilgili olarak o firmada muhendis olarak çalışan birisiyle bir uçak yolculugu esnasında tanıştım daha cihazdan haberim yok iken sohbet esnasında ögrendigim bir bilgiydi.
saygılarımla.
soul hiremco X2veya X3 tavsiyemdir.Ben epeyce araştırdım. aldım kullanıyorum.Fiyatı uygun. uydu guncellemsi var. kayıt özellıgı var. ister HDD ister flash kaydet. Program destegı var. servis iyi . daha ne olsunki.. selamlar
topfield ve kaon tabanlı cihazların önerebilecek birşeylerimi kaldı, onlar millatdan oönceye ait iyi nitelikli cihazlardı, şimdi gerek yok bu cihazları önermeye... receiverlar için yeni chipsetler yeni özellikler çıktı, ali chipsetin uydudan güncelleme desteği, hdmi giriş desteği, usb ile kayıt desteği gibi birçok yeni özellikler var
Ben de yeni hiremco x3 kullanıcısıyım.LG lh7000 lcd tv de kullanıyorum.Turksat ve lig tv maksatlı.Kullandığın kart cryptoworks ile şifreli ise 1 dakika bile düşünmene gerek yok,hiremco x3 al derim.Kart irdeto ise şifreyi
çözemez.
Sd yayınlarda hdmi üzerinden bağlı ve scarta göre çok ciddi görüntü farkı var.Vazgeçtim şifre çözmesini falan,sd yayınlardaki marifeti bile hiremco x3 almaya yeter.