Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede en ii ((bana göre)) ceza dır...dışarda dr.dre,eminem dir daha var da...aslında bana göre eminem eşi benzeri olmayan bi rapçi her tarz a ayak uydurabiliyo müthiş bi adam bence dünyaya bi daha gelmicek tarzda bi herif
  • quote:

Orjinalden alıntı: baatil_rhyme

BİDE SU VAR BAZI RAP DEN ANLAMAYAN KİŞİLER RAP İ DİGER KATAGORİLERLE KARISTIRIO ARKADASLAR RAP POP GİBİ DEİLDİR DİNLEDİKCE CÖZERSİN COGUNUZUN CEZA DİNLEMESİNİN SEBEBİ TANINMIS OLMASI MEDYATİK OLMASI CASHFLOW A GELİNCE NEDEN KARDESIM Bİ TEK HAYATA KÜSTÜM İCİN GÜZEL DİOSUN VE HEMEN NOT VERİOSUN CASHFLOW U SEVERİM AMA YAPTIGIN YANLIS SEN DEMEKKİ RAP TAN FELAN ANLAMIOSUN TEK Bİ SARKIYLA KARAR VEREMEZSIN HAKSIZLIK EDEMEZSIN SAGOPAYLA BOY ÖLCÜSTÜREMEM HİC BİRİNİ (RAP Bİ HASTALIKTIR ASK TIR BU YOLA GİRERKEN KENDİNE Bİ YOLDAS SECERSİN ODUR SENİ YANSITAN ONUNLA DEVAM EDERSİN ) CEZA DİNLEYENLERE SORUORUM KAC TANE NİZ CEZA HAKKINDA NELER BİLİO DEMEK İSTEDİGİM CEZA KÖTÜ DEMİYORUM AMA HAKKINDA NELER BİLİNUZ MESELA BEN SAGOPA SEVİYORUM SAVUNUYORUM BEN NE BİLİYORUM SAGOPA HAKKINDA EGER BUNUN PESİNDEN GİDERSEM ASK TIR BU DİGERİ İSE ÖZENTİDİR BASKA HİC BİŞİ DEİL ANLAYANLAR BİLİOKİ KİM NE DERSE DESİN KİMSE SAGOPA GİBİ OLAMAZ EGER AKSİNİ İDDİA EDEN VAR SA HİC TARTISMAYA GİRMEM ACSIN Bİ SAGOPA İKİ CEZA DİNLESİN...

SAGOPAAAAAA

nasıl sago bi aşksa tutkuysa ceza benim için bi tutku ilk ceza yı dinledim EWET sagopa kajmer çok ii adam ceza da ööle zaten sizin gibiler yüzünden Türkçe rap buralara geldi siz hep onları karşılaştırdınız. sadece sagoyu sevenler için söölemiyorum cezayı seven gruptanda bööle yapanlar oldu. onlar ne kadar bunu istemeselerde siz bunu yaptınız... insanlar cezacı sagocu diye bölündü bu bana çok salakça geliyodu çünkü bu iki adam kendilerini kanıtlamış Türkiyenin en ii rapçileri... onlar küsken ben her 2sinide dinledim, ayrım yapmadan, ben ceza yı biraz daha fazla seviyorum ama bu demek değildirki sagodan nefret ediyorum benim yunus özyavuz a sonsuz saygım var... artık barıştılar bu saatten sonrada onları karşılastırmak çok aptalca ben onlardan bi şarkı bekliyorum... bunu yazarken neyim varkiyi dinliyorum bunun gibi bi eser daha bekliyorum... zaten ceza yla ilk karşılaştığım partide ona bunu söylicem...BABYLON

• kardes sen bi daha oku bidaha cevapla olurmu....ben ceza kötü demiyorum onu dinlemeyinde demiyorum sen sacmaladın iyice girisinle sonuc farklı zaten ben isteyen istedigini dinler diyorum ve kişisel konusuorum anlasılıoki 'barıs degil savasla sahneye gelmek istiyosun'sözlerine dikkat et olurmu kardesim....ben ceza yı sevmiyorum derken kişiligi hakkında bişi demedim sadece dinlemiyorum ve buda seni alakadar etmez forumda bi konu acılmıs cvp yazdım o kadar herkez kendi fikrini yazıo...(BENCE EN İYİ RAP Cİ SAGO)BAK ANLAMAYANLARA TEKRAR SÖLÜYORUM CEZA İLE KARSI KARSIYA GETİRMEK DEGİL SANA GÖRE CEZADIR BANA GÖRE SAGO OKİ.KONUYU BASKA YÖNLERE CEKMEYELİM LÜTFEN SALDIRGAN OLMAK YAKISMIO SİZLERE....EGER MUTLU OLCAKSAN TAMAM TÜRKCE RAP BENİM YÜZÜMDEN BU DURUMLARA GELDİ BEN ENGELLEDİM HERSEYİ TAMAMMI KARDESİM TEK SORUMLU BENİM
  • Tabiki Eminem

Baska laf yoq...
  • SAGOPA KAJMER
  • en büyük tupac
    manero seni ...
  • dostum sorun nedir. ben burda 2pac desteklediğimi söyledim.
    quote:

Orjinalden alıntı: thugtupac

en büyük tupac
    manero seni ...
  • artık şu ceza sagopa tartışmasına son verin adamlar işlerini en iyi şekilde yapıyorlar. BEN ikisinide dinlerim ikisinide hoşlanarak dinlerim. İkisi arasında bir kıyaslama yapmam çünkü bu işin piri bunlar. Zaten aralarındaki kavgada tatlıya bağlandı yakında düet yapacaklar. Zaten Neyim Var ki yi dinleyenler ikisinin kıyaslamasını yapmak istemez çünkü o şarkıda ikisinin sözlerini ayrıp dinleseniz bi anlamı kalmaz bence ikiside süper.

Benim kişiliğim bakımında Sagopa bana daha yakın geliyor ama Ceza'yı da sık sık dinlerim o da en az Sago kadar iyi.
  • arkadaşlar türkiyede rap yokken CARTEL ERCİ-E KARAKAN bunlar vardı ve mükemmel şarkıları var ben hala dinlerim rapta klasik olmuş isimler bunlar keşke yeni albümler çıkarsalar.

fakat şu anda en iyisi sagopa kajmer

Yakalarsam şıkıdım şıkdım kırıcam zincirlerini sonra sende tutuklu kalıcam inadına nereni nereni delik deşik edeyim sen seç seni anan benim için doğurdu bende seni ....... için geldim buralara
  • Sagopa Kajmer

Başka söze gerek yok cezayi sagopa büyüttü ceza para kırmak için kendi grubundan bile ayrıldı
  • herkes eşit en ii mc ceza en ii sözü yazan sago bu adamlar birleşnce eserler ortaya çıkıyo (neyim varki)

bende fena rapçi sayılmam

eXelans

EVLİYA-I_RAP
  • türk olarak tabi bunlar yabancı sorarsanız bence eminem eşi yok...tabi bi tek eminem değil 2pac dr.dre

50 cent
  • cash flow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 26 Temmuz 2006; 10:09:02 >
  • Sagopa Kajmer dj miccheck
  • 1)Sagopa Kajmer
    2)Ceza
    3)Cash Flow
    4)Dr.fucks
  • tabikki SAqO adam sanki bi rapci deil bi edebiyatcı,1 felsefeci. o kadar sözleri nasıl yazıo ki??
  • bence en iyi rapçı S-A-G-O-P-A K-A-J-M-E-R feat. K-O-L-E-R-A
  • [simage][/simage]C:\Documents and Settings\user\Belgelerim\rESiMm\Sagopa Kajmer.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

ben 13 yaşındayım,

ingilizceyi anadilim gibi bilmiyorum ama yinede anlıyorum...
    Helal olsun ne diyim

aslında tabikide SAgopa ceza yok işte ayben sahtiyan falan onlarında rapine saygı duyuyorum ama onlar rapi cümleleri ararda hızlı söylemek sanıyolar heralde...

aybenini bir şarkısını dinledim 3 tane cümleyi hızlı ca söyleyip tekrarlıyo yok işte ben süperim bende korkun

ceza bi şarkısında ise mamini mamini mamını bu neki cezanın rapi anlayışı bana uymuyoo

sagopa dedikde raffineyide unutmamak lazım bide bayan mclerde ise kolera

• TABİKİDE SAGOPA KAJMER ( KUVVET MİRA )
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.