Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tupaca bugune kadar hiç Laf soLemedim soLetmedim de , sagoyada aynı şekilde ama değinmek istediğim konu şu..

Sago ne yapmış dedin...

Sago Her Şarkısında birŞeye değiniyor.. Duymak ve dinLemek farkLı şeyLerdir...

Tupac Çoğu Şarkısında East side e LAf atıyor hatta oLumune

Nu-Mixx Klazzics Albümdeki - Hit Em Up Şarkısı nedne oLmuştur...

Bilgi PayLaşmak guseL şeydir..
  • doğru söylüyosun duymak ayrı dinlemek ayrı

2pacın şarkılarını duymuşsun ama dinlememişsin 2pac çoğu şarkısında insanlara bişiler verio doğru şöylüyosun herşarkısında

bahsedio ama tümüyle kapsamak yanlış olur örneğin 2pacın baby don't cry die bişarkısı var türkçesine baktığında mantıklı ve

güsel öğütler sözler vs. şeyler söylüyo bu sadece bi şarkısıyla sınırlı diil daha çok şarkısında verio ama sadece ALABİLENE

malesef sago ne verio allah aşkına ya anlamıorum sizi bana çok saçma gelio sözleri ders verebiliceği insanlara bişi verebileceği

şarkıları Y.O.K.

sonuna kadar 2pac amaru shakur

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

• Azuhaha KiminLE konushdugunun farkında değilsin [8D..

VE cidden boş saçma s...ak konusuosun... NME soyLediğimi kendin de biLmiyuosun..
  • sagopa FARS DİLİ EDEBİYATI okudu yaw bura çok karışık bende çok yeniyim hatalarım olrsa afedersiniz şimdiden
  • böyle sansasyon yaratacak topicler açıyosunuz sonra gereksiz tartışmalar çıkıyor ama bence
    Türkiyede en iyi Ceza var, ses kalitesi açısından, orjinallik açısından, lirik açısından.. Zaten kendide baya önem veriyo bu konulara.
    Underground denirse, AKo, yunus EMre, Canka, Mic Rap, Frekans gibi isimler söylerim..

Sagopa da var tabi ama tarzı Rap gibi gelmemeye başladı Kafile'den sonra. Çok çok güzel ama ne biliyim o nakaratlar sanki başka bi tarz gibi, o kendi kulvarında bence.. Zaten biraz yavaş okuyo, ve parçalarında full back var, mesela Ceza vs. de o yok. Sadece sonlarda vurgulu olsun diye konuluyor backler ama, sagopada gerçekten parçanın tamamında back oluyor bazen. Bunu en basitinden bozuk bi kulaklıkla anlayabilirsiniz. Bazı kulaklıklar bozuluyo, sadece backleri veriyor. :) kendimden biliyorum. yada hoparlörünüzün kablosunun ucunu hafif çıkartın anlarsınız. Zaten programlar var bunlara bakmak için. Audition da VOcal out yaparsanızda anlarsınız. Yani ben Sagopa'yı seviyorum ama yapmacık geliyor, kolaylaştırılmış rap.. ne diyim güzel ama benlik değil. Belkide bu yüzden çok seviliyor ama daha çok uğraş veren Mc ler benim için önde gelir kaliteliyse. Ayrıca nergis doğru söylüyor bi konuda Sagopa'nın sözlerinde bazen anlam bile çıkarılamıyor. Şimdi diyeceksiniz salaksın anlamıyosun. Ama onun gibi herkes Fars dili edebiyatı okumadı. Sözlerini standart bi seviyede yazmalı ve anlamlı olmalı biraz. Mesela ben baytar parçasındaki nakaratı pek anlayamadım şahsen. O kadar şey düşündüm. Ama bazende Bağdat gibi parçaları oluyor. Oda çok az..

Dünyada ise Canibus bence en iyilerden, assassin var, method man sonra four horsemen(yine canibus,killah priest fln), eminem de iyi bence..busdriver,play-n-skillz,down low var ayrıca. Ben ağırlıklı east dinlediğim için west saymadım isim pek, ama onlarda iyidir kalitelidir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 14 Ağustos 2006; 3:46:58 >

• Bu arada arkadaşlar Ankara Underground'dan AKO, Mahşerde Bilge parçasına profesyonel bir klip çekti, YouTube'a attım izlemek isteyenler izlesin. Yorum da yaparsanız sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=fvpkIMRqOhM
  • En iyi rapper tabikine okudugu FARS dili Edebiyatını en iyi şekilde kullanan beathleri ile en uyumlu şarkıları yapan ve bence iyi Mc olan SAGOPA KAJMER dir....
    http://www.youtube.com/watch?v=V6QPAKI0BFU

AYrıca SAgonun İzinden giden RAffine de çok iyi...

Sagopa kajmer kadar iyi olmasada CAsh FLow ;) da baya iyi ...

yeni çıkan PİT10 una dinleye biliriz :http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM&

• quote:

Orjinalden alıntı: _MontaNa_

En iyi rapper tabikine okudugu FARS dili Edebiyatını en iyi şekilde kullanan beathleri ile en uyumlu şarkıları yapan ve bence iyi Mc olan SAGOPA KAJMER dir....

yeni çıkan PİT10 una dinleye biliriz :http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM&

sagonun söz yazmasına bi sözüm yok gerçekten hakkını veriyo ama playback yapıo mc olarak çok ii değil aslında ama Türkiyede ki en ii rapper bence Türkiyeedeki en ii mc Ceza olabilir , ya da Cash Flow...RESPECT

• quote:

Orjinalden alıntı: enTURKteynment

quote:

En iyi rapper tabikine okudugu FARS dili Edebiyatını en iyi şekilde kullanan beathleri ile en uyumlu şarkıları yapan ve bence iyi Mc olan SAGOPA KAJMER dir....

sagonun söz yazmasına bi sözüm yok gerçekten hakkını veriyo ama playback yapıo mc olarak çok ii değil aslında ama Türkiyede ki en ii rapper bence Türkiyeedeki en ii mc Ceza olabilir , ya da Cash Flow...RESPECT

Pit10 a bayılıyorum

• quote:

quote:

Sago ve Playback nerde izLedin

• quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

Azuhaha KiminLE konushdugunun farkında değilsin [8D..

VE cidden boş saçma s...ak konusuosun... NME soyLediğimi kendin de biLmiyuosun..

çok komiksin ya bu dünyada en rapçi 2pac amaru shakurdur o kadar boş

konuşan sensin sagopa 96dan beri var diosun ama dikkat etmiosunki 2pac

daha önceleride vardı artık tartışmayı keselim boşkoy herşeyi ama şunu

artık kabullen bu dünyaya bi tupac daha gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2pac_nergis

quote:

Azuhaha KiminLE konushdugunun farkında değilsin [8D..

çok komiksin ya bu dünyada en rapçi 2pac amaru shakurdur o kadar boş

konuşan sensin sagopa 96dan beri var diosun ama dikkat etmiosunki 2pac

daha önceleride vardı artık tartışmayı keselim boşkoy herşeyi ama şunu

artık kabullen bu dünyaya bi tupac daha gelmez

ya sen safmısın onu anLamadım ben!

Ben sana demiyorum ki Sago Tupacdan iyi...

Diyorumki.. En iyi yabancı RApper Tuapcsa En iyi Tr RApper da Sagodur bu bnoyLe.. He geneL kLasman oLArak bakarsan..

Tupac dan iyisi yo kgelmedi geLemzde... sen safmısın kendi Kendine Polemik ayratıosun uyuz oldum!

• Türkiye'nin en iyi rapçisi Ceza'dır. Daha sonra Fuat bu kesin.
    Ceza zaten aşmış Rapin piri olmuş bu tartışılmaz.

Ceza en son olarak Avrupa'nın en büyük hiphop organizasyonu Splash'a headliner olarak katıldı.

Ve gelecek ay Jayz İstanbul'a geldiğinde Jayz nin hemen öncesinde Ceza gene şovunu gösterecek.
    Artık Ceza feat. Jayz gelirse şaşmamak lazım yani

Ko

Gelelim boş adamlara..

Sagopa nın en iyi olması için bilmemkaç fırın ekmek yemesi lazımki konserlerde playback yapmasın.
    Ayrıca Dmx,Dr.dre,2pac dinlemeyin diyo ama kendi onların şarkısını çalıp aynısını yapıyo üretken oluyo varmı böyle birşey yaa..

Alın kanıtı abi dinleyin gelin hatalıysam söyleyin

Dmx- Who We be
    Sagopa K.- 56 Denklemli Intro

Buna resmen çalma denir.Kim ne derse desin.

Yeni şarkılarıda zaten pop rap karışımı birşey kendi fanları bile yeni şarkılarını beğenmiyor..Rapten çok herşeye benziyor yani

• ankara
    quote:

quote:

quote:

Sago ve Playback nerde izLedin

ankara konseri zaten ceza disslerinde ona karşı playback yapmasını koz olarak kullandıydı bi ara

• quote:

Orjinalden alıntı: CEZACI

Türkiye'nin en iyi rapçisi Ceza'dır. Daha sonra Fuat bu kesin.
    Ceza zaten aşmış Rapin piri olmuş bu tartışılmaz.

Ceza en son olarak Avrupa'nın en büyük hiphop organizasyonu Splash'a headliner olarak katıldı.

Ve gelecek ay Jayz İstanbul'a geldiğinde Jayz nin hemen öncesinde Ceza gene şovunu gösterecek.
    Artık Ceza feat. Jayz gelirse şaşmamak lazım yani

Ko

Gelelim boş adamlara..

Sagopa nın en iyi olması için bilmemkaç fırın ekmek yemesi lazımki konserlerde playback yapmasın.
    Ayrıca Dmx,Dr.dre,2pac dinlemeyin diyo ama kendi onların şarkısını çalıp aynısını yapıyo üretken oluyo varmı böyle birşey yaa..

Alın kanıtı abi dinleyin gelin hatalıysam söyleyin

Dmx- Who We be
    Sagopa K.- 56 Denklemli Intro

Buna resmen çalma denir.Kim ne derse desin.

Yeni şarkılarıda zaten pop rap karışımı birşey kendi fanları bile yeni şarkılarını beğenmiyor..Rapten çok herşeye benziyor yani

olsun sen genede sagoyu bu kadar kötüleme bende ceza yı daha çok seviyorum ama 2si bi araya gelince dinlemeye doyamıyoruz ceza da iyi sago da düşüncelerine saygım var

• enTURKteynment, sen hâlâ imzanı düzeltmedin mi? namiç ne?
  • Ceza yı sevmen veya sevmemen beni ilgilendirmez Entürkteyment.
    Ben en iyi rapçiyi kanıtlarıyla sunuyorum size..
  • Fuat Ergin diyorum ama ben ztn fuat fanı olduum için pek elleşmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZACI

Ceza yı sevmen veya sevmemen beni ilgilendirmez Entürkteyment.
    Ben en iyi rapçiyi kanıtlarıyla sunuyorum size..

haklısın
  • Ceza

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.