Gökay saana harbiden ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ yani TUPAC AMARU SHAKUR u nasıl yeni duyarsın bu bir efsanenin adı beyler burda ne kadar 2Pac sever varsa tepkisi koymalı bence 2Pac ı sevcmeynlere hatta tanımayanlara bu ne yaaa EN İYİ RAPÇI diye bi başlık açılıyo 2Pac kim deniyo kardeşim kim biliyomusun?? Bu vaşlığın cevabı yani gelmiş geçmiş gelecek gidecek en iyi rap çi o bir efsane !!!
Lütfen rap dinliyorsanız biraz araştırarak dinleyin derim ben yok 50 Cent miş Cezay mış geçin bunları tamam iyi olabilirler ama en iyi göstermek çok saçma 2pac4ever sana katılıyorum dostum
Evet bakalım cevabnıız ne olacak lütdfen düşünerek yazarsıanız sevinirm !!!
Yabancı: 2Pac Yerli : Sagopa Kajmer
i$te en iyi rapçiler bunlardır. ba$ka tanımam
şu ana kadar severek dinlediğim ve bana göre en ii rapçi bizm karanlıklar içinde mum yakan sago abimiz karamsar rapçimiz tabeki
SAGOPA KAJMER sonuna kadar !!!
e abiler sagopa kajmer çoğunlukta görünüyo(tabiki yane)
en iyi rapçi ölü rapçidir
quote:
Orjinalden alıntı: R_D_N
Yani Tupac diyosun
quote:
Orjinalden alıntı: bLaZe1990
quote:
Orjinalden alıntı: R_D_N
Yani Tupac diyosun
aynen
beyler en iyi rapçi sagopa bece ceza da olabilir yada ikiside
tabi türkiyede
Bence en iyisi CEZA. Ama Cash Flow-Hayata Küstüm şarkısı nedeniyle Cash Flow u da baya beğeniyom CEZA ile CASH FLOW bence
arkadaslar ben acıkcası cashflow ile basladım ilk,rap in ne oldunu bilmiodum bile o sıralarda sagopa yı buldum sanki kendimi bulmus gibi oldum su anda gece gündür sadece sagopa dinliorum tam 1.5 yıl oldu ceza ya ve dinleyenlerine de saygılı olmak lazım ama ben sevmiorum sevdigim rap ciler de var ama ben sahsen ceza yı sevmem dinlemem kim neyi severse onu dinler dinleyenler de kimin iyi oldugunu bilir.Bu yazılan sözlerde acık acık ortada CEKEMEYENLER BECEREBİLDİKLERİ KADAR DİSS YAPMAYA DEVAM ETSİN NASILSA CEVAPSIZ KALMICAZZ ( HERSEY ORTADA SENİ SEVİYORUZ SAGOPA )
BİDE SU VAR BAZI RAP DEN ANLAMAYAN KİŞİLER RAP İ DİGER KATAGORİLERLE KARISTIRIO ARKADASLAR RAP POP GİBİ DEİLDİR DİNLEDİKCE CÖZERSİN COGUNUZUN CEZA DİNLEMESİNİN SEBEBİ TANINMIS OLMASI MEDYATİK OLMASI CASHFLOW A GELİNCE NEDEN KARDESIM Bİ TEK HAYATA KÜSTÜM İCİN GÜZEL DİOSUN VE HEMEN NOT VERİOSUN CASHFLOW U SEVERİM AMA YAPTIGIN YANLIS SEN DEMEKKİ RAP TAN FELAN ANLAMIOSUN TEK Bİ SARKIYLA KARAR VEREMEZSIN HAKSIZLIK EDEMEZSIN SAGOPAYLA BOY ÖLCÜSTÜREMEM HİC BİRİNİ (RAP Bİ HASTALIKTIR ASK TIR BU YOLA GİRERKEN KENDİNE Bİ YOLDAS SECERSİN ODUR SENİ YANSITAN ONUNLA DEVAM EDERSİN ) CEZA DİNLEYENLERE SORUORUM KAC TANE NİZ CEZA HAKKINDA NELER BİLİO DEMEK İSTEDİGİM CEZA KÖTÜ DEMİYORUM AMA HAKKINDA NELER BİLİNUZ MESELA BEN SAGOPA SEVİYORUM SAVUNUYORUM BEN NE BİLİYORUM SAGOPA HAKKINDA EGER BUNUN PESİNDEN GİDERSEM ASK TIR BU DİGERİ İSE ÖZENTİDİR BASKA HİC BİŞİ DEİL ANLAYANLAR BİLİOKİ KİM NE DERSE DESİN KİMSE SAGOPA GİBİ OLAMAZ EGER AKSİNİ İDDİA EDEN VAR SA HİC TARTISMAYA GİRMEM ACSIN Bİ SAGOPA İKİ CEZA DİNLESİN...
SAGOPAAAAAA
NEDEN KÖTÜ Bİ ANINIZMI VAR RAP CİLERLE DİNLEMİCEK DİNLEMEZ...