Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kedi sizi dinlemiş bi bok sanmış
    Kajmeri dinlemiş ÖLMÜŞ(miyavv ayyayaayy) :D

ve tabiki 2PaC Amaru Shakur
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKaY!!

bu arada dj de söyleyebilirsiniz

haaaa öyle desene o zaman Dj akman

başka adam tanımam adam bir numara

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 11 Ağustos 2013; 5:13:55 >
  • ciddi değildim

o adamı dinlemedim hakkında yorum yapamam
  • biziz işte ne gerek var ceza ya sagoya SECA BURADA DURURKEN RAP BEY SECA RAP 34TR FORVER TURKİSH RAP NEW GOLDEN FLEX STYLE YAKINDA HERKEZ GÖRECEK RAP NASIL OLDUĞUNU DEVİR ATLATICAM BUUNLARA HENDEK DİYEE AZ KALDIII YAKINDA HERKEZ GÖRECEK BİZ KİMİZ ...
  • ceza sadece bi çocuk

Sago nun üstüne tanımam
  • Tupac Shakur
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 11 Ağustos 2013; 5:14:09 >
  • TuPac Amaru Shakur
    adam tam efsane yaa...
  • sagopa kajmer tabiki hiç bi zaman kararım deişmeyecek her zaman sagopa kajmer
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 11 Ağustos 2013; 5:14:18 >
  • umarım cezanın bir konser sonrası sagoya ne dediğini bilip ondan sınra konusuyorsunuzdur.
  • BU SİTEDE BİR ER OLABİLİRİM AMA GERÇEK HAYATTA TECRÜBELİ Bİ RAPÇİYİM VE BU SİTEDE RAPTEN ANLAMADAN KONUSAN COK VAR CEZA BİR KONSER SONRASI SAGOYA "SENİN BEN ALLAHINI S...M DEDİ" BU CEZANIN KİŞİLİKSİZLİĞİNİ GÖSTERİR.KOTU Bİ RAPÇİ OLSUĞUNU DEĞİL
  • BEN DE BİR SAGO HAYRANIYIM SAGONUN ALTYAPILARINI ÖVÜYOSUNUZ PEKİ SAGONUNDA ALT YAPI ÇALDIĞINI BİLİYOMUSUNUZ?
    quote:

• reos katılıyorum sana hatta fuchs u satmadan önce ceza derdim ama şimdi kankalarını satan bi hiçe en iyi diyemem SAGOPA KAJMER pesimist rap ve KOLERA(biraz)......gerisi fasa fiso
  • söylemeyi unuttum dinine küfür eden adam bir .........dir.flex olcam diye rezil etti kendini,arkadaşını sattı yaw bunlara ve bu gibilerine yağmurlu hava da su verilmemeli ama ne yaparsın.......
  • valla ben ceza derim sagopada dinlerim ama fuatın sesi canlıda berbat gözleride şaş oluyo
  • arkadaşlar hala aranızda dj akmana raper diyen varmı yyaaa bu kadar olur adam piskolara hitab ediyo bence
  • abi adam kimi sattı satmadı mesele değil önemli olan iyi olması yani kişisel yaşamı seni ilgilendirmezki yaptığı rap iyi ise kişiliği nasıl olursa olsun iyidir bence 1 ceza ki daha çok dinleyeni var 2 sagopa az öncede dediğim gibi fuatı adam yerinede komam
  • analyse sana katılıyorum abi adam kimi sattı satmadı mesele değil önemli olan iyi olması yani kişisel yaşamı seni ilgilendirmezki yaptığı rap iyi ise kişiliği nasıl olursa olsun iyidir bence 1 ceza ki daha çok dinleyeni var 2 sagopa az öncede dediğim gibi fuatı adam yerinede komam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.