Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helloween

en hızlı konuşabilen en iyi rapçidir

sırf post kasmak için heryere yazıp durma..bilmediğin şeylere yorum yazma..
  • kesin kavgayı

forever PaC
  • atmosphere parçaları güzeldir
  • 2pac
  • ceza & sagobundan büyük rapçı yok...
  • sago
  • trçe rap diyosak 4ever sago yabancılardan favorim ise EmineM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 8 Kasım 2006; 18:52:15 >
  • SiRmC Sagopa Ceza Cashflow Ayben Fuat vs.vs.vs....Rap bir müzik değildir...Rap bir yaşam türüdür...!!!

Bence SiRmC ve Ceza en iyileri Cashflow ve diğerlerini kenara atmayın

(Djakman) diyenler varsa aranızda o rapçi değil...O tam bir ibn* töbe töbe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbistanlibaris -- 17 Kasım 2006; 16:18:19 >
  • B2K tek geçerim
  • bana görede cash flow ve son nefes
  • 4EVER SAGOPA KAJMER...
  • Sagopa , fuat hatta ceza ya iyi rapçi diyenlere gülüyorum...aralarında kötünün iyisi ceza birtek gerisinin zaten sesleri rap e uygun değil...ton yok...sıradan sesler...

Rap Müziğin Tanrısı TUPAC AMARU SHAKUR dur...siz en iyiyi değil ikinciyi tartışın bence...bırakanların içinde Dre devam edenlerin içinde The Game diyorum...ve de saygılarımı sunuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Sagopa , fuat hatta ceza ya iyi rapçi diyenlere gülüyorum...aralarında kötünün iyisi ceza birtek gerisinin zaten sesleri rap e uygun değil...ton yok...sıradan sesler...

Rap Müziğin Tanrısı TUPAC AMARU SHAKUR dur...siz en iyiyi değil ikinciyi tartışın bence...bırakanların içinde Dre devam edenlerin içinde The Game diyorum...ve de saygılarımı sunuyorum..

Türkiyede en çok tutulan (rep alanında=) Sagopa ve Ceza...Fuat biraz sönük kalıyor.Rap denildiğinde akla ilk gelen ceza peki neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbistanlibaris -- 24 Kasım 2006; 19:55:46 >
  • TupacAmaruShakurMakaveLi.!.(efsane ötesi bişi bu)tek gerçek,üstad,adamım,kral,majesteleri.!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUnitGirl

quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

beyler sorumu be en iiyi THE GAME"

west side ın en iyi deil bence tek temsilcisi diğerler o club senin o marina benim gezerken game işini yapiy parçalarinda amerikanin yoksul yüzünü gösteriyor

Hahah. Millet clup clup gezerken The Game de striptizcilik yapiyordu. Ne zaman adam oldu da en iyi rapci unvanini kazandi? Mobb Deep rap yaparken Game soyunarak kadinlari eglendiriyordu. + 50 Cent adam etti pici, yoksa bir hicti. Ayrica G-Unit ten atilarak ta hayatinin hatasini yapti. Kendini durmadan patron havalarinda görme hayali yuzunden simdi "SAYGI BEKLIYORUM,BU ALBUMDE DE ISTEDIGIM SAYGIYI GOREMEZSEM RAPI BIRAKIRIM" diye uyduruk aciklamalarda bulunuyor. Siz de en iyi rapper o diyorsunuz..

quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry
    ayrica 50 ye diss lerle werdiği ayarlarida unutmayalim

50 ye attigi disslerin cevabini da unutmayalim lütfen. The GAYme ' e atilan disslerden 3-4 mixtape olustu. En son da herkesin Game e saydirdiği ve onun cevaplara yetişemediği Dj Whoo Kid Mixtape 24, Hate It Or Love It' i de dinlemeni tavsiye ederim.

naptın sen olum the game....The game'i the game yapan 50 değil dre'Dir....50'nin şarkılarınıda şarkı yapan dre ve em'dir...

• G-unit girl müdür nedir abi çok kasıosun yaa 50'yi insanlara yamayarak nereye kadar

En i rapçi yerinde bile herkese cevap vermeye çalışıosun tek yaptığın şey 50yi herkese ii göstermek başka yaptığın bişi yok başlığa tekrar bak sora yorum yap bi kere göremedim en ii rapçi şudur dediğini..

for ever PaC
  • turkiye de İSMAİL YK GİBİ ADAMLAR BİLE RAP SÖYLEMEYE ÇALIŞIRKEN....

YURDUMUN RAPÇISI NE YAPACAK BİLMİYORUM...

AMA CEZA SAGOPA KAJMER

bu ülkede rap bayragını dim dik tasıyan adamlar.....

dünya ya bakarsak

eminem her zaman oldugu gibi 1 numara..
  • 50 cent pabucumun rapcisi yaa

en basit krolar dinliyorlar adamı...

sebebi de soundlarında aşırı yüksek derece bass boot olması....

• Mt(sagopa), Deka ve ceza
  • Doğal olarak herkes farklı açılardan kendi beğenilerine göre isim vermiş.
    Ancak Türkçe rap yapan biriyle Amerikalıları kıyaslamak elma ile armut hesabına döner,çünkü rapte dil çok şeyi değiştirir.
    Bence en iyi değil de mesela freestylda en iyi,undergroundda en iyi,featlarda en iyi,gangstada en iyi,piyasa rapta en iyi,yerli rapteen iyi gibi ayrımlar yapmak lazım,yani Sagopa ve 50 Cent aynı kefeye konamaz ki ne alakaları var!
    Bana sorarsanız ise beğendiklerim 2Pac,Dre,Ice Cube,50 Cent,Eminem,Obie Trice,Proof(My Condolonces),Fat Joe,Biggy,Snoop Dogg, Jadakiss(nedense kimse beğenmez),DMX,Ja Rule,Ludacris,Nas,Method Man,Akon(biliyorum rapper değil ama Ghetto Gospel çok iyiydi birde gangstadır 3 yıl yatmışlığı var)yerlilerden Karakan artık müzik yapmıyorlar ama ben çok severdim bir de ceza değil ama kızkardeşi Ayben iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.