Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tupac gibi Biggie gibi rapin efsaneleri dururken siz hala ceza diyorsunuz adamın ne sölediği bile anlaşılmıor lütfen arkadaşlar yapmayın yaw tabii ki tupac bir numara
  • tamam 2pac efsanedir, iyi müzik yapıyodur ve hiphop'un gelişiminde büyük katıkısı vardır. ama kesinlikle en iyi rapci değildir - 2pac dan daha iyi rap yapan birsürü kişi var.

ayrıca arkadaş 2pac compton dah dır diyor, sakın dre olmasın o ? pac nezamandan veri compton dan ?
  • Arkdş compton rapper ı anlmnda kullndı gbi geldi bna kndisi ztn new yorkludr..Bna Tupac tn daa ii bi rapçi söleyeblr misn nedenyle beraber???2pac en iisdir ve bunu dünya kabullnmşkn hatta snn daa ii die düşündüün rapper lar bile kabullnmşkn bunu sölemn saçma olmuo mu birz??...
  • Ya bazilarina gore olabilir baskasi outlawsinan kardesim ama benim gibi senin gibi ve birsuru tupac hayrani biliyor ki tupac en iyi dir ve bu yuzden bosuna kafa yorma baskalarinla sen tupac in en iyi oldunu biliyorsun ya o sana yeter bence bena yetii gibi o 1 numara dir
  • miraç taha,sago,cash flow(çağdaş),ender,
    cezayı yazmıyorum yazdıklarıyla ters düştüğü için

•  <<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

• quote:

Orjinalden alıntı: outlawsinan

Arkdş compton rapper ı anlmnda kullndı gbi geldi bna kndisi ztn new yorkludr..Bna Tupac tn daa ii bi rapçi söleyeblr misn nedenyle beraber???2pac en iisdir ve bunu dünya kabullnmşkn hatta snn daa ii die düşündüün rapper lar bile kabullnmşkn bunu sölemn saçma olmuo mu birz??...

klavyen heralde sesli harfleri yazamıyor, ne dediğin bile anlaşılmıyor.

arkadaş aynı mahallede (compton'da) büyüdüler demiş - 2pac'ın compton'la bir alaksı yok. nasıl salladı anlamış değilim. ayrıcı diyorsunki benim daha iyi diye düşündüğüm rapper'lar bunu kabullenmiş - sen hangi isimleri vereceğimi biliyormusunki ?

adamın biri atmış 2pac ismini ortaya millet atlıyor, 2pac gerçekten harika adamdır kaliteli müzik yapar, ama o müziği anlamak var. sırf başkaları 2pac en iyisidir diyor diye sizin de atlamanıza gerek yok.

sen bana ilk önce 2pac'ın neden en iyi Rapper olduğunu söyle, sonra ben de sana açıklama yapayım.

• YA TABIKI HERKEZIN BASKA TARZI VAR VE SEVDI SARKICI[RAPCI]VARDIR ANLAYAN ANLIYIR DUR TUPAC IN MUZIINI
  • Tupac bir efsane bizde biliyoruz ama bişeyi unutmayın tupac müzik için pek bişey yapmadı...
    tupac gangsta idi...çetelerle savaştı vs... eminem in rap için yaptıklarını yapmadı...benim amacım tupac ı kötülemek değil...bende severim kendisini...only god can judge me....bu söze bitiyorum mesela....eminem in gangsta olduğunu da söylemiyorum ama müzikte eminem ,gangsta rap te tupac...eminem in tupac ı ilah olarak gördüğünü ve şarkılarında onu övdüğünüde biliyorum....
  • tupac en ii rapperdır çnkü hala yaptklaryla ölümndn 10 sne sonra yaşıyor,2pac en ii rapperdır çnkü günümzn en ii rapperları hala ona tribute yapıyorlar(örn:ludacris,ja rule,the game gbi),2pac en ii rapperdır çnkü rap dünyasnda en çok hayrna sahip kişidr...Ve diğer rapperlar şarkılarnda dikkatli dinlersn 2pac ı anıyorlar...
    2pac new york ludur ama compton yani westcoast rapperıdr...Hatta "new york ta doğdm,los angeles ta yükseldim" die bi sözüde vardır...Bunuda california love ve to live in die in la şarkılarını dinlersn anlayablrsn...

Ve demşsnki 2pactn ii bi sürü rapper var say bna bi sürü rapper ı nedenleriyle beraber...Merak ettiğim birşey daha snce o "bi sürü ii rapper" öldktn 10 yıl sonra adına şarkılar yapılcak mı yada onlar adına tapınaklar yapılcak mı?..

2pac ın en ii rapper olduğunu ortaya atma die bişi olamaz o ztn en iyidir...5 snelik rap kariyerinde 2pac kdar başarılı olan oldu mu?...All Eyez On Me albümünün satış rakamlarını araştır yeter...

• quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

Tupac bir efsane bizde biliyoruz ama bişeyi unutmayın tupac müzik için pek bişey yapmadı...
    tupac gangsta idi...çetelerle savaştı vs... eminem in rap için yaptıklarını yapmadı...benim amacım tupac ı kötülemek değil...bende severim kendisini...only god can judge me....bu söze bitiyorum mesela....eminem in gangsta olduğunu da söylemiyorum ama müzikte eminem ,gangsta rap te tupac...eminem in tupac ı ilah olarak gördüğünü ve şarkılarında onu övdüğünüde biliyorum....

müzk için bişi yapmadı derken ne demek istedn..Yada eminem in yapıp pac ın yapmadığı ne var müzik adına...Ciddi soruyorum ne demk istediğini anlayamadım...
  • Dostum demek istediğim hiçbirşey yapmadı değil...yani bir kaç tane hit parçası var...ama yani tupac sadece siyahların sorunlarını dile getirdi...bunun için siyahlar arasında bi başkaldırışın öncüsü olaraktan sonradan dünyaya hitap etti...ancak eminem gangsta olmakla yada savaşmakla uğraşmadı kendini müziğe verdi...bu yüzden çoğu şarkıları hit oldu ve herkes tarafından sevildi...ama eminem in seveni kadar nefret edeni de oldu...o ayrı bi konu...

yinede bilmeni isterim ki eminem i ne kadar seversem tupac ıda en az o kadar severim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

Tupac bir efsane bizde biliyoruz ama bişeyi unutmayın tupac müzik için pek bişey yapmadı...

Arkadaşım güldürme beni ya, eminem birkere Rap yapmıyor. Eminem Pop yapıyor. Demişsinki eminem'in rap için yaptıklarını yapamadı... gerçekten çok komik olmuş. 2Pac ve Eminem'i kıyaslayabiliyorsan helal olsun sana.

quote:

Orjinalden alıntı: outlawsinan

tupac en ii rapperdır çnkü hala yaptklaryla ölümndn 10 sne sonra yaşıyor,2pac en ii rapperdır çnkü günümzn en ii rapperları hala ona tribute yapıyorlar(örn:ludacris,ja rule,the game gbi),2pac en ii rapperdır çnkü rap dünyasnda en çok hayrna sahip kişidr...Ve diğer rapperlar şarkılarnda dikkatli dinlersn 2pac ı anıyorlar...
    2pac new york ludur ama compton yani westcoast rapperıdr...Hatta "new york ta doğdm,los angeles ta yükseldim" die bi sözüde vardır...Bunuda california love ve to live in die in la şarkılarını dinlersn anlayablrsn...

Ve demşsnki 2pactn ii bi sürü rapper var say bna bi sürü rapper ı nedenleriyle beraber...Merak ettiğim birşey daha snce o "bi sürü ii rapper" öldktn 10 yıl sonra adına şarkılar yapılcak mı yada onlar adına tapınaklar yapılcak mı?..

2pac ın en ii rapper olduğunu ortaya atma die bişi olamaz o ztn en iyidir...5 snelik rap kariyerinde 2pac kdar başarılı olan oldu mu?...All Eyez On Me albümünün satış rakamlarını araştır yeter...

En baştan söylemek isterim, eğer satış rakamlarıyla en iyi rapper olunuyorsa bugün 50, eminem en iyi rapper olurdu - ki eğer böyle birşey savunuyorsan hiç tartışmaya bile girmem seninle.

bu arada all eyez on me 7 milyon sattı, life after death (biggie) 10 milyon sattı... en basitinden... Biggie'de tam 5 Yıl bu işin içindeydi ama bence o 2Pac'dan daha başarılıydı.

ikincisi, ludacris, the game ja rule vs. bunlar günümüzün en iyi rapperları değildir.

üçüncüsü, compton demek westcoast demek değil. compton south central LA'de bir kent ismidir, dre compton dandır, the game compton dandır, eazy-e comptondandır, mc ren compton dandır vs... ama 2pac compton dan değildir.

dördüncüsü, Rap demek, beatler vs. değildir, sadece ritmik bir şekilde kafiyeli sözler söylemektir. ve bunu 2pac'tan daha iyi yapanlar mesela (bence) Big L, Nas, Rakim, Chuck D, Prodigy (Mobb Deep'ten), Raekwon, GZA, ve birsürü isim 2pac dan daha iyi rap yapıyor.

saygılar.

Bu arada yanlış anlaşılmasın - 2Pac'a kötü diyen yok burda - Halen çok büyük hayranıyım 2Pac'ın ama bazı gerçekler var işte.

• Marshall Mathers LP 9 milyon sattı

ayrıca tupac ile eminem i kıyaslamıyorum...tupac şimdi yaşasaydı eminem in başarısını gölgelerdi...kimse eminem i dinlemezdi...eminem bi boşluktan faydalandı ve kendini geliştirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 25 Ocak 2007; 12:46:55 >
  • Her zaman soyLerim yine soyLuorm..

sagopa kajmer
    ayben
    fuat
    emre
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Her zaman soyLerim yine soyLuorm..

sagopa kajmer
    ayben
    fuat
    emre

snde haklısın arkadşım..tabi öle sagopa..

• eminemin rap müziğine verdiği eserleri düşündükçe gülmekten altıma ediyorum yaptığı tek şey alaya almak tupac'ın yaptığı eserler ise ortadadır bu yüzden bütün rapçiler onu örnek alıyor hala böyle tartışmaların olması çok yazık
  • siz daha gülmeye devam edin ben gerçekleri konuşuyorum.....neyse...
  • ßen şuna inanıyorumki bu ceza sagopa kajmer falan diyenler bence tupac dr.dre biggie gibi isimleri hayatlarında ilk defa duyuyorlar..Ayrıca rap müzkten kastlarını da anlamıs deilim..ßu arada bence en iyi rapper lar Tupac,Dr.Dre,The Game ve EM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 25 Ocak 2007; 19:30:35 >
  • yabancılardan
    LİL JON
    PETEY PABLO
    SNOOP DOGG
    YING YANG
    turklerden SAGOPA KAJMER ne iyisi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.