Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım sen biraz daha öğren eminem in yaptığı parçalarla ayakta kalmaya calısan bir 50 den bahsediyorsun al sen su parcayı dinle anlarsın ne demek istediğimi parcayı eminem yapıyor fakat 50 cent de ii yer alıyor

EMİNEM 50 cent biggie we the realest label

http://www.youtube.com/watch?v=M8_ofcRHVaY
  • şimdi bi karara varıldımı en iyi rapçı kim özellikle yabancı pls?
  • CEZA VE SAGOPA KAJMER
  • en iyi rapçi O.C.
  • eminem 2pac ve nwa başkada yok
  • tabı kı ceza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tabikide EMINEM başka adam tanımam üstüne hepsi hikaye Eminem rapin kralıdır NOKTA
  • Sagopa Kajmer tabiikide
  • CEZAAAA
  • sago--ceza-- rap in ustadları ama yeraltınıda unutmamak lazım

sadece ceza ve sagopa rap yapmıyor bunuda unutmayın
  • yerli ve ya yabancı benim için değişmez
    entürkteynment <FUAT>
  • xzibit ve d12
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

50 cent çocuklara müzik yapıyor sanki

Ne diyosun ya sen?!! Gidip "50 Cent rapper değildir diyenler gelsin tartışalim" diye topic aciyorsun burada "50 cent cocuklara rap yapiyor" diyosun! Ne bicim bi celiski bu..?

Sen onun rapini anlamamissin, anlayamassin. Senin ağzinin suyu akarak dinlediğin eminem bile 50 sarkilari dinliyor, ona sarkilar veriyor. Sen hangi cocuk rapinden bahsediyosun?!
    Hangi sarkisini cocuk rapi olarak gordun, nasil bir mantikla yaziyorsun burada anlamiyorum. Tarzin ne senin ya?
    Ne bicim Eminem cisin onu da anlamis değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

beyler sorumu be en iiyi THE GAME"

west side ın en iyi deil bence tek temsilcisi diğerler o club senin o marina benim gezerken game işini yapiy parçalarinda amerikanin yoksul yüzünü gösteriyor

Hahah. Millet clup clup gezerken The Game de striptizcilik yapiyordu. Ne zaman adam oldu da en iyi rapci unvanini kazandi? Mobb Deep rap yaparken Game soyunarak kadinlari eglendiriyordu. + 50 Cent adam etti pici, yoksa bir hicti. Ayrica G-Unit ten atilarak ta hayatinin hatasini yapti. Kendini durmadan patron havalarinda görme hayali yuzunden simdi "SAYGI BEKLIYORUM,BU ALBUMDE DE ISTEDIGIM SAYGIYI GOREMEZSEM RAPI BIRAKIRIM" diye uyduruk aciklamalarda bulunuyor. Siz de en iyi rapper o diyorsunuz..

quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry
    ayrica 50 ye diss lerle werdiği ayarlarida unutmayalim

50 ye attigi disslerin cevabini da unutmayalim lütfen. The GAYme ' e atilan disslerden 3-4 mixtape olustu. En son da herkesin Game e saydirdiği ve onun cevaplara yetişemediği Dj Whoo Kid Mixtape 24, Hate It Or Love It' i de dinlemeni tavsiye ederim.

• g unıt gırl arkadaşım aslında haklısın fakat candy shop cok anlamsız bır parca ne bılım o benım 50 cent e duydugum saygıyı zedeledi yoksa bende ilk cıktıgında 50 cent cıydım

ama seninde eksık kaldıgın bir yer varkı o da eminem ın 50 cent srarkıları deil 50 cent ın eminem dınledıgınden eminem

ayrıca bu iki isim kardeş gibi ha eminem ha 50 cent bence iikiside ii yapıyor bu işi
  • killa hakan bence en iyisi
  • yahu buda sorumu bea utanır insanlar bu soruyu sorarken tabikide
    SAGOPA KAJMER!!
  • buda sorumu bea insan sorarken utanır yahu tabikide
    SAGOAP KAJMER!!
  • en hızlı konuşabilen en iyi rapçidir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.