Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal koçum sagopa kajmer en iyisi en iyi mc ceza

<<<EN İYİ RAPÇI>>>
  • peki onların nedediğinini anlıyomusun heeeeeee enazından ceza türçe rep in kralılll
  • enyiyi mc ceza bunu kafana iyi yaz dostum sen bişeydan anla mıyorsun tamammı bende rapcıyım cezaya büyük saygım var cezanın bir şarkısı var strgt di burası sagopanın mekanı.............

<<<EN İYİ RAPÇI>>>
  • oğlum sen once ceza yi iyi dinle sonragek bende rap cıyım sen ne rep ten anlıyon nede hip hoptan anlıyon

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomceza -- 29 Eylül 2006; 9:00:55 >
  • sagopa cezanın kurduğu bir guruptur
  • ben cezanın türkiyede ilçıktıgında almanyada kaseti çıktiğinde milyonlarsattı tabiiki 50 cent'te çokiyi ama ceza türkbir repçi ve çok iyi
  • olum senyiyibir hayransın böyledevam et ben de ceza cılgınıyım
  • adamım atomceza mısın atomkarınca cezamısın nesın kendine gel ceza dedıgın adam istanbul un zengin semtlerınde yetısmıs hayatında acı nedır gormemıs durumu iii olan bir ailenin süt cocugu olarak yetısstırdigi rapci olamayacak tarzda hayat yasamıs bır adam bu gunde goruyoruz ki yerli plaka bir rezalet ve rezaletin daniskası biz 5o centi candy shop gıbı bır parca yaptı dıye yerden yere vururken adamın yaptıgı parca ve cektıgı klıp rezalet otesı neysekı buna rahmen sagopa bıraz daha iiiyidir bence rap in en buyuk adamı yasamını dewam ettırseydı 2pac olacaktı fakat ettıremedıgı için eminemdir aslında public enemy rapin baslangıcında yer aldıgı ıcın rap otorıtelerı tarafından 1 numara yapılsada 2pac olumunden sonra efsane olup 1 numara yapılsada eminem muzık kalıtesı olarak 1 numaradır son yıllarda bush un sayesınde baya bır hayran kaybetsede fan ları onu asla onu sevmeyı bırakmayacak
  • Sizin ''Rap'' Anlayışınız nedir merak ediyorum ?
  • benim rap anlayışım senin rap anlayışın diye bir şey olmamalı aslında rap e kesin tanılar konulamadıgı için biz burda bu konuları tartısıyoruz ceza çıkıp 2pac a atfen bır parca yaptımı veya sago bunlar turkıye rap camiiasına kendilerini dunyanın en iisi olarak gosterdıler weya gosrerttıler kı onların fanlarıda burda gelıp bu lafları soyluyor aslında 2pac eminem public enemy dmx biggie method man busta nas hatta 50 cent bile rapin en iisi denilebilir fakat aynı sey turkce rap yapan veya fransızca veya almanca rap yapan biri veya birileri için soyleyemeyız
  • bendedimki ceza sütveya deyil obeni ilgilendirmez zengin olmasıda beni ilgilen dirmez odadam türkiyenin eniyi mc si
  • ya bırak dostum ya ceza diince gülmem gelio ya abi cezayla tupac karşılaştırılırmı yada

cezayı en ii olarak gösterilebilirmi? tabikide HaYıR

böle zihniyetle bakanların rap anlayışından şüphe ederim bikere

gelmiş geçmiş en ii rapper TuPaC'tır bikere

gerçekler ortada tabiki tupactan sora dre slim shady xzibit obie dmx gibi rapperlarda varki bunlarda

SağLaM adamlar

WEST SİDE
  • public enemy i ve bigie yi unuttun nergis ayrıca ben ceza gibilerinin türkçe rapin içine ettiğine inanıyorum türkçe rap i belkide en ii yapan sanatçı kolera olabilir drrim kadının tarzı hoş ayrıca atom ceza arkadaşım gel sen 2pac ı bi öğren ondan sonra eminem falan madem rapçiyim dion ilerde lazım olur he birisine rapciyim dersen sana 2pac der hemen ne diyecen adama cezanın yeni albümü yerli salata mıdır nedir onumu anlatcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

public enemy i ve bigie yi unuttun nergis ayrıca ben ceza gibilerinin türkçe rapin içine ettiğine inanıyorum türkçe rap i belkide en ii yapan sanatçı kolera olabilir drrim kadının tarzı hoş ayrıca atom ceza arkadaşım gel sen 2pac ı bi öğren ondan sonra eminem falan madem rapçiyim dion ilerde lazım olur he birisine rapciyim dersen sana 2pac der hemen ne diyecen adama cezanın yeni albümü yerli salata mıdır nedir onumu anlatcan

sonuna kadar katılıyorum adamım

• bakın rap müzikde fun ı olduğun kişiden çok gerçekten ii olanı savunmalısın ben derim ki pac en karizma rapciydi ve herzaman öyle olacak adam işin babası desem yeri yani biggie daha kabadayıdır mesela ice cube serseri tarzda 50 cent çocuklara müzik yapıyor sanki fakat 2pac tam anlamıyla mükemmellik yaratıyordu birşey hariç hapise girmesinin nedeni olan şey gerçek değilse ii olur ve how did you wan t it çok kotuydu

ne yapalım kadı kısmındada olur o kadarı
  • ya şimdi bu topic te 2pac ın üstüne rap yapan adam war diyen adamların olduuna inanamıyorum

bakın şimdi

ben 2PAC ı seçtim tamam mı

şimdi kim karşısına bi rapper koyabilir

alın koyun bekliyom

2PAC vs ?????
  • ne açıdan koyuyorsun söyle kalitemi tarzmı beat mi vurgu mu bas mı hız mı anlam mı sound mu artık neyse sen söyle 2pac herseyde number one degil ok sen sadece pac fanısın diye onu herşeyde en ii yapamazsın bende pac fanıyım heryerde onun ismi söylüyorum fakat herşeyde onu en ii yapamam ondan ii leri de var

not adamım objektif olmak lazım
  • beyler sorumu be en iiyi THE GAME"

west side ın en iyi deil bence tek temsilcisi diğerler o club senin o marina benim gezerken game işini yapiy parçalarinda amerikanin yoksul yüzünü gösteriyor ayrica 50 ye diss lerle werdiği ayarlarida unutmayalim
  • dostum ben beat,freestyle,diss,bass,speed ne olursa olsun

bak twista nın hızını bilmeyen yoktur

ama rapper olarak 2pac ın karşısına koyamazsın

bunu demek istiyorum

+ sıyla - sisiyle bütünüyle

2pac vs ?????

eğer bu hız,beat,freestyle bakacak olsaydık topic in adı en iyi freestyler.ya da en hızlı söyleyen rapper falan olurdu

ama bu topic in adı bütünüyle en ii rapper

sana göre en ii rapper kim(en hızlı söyleyen diil,en ii diss çeken diil,en iiyi rapper)

• hepsindede TuPaC

iileride var ama tupactan ii diil
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.