Şimdi Ara

EN İYİ PSP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim aklıma bir soru takıldı psp almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim aklımda psp go vardı fakat arkadaşlar hiç iyi değil dediler ve kendi kendine bozuluyor dediler sizce en iyi psp modeli hangisi hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gekner

Arkadaşlar merhaba benim aklıma bir soru takıldı psp almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim aklımda psp go vardı fakat arkadaşlar hiç iyi değil dediler ve kendi kendine bozuluyor dediler sizce en iyi psp modeli hangisi hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler.

3000 modelden şaşma hocam.. 3000 harici diğer versiyonların ekranları problemlidir, ghosting var ve renkler soluktur.. 3000 için yeniden ekran geliştriler

3000'lerin wi fi, tv çıkışı gibi özellikleri var.. o yüzden diğer modelleri salla
  • 3000 inde bir sürü modeli var sizce hangisini almalıyım hangisini önerirsiniz ?
  • Gekner G kullanıcısına yanıt
    sondaki rakamlar ülke kodu gibi birşey önemli değil o.. 3001-3004 vs.. farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 5 Haziran 2014; 13:04:27 >
  • Saol kardeşim
  • eyvallah
  • bende düşünüyorum ama oyun olarak seçiciyim spor oyunarıı severim sence hangisini alıyım bide oyun yüklemeisi zor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanxd -- 16 Haziran 2014; 13:44:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanxd

bende düşünüyorum ama oyun olarak seçiciyim spor oyunarıı severim sence hangisini alıyım bide oyun yüklemeisi zor mu

kardeşim bunların oyun yüklemesi zor değil galiba bir arkadaşta görmüştüm zor değil
  • PİYASADA BULAMADIM 0INI 300O SERİSİ BENDE Rogadis G18 YÖNELDİM ARANIZDA BİLEN VAR MI İİYİMİ
  • 3000 modelinden asağı olanları almayın sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 al derim ve 3004 ile 3006 nın farkı şudur;

*3004 de onay tuşu X iken 3006 da DAİRE tuşudur...
  • Vita

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hiçbir cihaz kendiliğinden bozulmaz.Heleki birde SONY nin cihazı ise.Eğer bozulduğunu idda eden arkadaş varsa cihazı "hunharca" kullanmıştır.Ama bende 3000 serisi tavsiye ederim tabiki.Wi-fi,arkadaşlarla oynama gibi iyi özellikleri var.Uygun fiyata 3000 serisi bulursan kaçırma derim.
  • teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.